Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν είναι καθόλου χαβαλετζιδικη η αναφορά σε Πηγάδα . Γίνεται εσκεμμένα .

2. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Ο Αγαπημένος Μου Luigi Pirandello, έχει γράψει ένα εκπληκτικό έργο, το Così è (se vi pare), για να μην σας βάζω να γκουγκλάρετε, ο ΄Ελληνικός τίτλος είναι " Έτσι είναι (αν έτσι νομίζετε)"...
    Δεν έχω καμιά πρόθεση να σας χαλάσω το όποιο αφήγημα...

3. ChrisZab11

Η θανατική ποινή σαν μέτρο είναι αναποτελεσματική , γιατί το έγκλημα συνεχίζει να υπάρχει, δυστυχώς.
    Πέραν αυτού όμως, κανείς άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να διαπράξει φόνο , ούτε ως τιμωρία .
    Όσο αναφορά τον Παλαιστίνιο πρόσφυγα , είναι τρεις φορές κατακριτέο. Γιατί την ίδια στιγμή που υπάρχει ένας παγκόσμιος αναβρασμός για το έγκλημα στην Γάζα., αυτός κοίταγε πως θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις στην χώρα μας. Τις ικανοποίησε με την βία και τις ικανοποίησε σε άτομο που δεν μπορούσε να προβάλει αντίσταση .

Όσο αναφορά το ατυχές παράδειγμα που φέρατε με τον πατέρα μου, καμία σχέση δεν έχει με το περιστατικό του βιασμού που ανέφερα , σε μια ανήλικη ανυπεράσπιστη κοπέλα από τον Παλαιστίνιο πρόσφυγα.

4. ChrisZab11

Δεν μου χαλάτε τίποτα , έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου προ πολλού

5. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Μάλλον δεν προσέξατε ότι μόλις σήμερα το πρωί διέγραψα ένα ποστ για πηγάδα!

Εν πάσει περιπτώσει, όμως, και επειδή και εγώ έχω κάνει σχετικές αναφορές, ας μην ξεχνάμε ότι σε πηγάδες φτάνουμε όταν οι προτροπές από λόγια, γίνονται πράξη και οδηγούν σε πολεμική σύρραξη.

Δεν πιστεύω να θέλετε να βάλετε, σε αυτή τη συζήτηση, τα όσα συμβαίνουν σε έναν πόλεμο, στην ίδια μασχάλη με τις προτροπές σε βία και παράνομες πράξεις σε περίοδο ειρήνης και δημοκρατίας, ε?

6. Master Electro-pain

@Captain_Morgan
    Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο το νόημα, πως δεν απαγορεύεται να τοποθετηθεί κάποιος, ακόμα και για κάτι τόσο αυτονόητα -για εσάς και για εμένα, τουλάχιστον- απαράδεκτο. Και αυτό αποτελεί αναπόσπαστη συνθήκη της δημοκρατίας, το να επιτρέπει να ακουστούν ακόμα και αυτοί που την εχθρεύονται (τώρα, το ότι τους κάνουμε και υπουργούς, πρέπει να το κοιτάξουμε, λιγουλάκι).
    Έχει το δικαίωμα, λοιπόν, κάποιος να εκφράσει δημόσια τη θέση του κατά της δημοκρατίας.
    Δεν έχει δικαίωμα, όμως, να πει ότι οι γυναίκες είναι ηλίθιες ή ότι οι αιγύπτιοι (και δη οι ψαράδες) είναι υπάνθρωποι, πολλώ δε μάλλον να προτρέψει σε βία κατά των γυναικών και των αιγύπτιων.
    Η οποία βία, όταν φτάσει να καταλύσει την δημοκρατία και τις εκλογές, καταλήγουμε σε... πηγάδες!

7. Master Electro-pain

Συνεχίζετε να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
    Δεν είναι το παράδειγμα ατυχές. Ατυχές είναι το ότι εγκωμιάσατε βία, χειροδικία μέσα σε ένα BDSM forum.

Όπως είπα, ποστς με παρόμοιο κλίμα θα διαγράφονται.

8. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

ξεκινώ απ το τέλος...Παρακαλώ κεφαλαίο Π στις Πηγάδες  
    Το νόημα της θέσης σας ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Εγώ διαφωνώ στο κατά πόσο έχουν δικαίωμα, εν ονόματι της Δημοκρατίας, να εκφράζουν τις θέσεις τους όλοι όσοι με την πρώτη ευκαιρία θα την βάλουν στον γύψο ή με μεγάλη ευκολία, θα γίνουν γρανάζια του "ιατρικού" προσωπικού που θα την βάλει στον γύψο...

9. ChrisZab11

Το παράδειγμα που ανέφερα ήταν για την συμπεριφορά αντρών
    Οι Μαροκινοί έκαναν ρατσιστικά σχόλια και χειρονομίες . Εσείς τι θα κάνατε , εάν ήσασταν στις ίδιες συνθήκες;;;;

10. ChrisZab11

Στο όνομα της Δημοκρατίας μπορούν άπαντες να εκφέρουν γνώμη ή άποψη .
    Δεν μπορούν όμως να την επιβάλουν .

11. Master Electro-pain

Μην το συνεχίζετε. Πραγματικά!

Βία ΜΟΝΟ σε άμυνα.

12. ChrisZab11

Αυτό έγινε .