Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

3. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Σε αντίθεση με τους εγχώριους σφουγγοκωλάριους, γλειφοκώληδες, κοπροφάγους, της Ναζιστικής Κυβέρνησης του ΜπίΜπι, πολιτικούς και πολίτες, στο Ισραήλ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες πολιτών που έχουν πλέον κατανοήσει ότι Ο Ναζί Νετανιάχου είναι η ενσάρκωση του απόλυτου κακού, όπως ήταν ο ιδεολογικός του σύντροφος Αδόλφος.
    Ευτυχώς που τόσο την Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη οι Λαοί σώζουν την αξιοπρέπεια των χωρών τους...
    Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

4. Iagos

Iagos Contributor

Το αστείο επιχείρημα του "αντισημιτισμού" καταρρέει σαν τραπουλόχαρτο. Δυναμώνει διαρκώς το παγκόσμιο κίνημα σε τέτοιο βαθμό που σε λίγο όποιος το χρησιμοποιεί θα φαντάζει ηλίθιος, όχι πως δεν ήταν και πριν αλλά το ξεβράκωμα έχει άλλη καύλα.

Είναι γελοίο μόνο να το σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι φωνές παντού και από άκρη σε άκρη στον πλανήτη είναι μια ανερχόμενη αντισημιτική ιδεολογία.

Γελάνε και οι πέτρες.

Iagos

5. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

όπως έγραψα και σε άλλο μέσο....
    " Με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια... με λεξούλες εύκολες...
    Αυτοί που ταυτίζουν όλους όσοι στέκονται στο πλευρό των Παλαιστινίων με συμπάθεια προς το Ισλάμ και είναι αντισημίτες, είναι απλώς ηλίθιοι.
    Αυτοί που για τον όποιο λόγο στηρίζουν, δικαιολογούν ή έστω κάνουν τα στραβά μάτια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων και το Απαρχάιντ που έχουν επιβάλλει οι Σιωνιστές στην Γάζα, είναι καθάρματα.
    Αυτοί που ΚΑΙ ταυτίζουν τους αλληλέγγυους στην Παλαιστίνη με το Ισλάμ και αντισημιτισμό ΚΑΙ στηρίζουν, δικαιολογούν ή έστω κάνουν τα στραβά μάτια στην γενοκτονία και το Απαρχάιντ είναι ΚΑΙ ηλίθιοι ΚΑΙ καθάρματα.
    FREE PALESTINE...
    . "

η "ανερχόμενη αντισημιτική ιδεολογία" είναι η προσπάθεια αυτών που έχουν ανάγκη να αποκρύψουν απ τον ίδιο τους τον εαυτό πώς είναι καθάρματα.. Επιλεκτική ευαισθησία...
    Είναι σαν τους vegan που ζαλίζουν του γεννετήσιους αδένες των κανονικών ανθρώπων για τις διατροφικές επιλογές τους και σηκώνουν την σημαία της αγάπης τους για την ζωή. Αλλά αδελφέ... αν αγαπάς την ζωή, όπως λες (τεράστιο ψεύδος) τότε κάνε αυτό που έκανε και ο Απολλώνιος ο Τυανεύς. Δεν έτρωγε κρέας αλλά δεν έκοβε και καρπούς απ τα δέντρα, δεν χαλούσε τα σπίτια των στρουμφ, δεν ξερίζωνε χόρτα ...έτρωγε μόνο ότι είχε ήδη πέσει στη γη.....

Last edited: 19 Αυγούστου 2025 at 00:34
  6. Iagos

Iagos Contributor

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξε και δημοσίευσε η Διεθνής Αμνηστία, ο θανατηφόρος συνδυασμός πείνας και ασθενειών δεν αποτελεί ένα «ατυχές παράπροϊόν των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ», αλλά, ακριβώς, «το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των πολιτικών που έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει το Ισραήλ, για να επιβάλει σκόπιμα στους Παλαιστινίους στη Γάζα συνθήκες διαβίωσης που έχουν ως στόχο τη σωματική τους καταστροφή, η οποία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνεχιζόμενης γενοκτονίας που διαπράττει το Ισραήλ».

