Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Δύο πράγματα,

1) Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να μειώσω στα ελάχιστο την φρικαλεότητα πίσω από τα εγκλήματα που στο όνομα και υπό την αιγίδα του διαπράχθηκαν, το να παρουσιάζουμε τον Χίτλερ απλά ως έναν άνθρωπο βγαλμένο από την πτέρυγα των βαρέων περιπτώσεων και τους υπόλοιπους ως παρόμοιους απάνθρωπους εγκληματίες είναι επικίνδυνο. Αφαιρούμε και την σημασία και την πολυπλοκότητα των πραγματικών αιτιών με επικίνδυνο τρόπο.

2) Φυσικά και μπορεί, δεν έχει να κάνει με το τι δικαιούται ή όχι, στο σύνολο της η ανθρώπινη ιστορία και πολιτισμός ορίζεται από τέτοιες πράξεις. Μάλιστα θεωρούμε σωστό, το διδασκόμαστε ως σωστό, ότι πρέπει να πολεμούμε για την ελευθερία και ενάντια στην καταπίεση με κάθε μέσο και τρόπο. Η Γερμανία εκείνης της εποχής ήτανε καταπιεσμένη από πολλές μεριές και είχε την κακή τύχη να υπάρξει ένας χαρισματικός και αδίστακτος στρατιωτικός να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό. Μετά του λασκάρισε και η βίδα.

Λέμε και το θεωρούμε σημαντικό ότι η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Λέω και θεωρώ ότι η ελευθερία σου είναι η καταπίεση κάποιου άλλου και η απόλυτη ελευθερία κάποιου είναι η απόλυτη καταπίεση κάποιου άλλου. Συνεπώς ή κάποιοι θα είναι περισσότερο ελεύθεροι και κάποιοι περισσότερο καταπιεσμένη ή όλοι θα είναι το ίδιο καταπιεσμένοι. Το δεύτερο κάποιοι άνθρωποι δεν το δέχονται.

Και αυτό είναι εμείς η ανθρωπότητα.

Άλλο και αυτό πάλι..

Φρονώ ότι είναι αδύνατο να ξεχωρίσουμε την έννοια του θεού από την εκκλησία. Ούτε κότα υπάρχει χωρίς αυγό ούτε αυγό χωρίς κότα.

Οκ τότε, μάλλον έκανα κάπου λάθος.

Θα μου χρεώσω την αδυναμία να σε κάνω να κατανοήσεις τι είναι αυτό που προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Θα κάνω και μία ύστατη προσπάθεια με την ευχή ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα και δεν κατανάλωσα άδικα τον χρόνο σου φέρνοντας ένα παράδειγμα κάπως τεντωμένο.

Ας υποθέσουμε έναν γονέα που είναι πολύ άνετος οικονομικά.

Μπορεί να δεσμευτεί να δώσει ότι χρειαστεί το παιδί του προκειμένου να μεγαλώσει άνετα και ξεκούραστα και τίποτα να μην του λείψει.

Από την άλλη μπορεί να του παρέχει τα βασικά, να του διδάξει προσαρμογή στις καταστάσεις, αυτοσυντήρηση και σωστή διαχείρηση και να του ρίξει μία καλή κλωτσιά στον κώλο να σηκωθεί ψηλά και αναγκαστικά να ανοίξει τα φτερά της δημιουργικότητας και της ανεξαρτησίας, γιατί έτσι πιθανόν πιστεύει.

Τι από τα δύο αυτά άκρα θα ήταν το καλύτερο να δεσμευτεί ο συγκεκριμένος γονέας οτι θα προσπαθήσει να κάνει ? Δεν έχει κάποιο νόημα σε αυτή την συζήτηση η απάντηση στο ερώτημα και δεν το κάνω για αυτό.

Αυτό που λέω είναι ναι μεν ότι εσύ θα δεσμευτείς να κάνεις το καλύτερο, αλλά το τι είναι αυτό το καλύτερο που θα προσπαθήσεις να κάνεις ορίζεται υποκειμενικά παρόλα που έχει την έννοια του αντικειμενικού στο μυαλό σου. Θα μπορούσε, το λέω ως μία πιθανότητα, λιγότερα πράγματα από αυτό το καλύτερο που δύνασαι να παρέχεις τελικά να είναι καλύτερο για τα παιδιά σου.

Αν φέρω ως παράδειγμα τώρα τον εαυτό μου, ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για ένα παιδί είναι να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ε εγώ αμφισβητώ ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για το παιδί μου. Κρίνοντας από την κλήση που δείχνει να έχει, κρίνοντας από την κατάσταση των πραγμάτων και την εξέλιξη της τεχνολογίας, θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν άμεση τεχνική κατάκριση και όσο το δυνατόν γρηγορότερα επαφή με την αγορά εργασίας.

Αλλά αυτό είναι το δικό μου υποκειμενικά καλύτερο που θεωρώ ότι είναι και το αντικειμενικά καλύτερο για το παιδί μου και αυτό δεσμεύομαι να κάνω. Αν τελικά κάνω λάθος θα μπορούσαν να υπάρξουν συνέπειες σημαντικές για το παιδί μου. Αλλά όπως και να το κάνουμε εμείς ως γονείς αποφασίζουμε και ορίζουμε το πως θα ξεκινήσει και με τι εφόδια το μέλλον των παιδιών μας.

Λυπάμαι που προσθέτω τόσα πολλά για ανάγνωση σε μία συζήτηση η οποία ενδεχομένως να σε έχει κουράσει. Αλλά δεν βρήκα και άλλον τρόπο.

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

3. Iagos

Iagos Contributor

4. ChrisZab11

Είναι άσκοπο να βλέπουμε βίντεο δίχως να καταλαβαίνουμε τι λένε.
    Οπότε αν υπάρχει μετάφραση , καλό θα ήταν να μπει .

5. ChrisZab11

Την ΕΕ κυβερνά η Ούρσουλα Φον Ντερ και πριν υπήρχε καγκελάριος η Μέρκελ , δεν είδα να υπάρχει έρωτας , το αντίθετο.
    Συμφωνώ ότι η κατάσταση κλιμακώνεται επικίνδυνα για όλους μας .
    Δυστυχώς υπάρχει απώλεια ζώων κι φυσικά άλλων καταστροφών.
    Κι εκεί που λες να χαρείς το καλοκαίρι, τσουπ ..... σύρραξη!!!

6. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Γενικά, είναι άσκοπο να χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο χωρίς να γνωρίζουμε πως λειτουργεί...

Το youtube, στις περισσότερες περιπτώσεις -και σίγουρα στο συγκεκριμένο βίντεο- παρέχει αυτόματη μετάφραση με υπότιτλους (πατώντας το "CC"), και επιλέγοντας την γλώσσα που επιθυμούμε από τις "Ρυθμίσεις".

Στη συνέχεια, μας τα λέει... φαρσί!

Υ.Γ. Μεταφράζει και από εγγλέζικα

7. Iagos

Iagos Contributor

Ένα μαγικό ταξίδι στον πολιτισμό και την λογοτεχνία της Περσίας προσφέρει η Ιρανική Πρεσβεία στην Αθήνα παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα της Περσικής Γλώσσας στο Μορφωτικό Κέντρο της Ιρανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

8. ChrisZab11

9. ChrisZab11

10. DreamWork

DreamWork New Member

Ναι προφανώς είχε δόση χιούμορ αυτό που έγραψα αρχικά .
    Η κατάσταση πει να ξεφύγει δυστυχώς .