Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. rea..

rea.. Contributor

Συνδέεται με το γελοίο πατριωτικό "καμάρι" και προμοτάρισμα του κάθε λακέ σαν και σένα για τους "ελληνες" πλοιοκτήτες.

2. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Ad hominem είναι όταν λέμε σε κάποιον ή το δείχνουμε σε φωτό και βιντεάκια ή το υποστηρίζουμε σε μόνιμη βάση "είσαι έτσι, είσαι αλλιώς" και μετά δεν συζητούμε μαζί του δηλαδή τα έχουμε πετάξει όλα αυτά για να αποφύγουμε τη συζήτηση.

Όταν λέμε σε κάποιον "κάνεις αυτό" ή "κάνεις εκείνο" και μάλιστα αφήνουμε ανοιχτό το θέμα της περαιτέρω συζήτησης είναι αυτό ακριβώς που συνηθίζεται πλέον και μια συνεισφορά ώστε το περιβάλλον, στην προκειμένη περίπτωση το περιβάλλον της συζήτησης να είναι ο.κ. για να μπορεί να γίνει συζήτηση.

Θυμάστε να έχω ποτέ αποφύγει ευθύνη μου; Ίσως να είναι επειδή τάχα μου τα ποστ μου τα γράφουν μηχανές ή ξέρω γω μαϊμούδες που έχω να πληκτρολογάνε ακατάπαυστα με την ελπίδα ότι κάποτε θα βγάλουν ένα μεγάλο αριστούργημα.

Κλείνω και εγώ τη διασκέδαση, προσώρας.

Η συγκεκριμένη πραγματικότητα στην οποία αναφέρθηκα και την οποία παρουσιάσατε άρνηση να δείτε, είναι ένα σπουδαίο βίντεο, φτιαγμένο από αξιόπιστα χέρια και με πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές, των 58 λεπτών από το οποίο μας φέρνετε εδώ τα 1'10'' λεπτά, αξιώνοντας από εμάς, το φόρουμ εν γένει, δύο πράγματα: Το ένα να δεχτούμε ότι η αντίληψη ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες δυνάμεις παγκόσμια στη ναυτιλία είναι μύθος και το άλλο ότι επειδή μιλάει σκατένια ένας κάποιος Λασκαρίδης έπεται ότι εμείς είμαστε χεσμένοι, όλοι όσοι αναφέρει είναι χεσμένοι και έχουμε γίνει και ρόμπες διεθνώς!

Πάνω στο πρώτο έχω να πω ότι δεν μπαίνει θέμα, πράγματι είναι η Ελλάδα από τις πρώτες δυνάμεις παγκόσμια στη ναυτιλία. Σημειώστε ότι εγώ το βάζω χωρίς πρόσημο, δεν κοιτάω αν είναι καλό ή κακό ή τι είναι. Και εγώ θα προτιμούσα η Ελλάδα να ήταν από τις πρώτες δυνάμεις παγκόσμια στη διαφάνεια, στη ζωοφιλία και στην προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς και θαλάσσιου πλούτου. Θα προτιμούσα επίσης αφάνταστα πολύ να μη βρίσκουμε κακοποιημένα νεκρά ή μόλις πριν την τελευταία τους ανάσα παιδάκια κάθε τρεις και λίγο. Και ας μην ήμασταν ναυτική δύναμη.

Πάνω στο δεύτερο έχω να πω ότι κάπου είναι ένα ψιλοθεματάκι ότι και καλά εμφανίστηκε ένα απόκομμα 1:10 από ένα αξιόλογο ρεπορτάζ της μίας ώρας, όπως είναι ένα θεματάκι στα καθ ημάς, ότι μερικές φορές πετάει κάποιος ό,τι να ‘ναι για να στηρίξει μια αδύναμη θέση, όπως το ότι είναι “μύθος” ότι η Ελλάδα είναι ναυτική δύναμη. Και μετά τσατίζεται κιόλας, όταν δεν του περνάει. Δεν είναι ότι δε νοιάζομαι για το τι ελέχθη, ούτε ότι δεν ακούω και αφουγκράζομαι, είναι ότι έχω φίλτρα και φιλτράρω και το πού θα τα πάρω στο κρανίο και πού όχι το ελέγχω κάπως (πάντα υπάρχει και το καλύτερο, δε λέω).

