Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Οι απόψεις αρέσουν δεν αρέσουν στον συνομιλητή, είναι απόψεις... και καλώς υπάρχουν για να υπάρχει και πεδίο διαλόγου (δεν είναι πάντα εφικτός).

2. Iagos

Iagos Contributor

3. Iagos

Iagos Contributor

@Captain_Morgan ένας σύγχρονος Ναζί ιστορικός είναι ο Χάινς Ρίχτερ.

Αυτός λοιπόν έκανε μια έρευνα (όπως ο αντίστοιχος εθνικιστής εδώ έκανε μια έρευνα για το Ναυαρίνο, γνωστή στους παγκόσμιους επιστημονικούς κύκλους ως "Το Ναυαρίνο του Μελέτη") στην οποία παρουσιάζει τη ναζιστική εισβολή στο νησί ως πράξη «ιπποτική και δίκαιη», ενώ αντιθέτως ο σχεδόν καθολικός αγώνας του κρητικού λαού εναντίον των κατακτητών παρουσιάζεται ως «βρόμικος και κτηνώδης».

Αυτός λοιπόν πήγε στο Ρέθυμνο να στηρίξει τις ιστορικές του αρλούμπες και τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα για να μην του κάνουν οι Κρητικοί τα μούτρα κιμά...

Σε γενικές γραμμές ο εθνικισμός και ο ναζισμός έχει θρέψει πολλά τέτοια φρούτα για τα χάπατα.

Στην Ελλάδα ο Μελέτης, στη Γερμανία ο Χάινς και τελειωμό δεν έχει η ξεφτίλα τους.

Όλα αυτά τα καθάρματα είναι και οι καλύτεροι χορηγοί του κράτους-δολοφόνου...

Τυχαίο;

Iagos

ΥΓ
    Genocide

4. Iagos

Iagos Contributor

την
    του...

Last edited: 12 Ιουνίου 2025 at 10:06
  5. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Όχι ε?

Ο Κύριος ημών Ιησούς κατέβηκε στην γη προκειμένου να μας διδάξει μέσα από την ταπεινή ζωή του το θέλημα και την χάρη του Πατέρα ημών. Στην διδασκαλία του θα βρούμε πολλές υποδείξεις που ενδεχομένως να μην μας αρέσουν που να τις βλέπουμε ως καταπιεστικές και αναχρονιστικές. Σημαίνει τούτο όμως ότι ο Παναγιότατος, ο Πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών, ο εις τους αιώνας των αιώνων πανάγαθος Πατέρας ημών δεν μας αγαπάει και τα πάντα δεν έχει ποιήσει από αγάπη και μόνο τέκνο αμαρτωλό που στην κόλαση θα βράζεις ?

Έχω φίλο που είναι ερωτευμένος με τον γιο του επειδή είναι και εκείνος το ίδιο φανατικός της πιο λαμόγιο ομάδας στη ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος (λαμόγιο υπό την έννοια 100 πρωταθλήματα, τα 90 στην πουστιά) πράγμα που δεν θα ίσχυε εάν ο γιος του ήταν φανατικός της πχ πιο αδικημένης και υποτιμημένης ομάδος του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ένας γονέας μπορεί να αγαπάει το παιδί για μία ποικιλία λόγων (συνήθως είναι ενστικτώδης η βάση και άσχετη από αρχές, ηθικές και ιδεολογίες) και δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κόσκινο να τις περάσεις, να ξεχωρίσεις τον καλό σπόρο από τοκ κακό. Υποκειμενικά κόσκινα όσα αγαπάει η καρδιά σου.

Οι Αυστριακοί εξήγαγαν Γερμανούς εκείνη την εποχή. Ήταν το καλύτερο τους προιόν. Μία μερσεντές δεν παύει να είναι μερσεντές ακόμη και αν στο Μεξικό κατασκευαστεί από Κινέζους μετανάστες, μην μου πεις ότι διαφωνούμε ?

Και ο απόλυτος κυρίαρχος λατρεύει με απόλυτο πάθος την εξουσία που ασκεί αλλά αυτό δεν αντιτίθεται της πιθανότητας να αγαπάει την υποτακτική του.
    Η πιθανότητα να αγαπάει την υποτακτική του αντιτίθεται της πιθανότητας να κάνει η υποτακτική του ότι θέλει.

6. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Όσο υπάρχουν απόλυτες θέσεις. Εγώ ξέρω και εσύ όχι, τόσο θα υπάρχει…

…βία, πόλεμος και όλα τα συναφή.

Η στάση εγώ θέλω να αλλάξω τον κόσμο είναι ισοδύναμη με το εγώ θέλω να κατακτήσω τον κόσμο.

Όσο ένα κοινωνικό σύστημα δεν πετυχαίνει την υπέρβαση να εξελιχθεί, τόσο η ταλάντωση μεταξύ των δύο ακραίων θέσεων, ειρήνη-πόλεμος θα συνεχίζεται.

Και όσο η ταλάντωση συνεχίζεται, θα χρειάζονται επαναστάτες για να ρίξουν τους πρώην επαναστάτες που τώρα είναι σύστημα.

