Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν φαίνεται από την λήψη εάν υπήρξε σμήνος πτηνών.
    Σύντομα θα υπάρξει σαφής εικόνα

2. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Η αλήθεια είναι πως έρχομαι πάντα σε δύσκολη θέση όταν χρειάζεται να βάλω υπότιτλους στ αυτονόητα....
    Παρ όλα αυτά θα κάνω μια προσπάθεια.
    Επειδή η Δύση, έχει αποδείξει πόσο κοντή μνήμη έχει, δεν έχει πάρει κανένα μάθημα απ το παρελθόν. το απώτερο ή το πιο κοντινό.
    Ο Χίτλερ είναι γέννημα του εξευτελισμού της Γερμανίας απ την Ατάντ μετά την ήττα της στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο.
    Η λεγόμενη Αραβική Άνοιξη που έφερε στο προσκήνιο όλους τους Ισλαμοφασίστες είναι αποτέλεσμα της "ανάγκης" της Δύσης να διαλύσει το σύστημα πληρωμών του πετρελαίου σε χρυσό, που από κοινού προωθούσαν Μπουτεφλίκα (Αλγερία) , ο Καντάφι (Λιβυή), ο Μουμπάρακ (Αιγυπτος) και ο Μπεν Αλί (Τυνησία).
    Τα χτυπήματα του Ισραήλ τόσο στην Συρία (σε μικρότερο βαθμό... εκεί το έχει πάρει εργολαβία ο Σουλτάνος ), όσο και στο Λίβανο και τώρα στο Ιράν ΔΕΝ είναι ανεξάρτητα απ την γενοκτονία που έχουν (ξανά) ξεκινήσει ο Νετανιάχου και το Ναζιστικής δομής κόμμα του, το Λικούντ απέναντι στους Παλαιστινίους της Γάζας. Τα θύματα σε κάθε γωνιά της Μέσης Ανατολής αθροίζονται ... στον πόλεμο, με πολλά μέτωπα, που έχει ξεκινήσει ο Φυρερίσκος της Μέσης Ανατολής. Οπότε ναι ..τα θύματα είναι χιλιάδες, με πάνω απ τα μισά να είναι παιδιά.
    Όσον αφορά στα πυρηνικά του Ιράν... Την ίδια δικαιολογία είχαν χρησιμοποιήσει και στο Ιράκ κατά την περίοδο που κυνήγησαν τον Σαντάμ (και όχι τις μαζικές δολοφονίες του Κούρδικου πληθυσμού) και τελικά αποδείχτηκε πως απλώς ήταν μια εξαιρετικά εύπεπτη δικαιολογία για το, και καλά, φιλελεύθερο δυτικό κοινό.
    Αλλά ακόμη κι αν Το Ιράν έχει όντως ή θα μπορούσε να έχει πυρηνικά ... Η αντιληπτική μου ικανότητα δεν μου επιτρέπει να κατανοήσω τον λόγο που δεν έχει το δικαίωμα να έχει όταν πυρηνικές δυνάμεις είναι η Αμερική, η Ρωσία, οι Ινδίες, το Πακιστάν, η Γαλλία, η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βόρεια Κορέα και Ισραήλ ή έχουν στα εδάφη τους πυρηνικά της "μαμάς Αμερικής" η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Γερμανία και φυσικά η Τουρκία.

Last edited: 14 Ιουνίου 2025 at 03:56
  3. ChrisZab11

Εγώ μίλησα για την χθεσινή επιχείρηση και τα θύματα που είχε. Αν θέλετε να κάνουμε αναδρομή , τότε φυσικά τα θύματα ειναι εκατομμύρια, μόνο στην κομμουνιστική ΕΣΣΔ με τον φασίστα αιμοδιψή Στάλιν είναι αμέτρητα. Που ορισμένοι εδώ σήμερα , τον έχουν "θεό", αναρωτιέμαι γιατί.
    Γιατί να μην έχει το Ιράν πυρηνικά ενώ έχουν άλλες χώρες ;;; Για τον ίδιο λόγο που εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ να έχει πυρηνικά κι η κομμουνιστική Β. Κορέα

