Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 28 Απριλίου 2011.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

η μια τακτικη συγκαλυψεις του εγκληματος ειναι το κλαμα και το να ικετευεις για λυπηση ... ( υπαρχει ρατσιστικο κλιμα εναντιων μας , οι ναζοι μας ειχαν αφανισει .. κτλ κτλ κτλ ...)
    η αλλη τακτικη ειναι να κρυβεις την αληθεια πισω απο το δαχτυλο ζητωντας ουτε λιγο ουτε πολυ αποδειξεις για πραγματα που εχουν συμβει στο ποιο σκοτεινα κεντρα αποφασεων ....

Εγω αρκουμαι στο να βλεπω ποια ηταν η Ελλαδα πριν και ποια εγινε μετα , απο την ελευση δυο μασονων στην εξουσια .... .... εσυ εχεις καθε δικαιωμα να μην πειθεσαι απο την σχεση των δυο στοιχειων και να μην συμφωνεις με τον συλογισμο μου ..

σαφως και καθε ομαδα δεν μπορει να ευθυνεται για τις πραξεις των μελων της ..... ωστοσο φερει ευθυνη για τον τροπο που θα χειριστει τα λαθη τους , εαν θα τα συγκαλυψει ή θα τα γνωστοποιησει απομακρυνοντας τα συγκεκριμενα παραβατικα μελη .
    Καθε οργανωση που θελει να ονομαζεται καθαρη , πρεπει να μεριμνει καταλληλα για την εσωτερικη "καθαριοτητα" των μελων της , οχι μονο ως προς τις αρχες της οργανωσεις ,αλλα προς τις αρχες που διεπουν το ευρτερο κοινωνικο συμφερον , της οποιας κοινωνιας αποτελουν αναποσταστο μερος .....

το αποτελσμα ηταν σημερα .... να πεταξουμε την λεξη "Ελληνικο" και να ονομασουμε το αεροδρομιο "Ε.Βενιζελος" που κατεστρεψε την Ελλαδα παρεα με το ξαδελφο του Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ που ωωωωωω τι συμπτωση !!!! ... ηταν και τα δυο ξαδελφακια μελη της ιδιας .. χμ ... ας το πω "παρεας" μην θιχτει κανενας .... δεν τα ξερατε αυτα εε ??? ....
    φυσικα και οι δυο εκπληρωσαν στο ακεραιο της υποχρεωσεις τους ως προς την "οργανωση"

αραγε γιατι δεν το ειπαν το αεροδρομιο κατευθειαν "Αλι Βεν Ζελον" να τελειωνουμε αλλα του εδωσαν το nick name που ξερουμε ?

2. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Προσωπικά για τους μασόνους δεν ξέρω γιατί είναι όλα φήμες. Μου είναι όμως πιο δύσκολο να πιστέψω ότι τα τελευταία 200 χρόνια , έχουν περάσει 20 γενεές (τυχαίο νούμερο) 5.000.000-11.000.000 ανθρώπων που ήταν όλοι τεμπέληδες, άχρηστοι και ανίκανοι να στήσουν αξιοκρατικό σύστημα και να αναπτύξουν βιομηχανία, επιχειρήσεις και γεωργία παρά να πιστέψω ότι πέρασαν 10 γενεές άχρηστων και ξεπουλημένων πολιτικών (που παρεπιπτόντως ανήκουν οι περισσότεροι στις ίδιες οικογένειες) .