Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Το να κάνει η breeak News πρωτογενή έρευνα είναι σα να λέμε ανέκδοτα για τον Τοτό. Φαντάζομαι ότι βγάζει συμπέρασμα απ τα τατουάζ του και την ομολογία του πως σχεδίαζε να δολοφονήσει 14 χριστιανούς ηγέτες σε δέκα διαφορετικές πολιτείες εις το όνομα της πρώτης εντολής του Μωυσή (του πρώτου, όχι του Κούλη)

2. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Εξυπακούεται ότι έτσι είναι. Προφανώς ισχύει αλλά φαντάζομαι, και εγώ, με τη σειρά μου, ότι και το τι ήθελα να πω είναι εξίσου προφανές.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για ανέκδοτα για τον Τοτό αλλά για κάτι που μπορεί να είναι σκοτεινό και επικίνδυνο. Ή, πιο συγκεκριμένα, συνειδητά χειριστικό. Να βγουν μετά τίποτα παράξενοι τύποι, τόσες φορές έχει συμβεί σε όλους τους τόπους, να αρχίσουν να χτυπούν (εσκεμμένα ήπια η λέξη) Εβραίους.

3. Captain_Morgan

Δεν χρειάζεται κανείς κανένα σκοτεινό, επικίνδυνο και συνειδητά χειριστικό άρθρο για να χτυπήσει Εβραίους... Το έχουν καταφέρει μόνοι τους δολοφονώντας παιδιά... Οι παράξενοι τύποι που μέχρι χτες ήταν αντισημίτες έχουν γίνει σφουγγοκωλάριοι του Σιωνισμού οπότε καμιά ανησυχία για την σωματική τους ακεραιότητα απ αυτούς...

4. gaby_m

Τϊποτα μα τίποτα από αυτά όλα δεν είναι ιστορικά καινούργιο. Έτσι γνωρίζουμε πού καταλήγει και πόσο φενάκη είναι να φανταζόμαστε ότι παράγουμε γεγονότα με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν πολλά άλλα λάθη να κάνουμε, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια.

Αν εμείς δεν το χρειαζόμαστε, εγώ το λέω για να υπάρχει, λίγη προσοχή στο τι λέμε, δε χρειαζόταν να πάει στο "Εβραίος" η φυλλάδα και δεν το πήρε έτοιμο, δικό της ήταν.

5. Iagos

Iagos Contributor

6. Captain_Morgan

Το γεγονός είναι γεγονός...αν αγαπητή μου σας πειράζει το "εβραίος" της φυλλάδας (στον όρο φυλλάδα συμφωνούμε απολύτως) επειδή κυκλοφορούν και ηλίθιοι ανάμεσα μας, θα μπορούσα να συμφωνήσω αλλά ακόμη κι έτσι, ούτε οι ηλίθιοι θα πάψουν να υπάρχουν , ούτε οι φονταμεταλιστές, ούτε οι ισαποστάκηδες ούτε οι ξεπλένηδες στο όνομα του πολιτικά ορθού... Καλή συνέχεια

7. gaby_m

Μου έχει ζητηθεί, κατά καιρούς, ευγενικά και διακριτικά είναι η αλήθεια, να βλέπω λίγο και την άποψη του άλλου.

Έτσι λοιπόν ζητώ τώρα να δείτε την άποψη τη δική μου. Αυτό που είδα είναι ότι μια φυλλάδα μεταφέρει επαυξημένα μια μπλιαχ είδηση ενός ακροδεξιού προφίλ του Χ αγνώστων λοιπών στοιχείων που θα μπορούσε να είναι από τον γείτονα ως οποιονδήποτε σχηματισμό για τον οποιοδήποτε τρελό ή όχι τρελό λόγο. Συγχρόνως, παίζουν και άλλες τέτοιες, πολύ πιο ισχυρές μπλιαχ ειδήσεις, οι οποίες δεν είναι και επαληθεύσιμες, ενώ αυτή ας πούμε ότι είναι, με την ίδια επωδό, πάντα κατόπιν νοητικών αλμάτων, πως το αποτρόπαιο αυτό που διακινούμε το έκανε "ο Εβραίος" ή αν δεν βγαίνει με τίποτα να είναι "Εβραίος", τότε ο "σιωνιστής". Σε όλες τις περιπτώσεις ο δράστης είναι θεοπάλαβος, θεοπάλαβος όμως, τώρα ποιοι τον βρήκαν, πώς τον βρήκαν και πώς προέκυψε να τον βγάζουν στον πλανητικό τάκο είναι μια άλλη ιστορία.

Θεωρώ ότι το οφείλω στην ανθρωπιά μου να πω κάτι.

Enough said και από μένα.