Λέτε, λοιπόν, για τα σκατά του Λασκαρίδη και ότι ήρθε έτσι και μας την είπε, ας πω για χάρη της συζήτησης ότι έστω. Τον Βαρδινογιάννη στο Προεδρικό Μέγαρο στον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση που έδινε φιλικά (ας το πω έτσι) μπατσάκια στη σύντροφο του τότε πρωθυπουργού, τι το λέμε; Και τι άλλο θα έπρεπε να κάνει η ίδια από το να περιμένει κάπως ευπρόσωπα να περάσει και αυτό το κακό; Τι άλλο να έκανε; Τι θέλετε να κάνουμε και εμείς με τον Λασκαρίδη που το λέτε και το ξαναλέτε και στο φινάλε γιατί προσπαθείτε να μας πείσετε ότι εκθέτει εμάς και όχι τον Λαζαρίδη;

Και μετά, πάει στα κομμάτια και αυτό. Ας πούμε ότι πέραν του να το τρίβουμε στη μούρη των συνομιλητών μας που είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικοι και πασαλιμανιώτικοι - για να μείνουμε στο λιμανίσιο πνεύμα της συζήτησης - δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα διότι, όπως λέει και ο Λασκαρίδης αμέσως μετά την Τούνμπεργκ αν θυμάμαι σωστά στο κανονικό βίντεο, χωρίς αυτούς θα ξεπάγιαζε η μισή ανθρωπότητα και η άλλη μισή δεν θα μπορούσε να βρει να αγοράσει ένα σωρό προϊόντα. Ας πούμε ότι αυτοί είναι ένα μονοπώλιο.

Έχουμε όμως και έναν άλλον μέγα ξεφτίλα, τούτονα εδώ τον ευαίσθητο, οικολόγο στρωματέμπορα

Ο οποίος, πέρα από τα κεσάτια του ως δημόσια παρουσία με κάποιες αλλόκοτες σαγιονάρες που μετά έκραζε όσους τον έκραζαν ότι ενοχλούνται με την καλλιτεχνική δημιουργία της θυγατρός του, αυτά είναι το λιγότερο, έχει κάνει ένα πανωσήκωμα δύο ορόφων, πανάκριβου ξενοδοχείου, που κρύβει τη θέα στην Ακρόπολη, έγινε - και ευτυχώς που έγινε - ένας κακός χαμός από πολίτες και συλλογικότητες, έστω και αργά και με φοβερό κόπο διότι όσο ελαφριά ήταν τα μολύβια όταν έδινε άδειες τόσο βαριά έγιναν όταν τις έπαιρνε πίσω, το κράτος κάτι έκανε και υποτίθεται - σοβαρά τώρα - ότι είναι υποχρεωμένος να γκρεμίσει τους δύο παράνομους ορόφους που του έχουν σφραγιστεί και κάνει αυτός τα πάντα όλα για να μη γκρεμίσει. Μάλιστα το έφτιαξε αυτό το ξενοδοχείο, λέει, επειδή ήθελε να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να πάρει τα πάνω του σε δύσκολους καιρούς - δηλαδή όταν ακόμα και εκείνων των ακινήτων οι τιμές είχαν κατακρημνιστεί μέσα στην αβεβαιότητα και την ανέχεια και ρωτώ τώρα εγώ, αυτουνού έπαψε κανείς να πηγαίνει στα μαγαζιά του και να αγοράζει απίθανα ακριβά, κατά ρήσην του οικολογικά στρώματα και άλλα διάφορα; Διότι εδώ έχει την επιλογή ο καταναλωτής, στα καύσιμα δεν την έχει. Τον έκοψε λοιπόν διότι αυτός και αν προσβάλλει τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση του ελληνικού λαού και το κράτος του ελληνικού λαού; Και σε κάθε περίπτωση, διότι μπορεί να τον κόψει;

Έριξα ματιούλα στα αποτελέσματά του, και σας λέω ότι τσου. Τίποτα σπουδαίο. Τα 2/3 της παραγωγής του πουλάει στην Ελλάδα, τόσα ήταν και παλιότερα, δεν έφαγε ένα 60% μείον, να φτιάξει χαρακτήρα. Και ποιοι τα ψωνίζουν αυτά; Σε ποιους απευθύνεται; Που έχουν επιλογές αλλά οι ευαισθησίες τους όχι μόνον είναι επιλεκτικές, δε μπορούν να νοιάζονται και για όλα οι άνθρωποι, αλλά είναι και οργανωμένες; Και έχουν λεφτά, βέβαια, πολλά λεφτά και όσο περισσότερα τόσο πιο πολύ και πιο άγρια τσιρίζουν για τιμές και για συνθήκες ή δεν έχετε ακούσει για το είδος αυτό ανθρώπου;