Last edited: 14 Ιουνίου 2025 at 07:35
  4. Captain_Morgan

Απ όσο μπορώ να καταλάβω η επικοινωνία είναι δύσκολη. Ίσως δεν μιλώ καλά ελληνικά... Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω ούτε με ποια λογική έπεσε στο τραπέζι ο Στάλιν αλλά οκ.... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
    Να προσπαθήσω να γίνω σαφέστερος. Η αναδρομή λοιπόν στο παρελθόν δεν έχει να κάνει με το πόσοι νεκροί έχουν υπάρξει στους πολέμους του παρελθόντος αλλά στον τρόπο που η "πολιτισμένη" Δύση έχει αντιμετωπίσει, τόσο τους ηττημένους των πολέμων στους οποίους έχει εμπλακεί και το νταβατζιλίκι που έχει επιβάλλει σε περιοχές που τα οικονομικά της συμφέροντα το "επιτάσσουν" έχουν δημιουργήσει τους διάφορους Χίτλερ της Ιστορίας. (απ τον πρώτο, τον παλιό τον ορθόδοξο μέχρι τους Οσάμα Μπιν Λάντεν , τους αδελφούς Μουσουλμάνους κτλ )
    Η προσωπική μου απέχθεια για το Σοβιετικό μόρφωμα, απ την εποχή της Κροστάνδης, και η ελάχιστη γνώση που μπορώ να έχω για την ιστορία, δεν θα με κάνει ποτέ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι την Κομμουνιστική ΕΣΣΔ και να χαρακτηρίσω φασίστα τον Στάλιν. Ο οποίος, καλώς ή κακώς, αν δεν υπήρχε θα χαιρετούσαμε ακόμη και σήμερα τρίς ημερησίως τον Ήλιο.
    Τα θύματα στην Μέση Ανατολή, γι αυτά μίλησα και μόνο , και μάλιστα όχι για τα τελευταία 80 χρόνια που το ψευδοκράτος με την αμέριστη συμπαράσταση της Δύσης έχει αλλάξει τον χάρτη της περιοχής, αλλά των τελευταίων μηνών, είναι χιλιάδες...χιλιάδες. Με την πλειοψηφία τους παιδιά... Το χτύπημα στο Ιράν ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο απ τα χτυπήματα σε Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη και οι δολοφονημένοι απ το Ναζιστικό καθεστώς του ψευδοκράτους αθροίζονται.
    Θα ξαναπώ πως η αναφορά στην Βόρειο Κορέα σαν κομμουνιστικό καθεστώς κάνει τον Μαρξ και τον Έγκελς να κλαίνε απ τα γέλια στην αγκαλιά του Λαφάργκ.
    Όσον αφορά στην προσωπική σας επιθυμία περί του ποιος πρέπει να είναι κάτοχος πυρηνικών ... Κι εγώ θέλω να τρέχουμε γυμνοί στα λιβάδια με τις πλεξούδες μας ν ανεμίζουν στον άνεμο να ψέλνουμε Χάρε Κρίσνα και να ακούμε τραγούδια των tangerine dream αλλά είμαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω....
    Έρρωσθε και ευδαιμονείτε...

5. ChrisZab11

Βαζω μια είδηση του χθεσινού βομβαρδισμού εγκαταστάσεων κι εξουδετέρωση των αρχηγών επιτελείων του Ιράν κι αναφέρεις τους χιλιάδες νεκρούς. Στην συγκεκριμένη αποστολή οι νεκροί ήταν δεκάδες κι όχι χιλιάδες.
    Αναδρομή στο παρελθόν φυσικά να γίνει .
    Όπως λοιπόν αναφέρεστε στον ΑΠΠ και Β ΠΠ , κλπ. με αυτή την λογική έπεσε στην συζήτηση κι ο φασίστας Στάλιν. Όσο για την απελευθέρωση , αν δεν τον χρηματοδοτούσαν Αμερικάνοι. Όπως και το δεύτερο μέτωπο που παρακαλούσε να γίνει , μάλλον θα ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει. Κάτι ξέρω από ιστορία .
    Όσο για την κομμουνιστική Β.Κπρεα οι ίδιοι το λένε .
    Φυσικά υπάρχουν χιλιάδες νεκροί, ειδικά παιδιά που πρέπει να μας προκαλούν τύψεις σε όλη την ανθρωπότητα. Ειδικότερα αυτά που επιβίωσαν από βομβαρδισμούς δεν μπορούμε να φανταστούμε σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι . Όμως αυτή η καταδίκη θα πρέπει να γίνει όχι μόνο από την Πολιτισμένη Δύση αλλά και από τους Άραβες και μουσουλμάνους που έχουν συνήθεια να βάζουν ως ασπίδα αμάχους .
    Όπως είπα , ίσως έχουμε αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν. Θα δούμε .
    Ψευδοκράτος;;; Δεν καταλαβαίνω ποιο .

Όσο για το αεροπορικό ατύχημα στην Ινδία Κι εκεί θα δούμε τι θα αποφανθεί η εξέταση.