8. Captain_Morgan

Την "ακούω" την άποψη σας και θα πω εν τάχει, Κυρίως λόγω επαγγελματικής διαστροφής, προσωπικά, οποιαδήποτε είδηση ανεβάζω, ακόμη κι αν προέρχεται από μη όμορο χώρο προς το ιδεολόγημα που κουβαλώ ή ακόμη και εντελώς εχθρικό, είναι, στο μέτρο του δυνατού, επαληθευμένο. Όσον αφορά στην Παγκόσμια άκρα δεξιά, (απ τον Όρμπαν και την Μελόνι, απ τον Τραμπ και τον Μόντι, Απ τον Μιλέι και τον Βορίδη μέχρι τον Άδωνη και τον Πλεύρη) πίνουν νερό στ όνομα του Ισραήλ και της κυβέρνησης Νετανιάχου... Οπότε είτε είναι είτε δεν είναι εβραίος ή σιωνιστής ή έστω φιλοσιωνιστής ο εν λόγω φονταμεταλιστής, σίγουρα το νοητικό, λογικό ή μη, άλμα της εν λόγω φυλλάδας δεν επηρεάζει, ως προς τα αντισημιτικά του αισθήματα, κανέναν απολύτως. Αν οφείλετε κάτι στην ανθρωπιά σας είναι η ΕΝΕΡΓΗ σας συμμετοχή σε δράσεις ενάντια στις ναζιστικές μεθόδους της Ισραηλινής κυβέρνησης και την γενοκτονία που πράττουν . Αν το έχετε πράξει τα συγχαρητήρια μου. Αν όχι, παρακαλώ ας μην ανοίξουμε συζήτηση περί ανθρωπιάς γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Last edited: 27 Ιουνίου 2025 at 02:27
  9. espimain

espimain Contributor

Τον Ζελένσκι, τον Ερντογάν, τον Χομεϊνί, δεν τους κατατάσσετε σε αυτήν την Παγκόσμια άκρα δεξιά;
    Αν όχι που τους κατατάσσετε;
    Πάντα σε σχέση με το ιδεολόγημα που λέτε ότι κουβαλάτε.
    Δεν σας απευθύνομαι με διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά από απορία που μου προκαλεί το κείμενο σας.

10. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Έχω και εγώ μία απορία.

Εάν αύριο αφοπλίσουμε εντελώς το Ισραήλ. Ούτε πέτρες δεν τους αφήσουμε. Και αν παγκοσμίως αρνηθούμε κάθε βοήθεια, τι ακριβώς θα συνέβαινε μεθαύριο ?

11. Captain_Morgan

Φυσικά και ο Ζελένσκι είναι ένας ακροδεξιός μπαμπουίνος που έχει δηλώσει με κάθε δυνατό τρόπο "πως το Ισραήλ έχει νόμιμο δικαίωμα στην άμυνα" ... Όπως και ο Πούτιν είναι ακροδεξιός που κοιτάζει τα σοβατεπιά και σφυρίζει αδιάφορα...
    Ο Ερντογάν θέλει να παρουσιαστεί ως ο θεματοφύλακας των Μουσουλμάνων και βεβαίως είναι ακροδεξιός με στενές σχέσεις, αν και τα ψιλοέχουν σπάσει τώρα, με τους φασίστες Γκρίζους Λύκους. Οι σχέσεις του με το Ισραήλ έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αναλόγως τα συμφέροντα που κατά καιρούς εξυπηρετεί.
    Όσο για τον Χαμεϊνί, (ο Χομεϊνί απολαμβάνει παρθένες στον Παράδεισο απ το 1989) προφανώς και είναι συντηρητικός Σιίτης Μουλάς αλλά όχι...ακροδεξιός με την δυτική έννοια δεν είναι.
    Αλλά ακόμη κι αν είναι, Η εχθρότητα με το Ισραήλ δεν είναι αποτέλεσμα της ακροδεξιάς τους ιδεολογίας αλλά της επιθετικότητας του Ισραήλ προς τους Μουσουλμάνους απ το 1948. Δεν είναι τυχαίο που πλέον, γύρω απ την φιλοιρανική Χεσμπολάχ στον Λίβανο, και την Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας (που κατά πολλούς στα γεννητούρια της είχε χρηματοδοτηθεί απ το Ισραήλ ως αντίπαλο δέος στην σοσιαλίζουσα Φατάχ του Αραφάτ), τόσο και στο Ιράν έχουν συσπειρωθεί ενάντια στο Ισραήλ σχεδόν όλες οι πολιτικές ομάδες και θρησκευτικές σέχτες.

Last edited: 27 Ιουνίου 2025 at 11:37
  12. Captain_Morgan

Όσο ο idf δολοφονεί παιδιά, μπαίνει σε μαιευτήρια και σπάει θερμοκοιτίδες, στερεί δικαιώματα στους ντόπιους πληθυσμούς, ενημερώνει ανθρώπους ότι μπορούν να παραλάβουν ανθρωπιστική βοήθεια και τους πυροβολεί εν ψυχρώ, το μέλλον του Ισραήλ μου είναι παντελώς αδιάφορο.
    Στην υποθετική σας ερώτηση "τι θα συνέβαινε μεθαύριο" στην οποία υποβόσκει η, υποθέτω, βεβαιότητα σας μια βιαίης σύγκρουσης των Ισλαμιστών με την δύση μιας και οι Ισραηλινοί φυλάττουν Θερμοπύλες και προστατεύουν από εισβολή αγροίκων Μουσουλμάνων, θα σας απαντήσω υποθετικά κι Εγώ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩς. Οι φονταμεταλιστές Ισλαμιστές είναι εξαιρετικά λιγότεροι απ όσους η δύση προσπαθεί να πείσει τους Λαούς της.