Για τις παρωπίδες ολονών δεν μπορώ να σας πω, για μένα σας λέω, εδώ πέρα ζω και είμαι μάλιστα πολύ ευτυχισμένη που ζω εδώ και το έχω επιλέξει συνειδητά τέσσερις φορές στη ζωή μου και ναι, βλέπω τα χάλια μας βλέπω όμως και τα καλά μας. Από τότε που είμαι εργαζόμενη, πολλά πολλά χρόνια δηλαδή, βγαίνοντας από σούπερ μάρκετ μου έχει έρθει να φωνάξω από την απόγνωση, το ίδιο και ανοίγοντας λογαριασμό ηλεκτρικού, για φορολογία έχω άρνηση να μιλήσω και αύριο είναι μέρα πληρωμής, ως προς τη βενζίνη είμαι κρύα τελείως, λίγο για χαλιά τη θέλω και γελάω κακά από μέσα μου όποτε ακούω για τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου, διότι εγώ έχω εγκαταλείψει.

Όπως δεν θέλω να βλέπω να πέφτουν τιμές, να κλείνουν μαγαζιά, να απολύονται άνθρωποι και αυτή τη μορφή απόγνωσης που εγώ τη θεωρώ χειρότερη, προφανώς δεν θέλω και την αισχροκέρδεια και τις κάκιστες εργασιακές συνθήκες και ούτω καθ' εξής.

Πλην, μπήκα σε συζήτηση για τη ναυτιλία και αν είναι μύθος ή όχι, δεν μπήκα σε συζήτηση για να λύσουμε τα πάντα, και φυσικά βλέπω τα προβλήματα και ίσως και μερικά ακόμα που δεν έχω παρατηρήσει να εντοπίζετε και για αυτά που με άγγιξαν περισσότερο βρήκα τρόπο και χρόνο να ασχοληθώ προσωπικά και ενεργά.

ΥΓ. Το βιντεάκι σας δεν το είδα, δεν έχω τόσο χρόνο.

Last edited: 30 Ιουλίου 2025 at 18:23
  3. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Βάζετε δύσκολα και δυσάρεστα
    Μου θυμίζει το τραγούδι του μέγιστου Σαββόπουλου .

Όσο για τον εθελοντισμό και την αγάπη για την φύση , όπως σωστά γράψατε , χρειάζονται πράξεις , από φιλοσοφική συζήτηση και κριτική είμαστε κομπλέ
    Γι'αυτό έβαλα στο φόρουμ ανάλογες φωτό.

4. Iagos

Iagos Contributor

Νέα προσπάθεια πολιτών από όλο τον κόσμο για να σπάσει ο αποκλεισμός στη Γάζα πρόκειται να λάβει μέρος το καλοκαιρινό διάστημα, προκειμένου να μεταφέρουν την απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια στον παλαιστινιακό λαό που λιμοκτονεί στη Γάζα.

Συμμετέχουσες/οντες των οργανώσεων Maghreb Sumud Flotilla, Freedom Flotilla Coalition, Global Movement to Gaza, Sumud Nusantara, όπως και ανεξάρτητοι πολίτες, συνεργάστηκαν ώστε δεκάδες, τουλάχιστον, πλοία από διάφορα λιμάνια του κόσμου, να πλεύσουν το επόμενο διάστημα προς τη Γάζα. Μέχρι τώρα συμμετοχή και ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει πολίτες από 38 χώρες και άνω (από Ασία, Ευρώπη και Αφρική κυρίως).

«Είμαστε ένας συνασπισμός καθημερινών ανθρώπων –διοργανωτών, ανθρωπιστών, γιατρών, καλλιτεχνών, κληρικών, δικηγόρων και ναυτικών– που πιστεύουν στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δύναμη της μη βίαιης δράσης.

Τον Ιούνιο, ξεκινήσαμε μια παγκοσμίως συντονισμένη κινητοποίηση από ξηρά, θάλασσα και αέρα. Το καλοκαίρι, επιστρέφουμε με μια ενιαία στρατηγική: έναν στόχο και παγκόσμιο συντονισμό όπως ποτέ άλλοτε.

Οι προσπάθειές μας βασίζονται σε δεκαετίες παλαιστινιακής αντίστασης και διεθνούς αλληλεγγύης. Αν και ανήκουμε/έχουμε διαφορετικά έθνη, θρησκείες και πολιτικές πεποιθήσεις, μας ενώνει μια ενιαία αλήθεια: η πολιορκία και η γενοκτονία πρέπει να τερματιστούν.