6. Captain_Morgan

Προφανώς και οι νεκροί απ την επίθεση στο Ιράν δεν είναι χιλιάδες αλλά δεκάδες, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως Ο Πόλεμος, μπορεί να έχει πολλά μέτωπα αλλά, είναι ενιαίος και δεν κόβεται σε κομματάκια κατά πώς βολεύει το αφήγημα ενός εκάστου. Με την λογική σας οι νεκροί Ισραηλινοί από χτυπήματα των Παλαιστινίων δεν αθροίζονται με τους νεκρούς Ισραηλινούς απ τα χτυπήματα του Ιράν ή οι νεκροί στο Δίστομο δεν αθροίζονται με τους νεκρούς στο Κάνδανο.
    Η αναφορά μου παρελθόν δεν ήταν συγκριτική αλλά ερμηνευτική για τους λόγους δημιουργίας πολιτικών και θρησκευτικών φονταμεταλιστών. Και η "πολιτισμένη" Δύση δεν έχει πάρει κανένα μάθημα απ το παρελθόν της. Και συνεχίζω να μην μπορώ να κατανοήσω την αναφορά σας στον Στάλιν, που ευχαρίστως σε άλλη συζήτηση να τον βρίζουμε παρέα, σίγουρα πάντως δεν θα τον τσουβαλιάσω με τ άλλα σκουπίδια της εποχής του.
    Και το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα έλεγε ότι είχε σοσιαλιστική οικονομική πολιτική αλλά μόλις ο Ρεμ είπε στον Χίτλερ "κάναμε την εθνική επανάσταση, ήρθε η ώρα να κάνουμε και την σοσιαλιστική" τον έφαγε .
    Η καταδίκη μιας εγκληματικής ενέργειας δεν προυποθέτει καταδίκη μιας άλλης εγκληματικής ενέργειας και κυρίως δεν την δικαιολογεί. Όταν μάλιστα η εγκληματική ενέργεια του ενός οδηγεί στον αφανισμό ενός ολάκερου λαού.
    Χαίρομαι που κάτι ξέρετε από Ιστορία και απ ό,τι βλέπω έχετε και γνώση επί παντός επιστητού. Εγώ αντιθέτως, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φιλικά προσκείμενος στα ιδεολογήματα του Σωκράτη, θα χρησιμοποιήσω μια φράση που του έχει αποδοθεί. "Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
    Την καλημέρα μου

7. ChrisZab11

Τοποθέτησα μια είδηση συγκεκριμένης ενέργειας που έχει αντίκτυπο σε όλες τις χώρες προς το παρόν οικονομικά.
    Φυσικά ο πόλεμος είναι σε ένα γενικό πλαίσιο αλλά κάθε ενέργεια είναι μοναδική κι αξιολογείται.
    Εδώ δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο παρά να τοποθετούμε την είδηση . Η άποψη του καθενός σεβαστή
    Θα χαρώ κάποια στιγμή να γίνει συζήτηση περί του φασίστα , αιμοδιψή ή όπως αλλιώς πείτε τον Στάλιν .

Οσο για το αεροπορικό δυστύχημα, ανέφερα κάποιες λεπτομέρειες λόγω μερικών γνώσεων.

8. Iagos

Iagos Contributor

9. Captain_Morgan

10. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

1. Όχι άλλη προπαγάνδα και γενικεύσεις, παρακαλώ...

Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί Παλαιστίνιους ως ασπίδα - «Με έστειλαν σαν σκυλί σε παγιδευμένο διαμέρισμα»

Υποκρισία από Ισραήλ για τη χρήση Παλαιστινίων ως «ασπίδες» (τουλάχιστον από το 2005)

Γιατί το Ισραήλ τοποθετεί στρατιωτικούς στόχους σε κεντρικά σημεία του Τελ Αβίβ

2. Σταματήστε να κατηγορείτε και να διαβάλετε, συλλήβδην, άλλα δόγματα.

Θα σας ζητήσω -και θα επιμείνω- να σεβαστείτε, αν όχι την ανεξιθρησκεία που απορρέει από το Σύνταγμα, τουλάχιστον τους μουσουλμάνους του φόρουμ...

11. Iagos

Iagos Contributor

12. ChrisZab11

Φυσικά σέβομαι κάθε θρησκεία , αυτό αρκεί να γίνεται από όλους.
    Επίσης σε έναν πόλεμο , από όλες τις πλευρές υπάρχουν ενέργειες που είναι καταδικαστέες . Δεν χωρά αμφιβολία. Εδώ εμείς βάζουμε σε αυτό το νήμα τις ειδήσεις που συμβαίνουν τώρα.

Last edited: 14 Ιουνίου 2025 at 15:45