7. ChrisZab11

8. Iagos

Iagos Contributor

«Έφυγε» ο σπουδαίος μαρξιστής στοχαστής και αγωνιστής Ευτύχης Μπιτσάκης
    Επονίτης, καταδικασμένος σε θάνατο και με πολυετή φυλάκιση στον Εμφύλιο, επιστήμονας, μαρξιστής φιλόσοφος, κομμουνιστής, ο Ευτύχης Μπιτσάκης «έφυγε» στα 98.

Στη μνήμη του Ευτυχή Μπιτσάκη από τον Ακαδημαϊκό Μάνο Σαριδάκη:
    "Τον Ευτύχη τον Μπιτσάκη, και τα βιβλία του και τον ίδιο, τον γνώρισα στο πρώτο έτος. Όντας φοιτητής φυσικής για μένα ήταν μια αποκάλυψη, καθώς έβλεπα μπροστά στα μάτια μου ένα update της Διαλεκτικής της Φύσης του Ένγκελς στον 20ο αιώνα, με βάση τις νέες προόδου της επιστήμης. Στην αρχή τα λέγαμε περιστασιακά σε διάφορα όργανα του ΝΑΡ, αλλά όταν άρχισα το διδακτορικό μου με κάλεσε να μπω στη συντακτική επιτροπή της Ουτοπίας, οπότε η επαφή μας έγινε σχεδόν καθημερινή. Για χρόνια συζητούσαμε συνέχεια, και στο περιοδικό, και στα σεμινάρια που οργανώναμε, και σε ταβέρνες, και σπίτι του (η Μαρία ήταν πάντα εξαίσια οικοδέσποινα).

Στον Ένγκελς χρωστάω την θεμελιώδη αντίληψη ότι η Φύση είναι Διαλεκτική και η Ύλη αυθύπαρκτη, αλλά στον Ευτύχη χρωστάω την επανεπιβεβαίωση αυτής της θέσης με βάση τις εξελίξεις στην επιστήμη του 20ου αιώνα (κάτι που δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι θα συμβεί). Είμαστε μαρξιστές γιατί είναι φυσικό να είμαστε μαρξιστές. Και γνωρίζοντας το τεράστιο έργο του Ευτύχη, έχω βάλει το μεγαλεπίβολο στόχο να βάλω όσο μπορώ ένα ακόμα μικρό λιθαράκι, επαναεπιβεβαιώνοντας την Διαλεκτικής της Φύσης με βάση της εξελίξεις της επιστήμης στον 21ο αιώνα.

Όσο απόλυτος στη φυσική φιλοσοφία, άλλο τόσο ήταν διαλ(ε)ακτικός και έτοιμος για συζητήσεις για την επαναστατική πολιτική. Όταν το μακρινό 2006 του είπα “Δάσκαλε, θα πάω στο Κομμουνιστικό Κόμμα”, μου είπε “να κάνεις πάντα αυτό που πιστεύεις”. Τελευταία φορά μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν μερικούς μήνες, με αφορμή της εξελίξεις στην Κοσμολογία και ένα βιβλίο μου. Πάντα ακμαίος και με σκέψη πρωτόγνωρης ζωντάνιας.

Πριν 2 χρόνια είχα την τιμή να προσκληθώ ως ομιλητής για τα των φυσικών επιστημών στην διαδικτυακή ημερίδα προς τιμήν του Ευτύχη Μπιτσάκη που οργάνωσαν συνάδελφοι. Στο τέλος πήρε το λόγο ο Ευτύχης και “Μην λέτε για μένα. Εγώ ευτύχησα να είμαι εδώ σήμερα. Θέλω να θυμηθούμε τους εκατοντάδες συντρόφους μας που έπεσαν στα βουνά, στις φυλακές και τις εξορίες, και που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή”. Και παρέμεινε σιωπηλός και δακρυσμένος.

Σύντροφε Ευτύχη σε ευχαριστούμε!"

9. ChrisZab11