Βαρετά, για αυτό προτιμώ τις pet αλλού για δες…

7. Iagos

Iagos Contributor

Δεκάδες Έλληνες πολίτες κρατούνται στο αεροδρόμιο του Καϊρου για πάνω από 5 ώρες αναίτια, παρά το γεγονός ότι έχουν όλα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, δεν έχουν παραβεί κανένα νόμο και ακολούθησαν κάθε νόμιμη διαδικασία για την είσοδο τους στην χώρα.

Εφόσον η κράτησή τους αυτή συνδέεται με τυχόν πρόθεση συμμετοχής Ελλήνων πολιτών στη διεθνή πρωτοβουλία #MarchToGaza, οι Αιγυπτιακές αρχές πρέπει να γνωρίζουν ότι, όπως ρητά έχει διατυπωθεί, οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, μόνο εφόσον ληφθούν οι νόμιμες άδειες και σε συνεργασία με τις αρχές της Αιγύπτου. Τυχόν δε απόρριψη του αιτήματος να χορηγηθούν τέτοιες άδειες δεν συνεπάγεται την δυνατότητα των αιγυπτιακών αρχών να τους θέσουν υπό κράτηση ή να τους απελάσουν, καθώς βρίσκονται στο Κάιρο νόμιμα και έχοντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε κάθε περίπτωση η ανθρωπιστική και ειρηνική αποστολή μας δεν συνιστά διαμαρτυρία ή στρέφεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο κατά της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, ούτε αφορά εσωτερικά της ζητήματα. Η ελληνική αποστολή του March to Gaza είναι μια πρωτοβουλία, που ενώνει τη φωνή της με τη διεθνή κινητοποίηση αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, απαιτώντας την άμεση πρόσβαση του λιμοκτονούντος λαού της Γάζας σε ανθρωπιστική βοήθεια και τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας και την επί 20 μήνες συνεχιζόμενη γενοκτονία που έχει συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Συνεπώς, δεν εγείρεται κανένα ζήτημα ασφαλείας για την Αιγυπτιακή Δημοκρατία της Αιγύπτου.

Η ελληνική αποστολή είναι μόνο ένα μέρος από τους χιλιάδες ανθρώπους που τις τελευταίες μέρες κατευθύνονται προς την Γάζα από στεριά, αέρα και θάλασσα για να σταματήσει το ειδεχθέστερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας της εποχή μας. Εκφράζουμε την μεγάλη πλειοψηφία των λαών της Ευρώπης και της Μεσογείου όταν λέμε ότι η ενότητα στον αγώνα για την Παλαιστίνη μπορεί να φέρει πραγματικά αποτελέσματα.

March to Gaza

8. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος

@Ηλίας

Είναι έτσι ακριβώς, αλλά και δεν είναι. Το "εγώ θέλω να αλλάξΩ τον κόσμο" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ με το "εγώ θέλω να αλλάξΕΙ ο κόσμος" και καλώ όσους το αυτό επιθυμούν δι ημάς να βρούμε μαζί το πώς και προς τα πού θέλουμε να αλλάξει.

Τα ζητήματα πρωτοπορίας vs μαζικού συντονισμού έχουνε εξαντληθεί ως συζήτηση προ πολλού και η απόφανση είναι ότι ούτε το ένα ούτε το άλλο επαρκούν από μόνα τους.

Μια συν-ζήτηση για το πώς και προς τα πού, δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είναι βαρετή παρά μόνο κατά τόπους. Σαν τη ζωή δηλαδή.

Το να είναι τρομακτική για αυτούς που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξει, το καταλαβαίνω. Σαν τη ζωή μας δηλαδή.

Ε, ας τρομάξουν κι αυτοί λίγο, δεν πειράζει.

9. Iagos

Iagos Contributor

@Ηλίας ομολογώ ότι γράφεις καλύτερα τα τετριμμένα από άλλους.

Όσο πιο καλογραμμένα και αν είναι δεν παύουν να είναι τετριμμένα.

Θα είχε μάλιστα ενδιαφέρον μια συζήτηση τετριμμένων αν δεν εξελισσόταν μπροστά Μ/μας η εξόντωση ενός λαού.

Μπροστά σε αυτή τη βαρβαρότητα δεν υπάρχουν δύο ακραίες θέσεις....

Υπάρχει η βαρβαρότητα που οδηγεί σε γενοκτονία και η αντίσταση με κάθε τρόπο ο καθείς μπορεί σε αυτή τη βαρβαρότητα.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αντιπαράθεση απόψεων για ό,τι συμβαίνει στη Γάζα αυτή τη στιγμή.

Η μόνη συζήτηση που μπορεί να γίνει είναι
    όπως προτείνει ο @DreamMaster

Σε αυτή τη συζήτηση εννοείται ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν όσοι στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο το κράτος-δολοφόνο...

Αυτοί είναι υπόλογοι στην ιστορία...

Iagos

10. Captain_Morgan

Ναι...το είχα ξεχάσει αυτό το τσιμεντοκονίαμα για τον πάτο της Πηγάδας.... Ψόφησε πρόσφατα αν δεν με απατά η μνήμη μου

11. Iagos

Iagos Contributor

Μνήμη ελέφαντα έχεις...

12. Captain_Morgan

πλέον και εμφάνιση...Έχω πάρει μερικά κιλάκια