Είμαστε ανεξάρτητοι, διεθνείς και δεν συνδεόμαστε με καμία κυβέρνηση ή πολιτικό κόμμα. Η αφοσίωσή μας είναι στη δικαιοσύνη, την ελευθερία και την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής», σημειώνεται για τη δράση στο Global Sumud Flotilla.

Ήδη, την Κυριακή 20 Ιουλίου, το πλοίο Handala του Freedom Flotilla Coalition, με πλήρωμα άνω των 18 ακτιβιστριών και ακτιβιστών, ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καλλίπολη της Ιταλίας με τελικό προορισμό τη Γάζα –παρότι, βέβαια, είναι γνωστό πως είναι αρκετά απίθανο να καταφέρει να το ολοκληρώσει και οι ισραηλινές δυνάμεις να μην το παρεμποδίσουν, όπως έκαναν και με το Μαντλίν τον Ιούνιο. Ήδη την Παρασκευή 25 Ιουλίου το πρωί, υπήρχαν πληροφορίες ότι έχει μπλοκαριστεί από το Ισραήλ.

«Αυτή (η αναχώρηση) σηματοδοτεί ένα αποφασιστικό βήμα στη συνεχιζόμενη προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε και να σπάσουμε τον παράνομο και θανατηφόρο αποκλεισμό του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από το Ισραήλ. Η Handala μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια που σώζει ζωές και ένα μήνυμα αλληλεγγύης από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αρνούνται να παραμείνουν σιωπηλοί, καθώς η Γάζα λιμοκτονεί, βομβαρδίζεται και θάβεται κάτω από τα ερείπια», σημειωνόταν από το Freedom Flotilla Coalition.

Η οργάνωση δε κατήγγειλε πως λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του Handala υπήρξε απόπειρα δολιοφθοράς, καθώς «νωρίς το πρωί της 20ής Ιουλίου, ανακαλύφθηκε ένα σχοινί σφιχτά τυλιγμένο γύρω από την προπέλα του σκάφους. Αυτό δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί τυχαία ή λόγω συνήθους χρήσης. Αποτελούσε άμεση απειλή για την ασφάλεια του σκάφους μας και την ικανότητά του να πλεύσει. Ακόμα πιο επικίνδυνο περιστατικό: το πρωί της 20ής Ιουλίου, το φορτηγό που στάλθηκε για να μεταφέρει φρέσκο νερό στο σκάφος μας για πλύσιμο και μαγείρεμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν μετέφερε νερό, αλλά θειικό οξύ. Πιτσιλίστηκε στο πόδι ενός μέλους του πληρώματος, προκαλώντας του χημικά εγκαύματα. Ενώ ένα άλλο μέλος του πληρώματος που μύρισε την ουσία και άνοιξε το δοχείο, υπέστη εγκαύματα στο χέρι του».

Η απόπειρα σαμποτάζ, όμως, δεν αποθάρρυνε τα μέλη του Handala από τον σκοπό τους και έπλευσαν κανονικά, όπως και δεν πρόκειται να σταματήσει και τους εκατοντάδες άλλους ακτιβιστές και ακτιβίστριες που θα πλεύσουν για να σπάσουν τον αποκλεισμό και να κάνουν ό,τι μπορούν ενάντια στην επιβαλλόμενη από το Ισραήλ λιμοκτονία της Γάζας.

5. Iagos

Iagos Contributor

@gaby_m δεν ήξερα ότι είστε
    Τόσα χρόνια στο φόρουμ και διαβάζοντας σας θεωρούσα ότι είστε κομμάτι της αστικής τάξης... Με τόση πρεμούρα που έχετε να στηρίζετε αυτούς και τα συμφέροντα τους τι άλλο θα μπορούσατε να είστε...

Όμως τώρα αλλάζουν τα δεδομένα...

Μιλώ με το παράλογο δηλαδή...

Εργαζόμενη κόπτεται για τα συμφέροντα των αφεντικών της περισσότερο από τα δικά της συμφέροντα.

ΟΥΑΟΥΥΥ

Εν τάχει δυο κουβεντούλες αγαπητό παράλογο...

Ο Λαζαρίδης τον οποίο ως
    κόπτεστε μη τυχόν και του ασκηθεί κριτική, μη τυχόν και λοιδορηθεί ή πέσει στα χέρια της αδυσώπητης σάτιρας, αυτό που Μ/μας είπε, ότι Μ/μας Έ/εχει χεσμένους δηλαδή, δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό, όπου "έλα μωρέ ένας γραφικός εκεί πέρα είπε και μια κουβέντα παραπάνω αλλά στην πορεία τον έβαλαν οι άλλοι εφοπλιστές στη θέση του" όπως θέλετε να το περάσετε...

Ο Λαζαρίδης είπε αυτό που λένε όλοι σαν αυτόν πίσω από κλειστές πόρτες.

Μόνη σας άλλωστε το επιβεβαιώνετε εδώ:
    ΣΗΜ. Ο εορτασμός για τα 200 χρόνια από την επανάσταση έγινε το 2021 (2021-1821=200). Μάλλον αναφέρεστε σε κάποια άλλη εκδήλωση γιατί το 2021 πρωθυπουργός ήταν ο Μητσοτάκης και σύζυγος του η Μαρέβα... Έφαγε η Μαρέβα μπατσάκι από εφοπλιστή δημόσια; Τι να πω... αν έχετε κάποια απόδειξη φέρτε τη... Προσωπικά πιστεύω ότι αναφέρεστε σε άλλη περίοδο με άλλο πρωθυπουργό και άλλη σύντροφο πρωθυπουργού.

Όπως και να έχει, όποια σύντροφος, σύζυγος, φιλενάδα ή ερωμένη και σε όποια χρονική στιγμή και αν έφαγε φάπα αποδυκνείει ότι δεν είναι το θέμα τα πρόσωπα αλλά η αντίληψη των εφοπλιστών που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο περιστατικό από κάποιον λίγο σουρωμένο Λαζαρίδη αλλά είναι κοινή αντίληψη... Σας έχουμε χεσμένους και άμα λάχει σας πλακώνουμε και στις φάπες... και τσιμουδιά...

Πριν λοιπόν Μ/μας παρουσιάσετε το Greek Dream που έχετε στο κεφάλι σας:
    μήπως έχετε σκεφτεί ότι το σημαντικότερο όλων είναι η λειτουργία του αστικού δημοκρατικού πολιτεύματος και η τήρηση του αστικού Μ/μας συντάγματος ή για εσάς είναι ψιλά γράμματα να καταπατείται καθημερινά η ελευθερία στον τύπο, να μπαζώνονται εγκλήματα, να παρακολουθείται η μισή χώρα με το predator, να υπάρχουν καραμπινάτες παρεμβάσεις στο έργο της δικαστικής εξουσίας, να προστατεύονται ημέτεροι, να τρώνε με χρυσά κουτάλια οι ημέτεροι, και να λειτουργεί το κράτος με όρους καμόρα...

Εγώ θα σας τα πω αυτά; Εσείς δεν είστε με τον φιλελευθερισμό και την αστική δημοκρατία; Και αντί να είναι βασικές προτεραιότητες σας αυτές, να μην αναφέρονται πουθενά και να σας τα υποδυκνείει ένα κομούνι σαν εμένα; Και εσείς να κόπτεστε μη τυχόν και στηλιτεύσουμε το εφοπλιστικό κεφάλαιο;

Παράλογοοοο

Κλείνοντας @gaby_m θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα.

Σε ένα παζάρι συναντιόνται δύο άνθρωποι. Ο ένας πουλάει μια καρέκλα που έχει κατασκευάσει και ο άλλος πουλάει μήλα που έχει καλλιεργήσει. Και η καρέκλα και τα μήλα είναι αντικείμενα χρήσης, δηλαδή είναι χρήσιμα για εκείνους που τα χρειάζονται. Ο ένας χρειάζεται μια καρέκλα και ο άλλος μήλα. Ανταλλάσσουν λοιπόν την καρέκλα για δέκα μήλα. Αυτή είναι η αξία ανταλλαγής..
    Τι είναι αυτό που κάνει δύο φαινομενικά άσχετα πράγματα (καρέκλα, μήλα) να μπορούν να ανταλλάσσονται σε μια συγκεκριμένη αναλογία;

Αν θέλετε και μπορείτε απαντάτε...

Χωρίς ΤΝ παρακαλώ...

Iagos

free Palestine

Last edited: 31 Ιουλίου 2025 at 10:33
  6. gaby_m

Ως αντιπροσωπευτική περίπτωση τον έβλεπα, όπως και εσείς άλλωστε, ως αντιπροσωπευτική περίπτωση τον φέρατε εδώ και μάλιστα ξεκομμένη από το πλαίσιο αναφοράς του το οποίο φρόντισα να τεθεί υπόψη του φόρουμ. Δεν θεωρώ ότι η αντίληψη είτε ενός εφοπλιστή είτε όλων των εφοπλιστών για τον τόπο μου έχει καμία σχέση με το πώς προσλαμβάνεται διεθνώς η θέση της ελληνικής ναυτιλίας.

Έχει απαντηθεί το ερώτημα, όποτε θέλετε και μπορείτε βρίσκετε πλήθος απαντήσεων σχετικά.

7. Iagos

Iagos Contributor

εσάς ρωτάω.

Αν δεν θέλετε να απαντήσετε πείτε το ευθέως...

8. gaby_m

Αν ρωτάτε εμένα για κάτι που ήδη γνωρίζετε, με προσκαλείτε, κατά κάποιο τρόπο, σε έναν διάλογο ο οποίος εκφεύγει πάρα πολύ από το αρχικό θέμα.

Αν διερωτάσθε και μου απευθύνετε ένα γενικό ερώτημα, μπορείτε εύκολα να το μάθετε.

9. Iagos

Iagos Contributor

Νομίζετε...

Είναι ο πυρήνας του διαλόγου...

Αν τον συνεχίσετε θα το διαπιστώσετε...

Επειδή μάλλον εσείς δεν ξέρετε και Εγώ ξέρω όπως διατείνεστε θα σας πως ότι αυτό που
    είναι το γεγονός ότι και η καρέκλα και τα μήλα είναι προϊόντα ανθρώπινης εργασίας.

Συμφωνείτε σε αυτό ή έχετε άλλη γνώμη;

Iagos

10. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Κοίτα να δεις τι θυμήθηκα ρε φίλε....
    «Αν εγώ και ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα, τότε ο ένας από τους δυο μας είναι ηλίθιος κι εγώ έχω αποδείξει πως δεν είμαι».

Πρόδρομος Αθανασιάδης Μποδοσάκης

11. gaby_m

Όπως εσείς νομίζετε ... θα έπρεπε να έχετε συμπληρώσει.

Όπως εγώ σας άφησα την ελευθερία να χειριστείτε το κείμενό μου όπως αγαπάτε, το ίδιο θα κάνετε και εσείς για μένα.

Έχω υπόψη μου ότι εκκρεμεί μια τέτοια συζήτηση, θα γίνει κάποια άλλη στιγμή, από πλευράς μου.

Στο μεταξύ, για να δείτε λίγο, όχι ότι δεν ξέρετε, εγώ δεν λέω στο συνομιλητή μου ούτε υπαινίσσομαι "επειδή εσύ δεν ξέρεις και εγώ ξέρω", πώς μπαίνουν τίτλοι σε διαλόγους που έχουν νόημα ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχυρίζονται οι τίτλοι, δείτε εδώ, από ένα πολύ αγαπημένο σας κανάλι, τον Μπογιόπουλο να τον κάνει σκουπίδι ο Ανδρέας Παπανδρέου, με ένα ύφος "απλά κάνω τη δουλειά μου", και πώς αυτό μεταφέρεται

Συμφωνείτε σε αυτό ή έχετε άλλη γνώμη;

12. Iagos

Iagos Contributor

Επειδή τώρα είδα το βίντεο που παραθέσατε και απ' ότι κατάλαβα Με ρωτάτε αν ο τίτλος "Οταν ο Νίκος Μπογιόπουλος αιφνιδίαζε τον Ανδρέα Παπανδρέου" ανταποκρίνεται στο γεγονός.

Ανταποκρίνεται γιατί πρόκειται για απρόσμενη ενέργεια που προκαλεί αναστάτωση σε κάποιον, εν προκειμένω στον Παπανδρέου. Έχετε κάποια άλλη ερμηνεία για το "αιφνιδιάζω" ;

Και στον αιφνιδιασμό τι κάνει ο Παπανδρέου; Αυτό που κάνετε και εσείς @gaby_m και άλλοι όμοιοι σας... Ανταποκρίνεστε με το σύνηθες αστείο επιχείρημα "Για τον Στάλιν δεν μας λέτε τίποταααααααα"

Με βάση το παραπάνω και με δεδομένο ότι η τεχνική του Σωκράτη σας είναι οικεία αντί να γράφω σεντόνια για το εφοπλιστικό κεφάλαιο αποφάσισα να ακολουθήσω τη διαλεκτική
    Και εσείς τι κάνατε;

Iagos

Last edited: 31 Ιουλίου 2025 at 12:18