Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Ξανά απαντάω , αν και πιάσατε με την πρώτη την αναφορά μου για τον σταλιν και χαίρομαι ότι δεν συμφωνείτε με αυτόν τον τρελο , μερικοί τον έχουν θεό!!
    Το παράδειγμα όμως είναι άσχετο.
    Ο πρώτος κύλησε την ανθρωπότητα στο σκοτάδι , ο δεύτερος υπερασπίζεται το δικαίωμα στην ζωή και τον δολοφόνησαν
    Ξανά θυμίζω πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί ζωή . Ούτε να επιβάλει την άποψη του ή την καύλα του .

2. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Αν θεωρείτε οτι ο αποθανών υπερασπιζόταν το δικαίωμα στην ζωή ή είστε αδιάβαστος, ή φασίστας....
    Θα σας προέτρεπα να διαβάσατε ΟΛΗ την ατζέντα του. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ... Όπως και όλοι οι μισάνθρωποι σκοταδιστές.
    Καλή σας βραδιά.

3. ChrisZab11

Όχι δεν διάβασα τίποτα για τον δολοφονημένο. Διάβασα μόνο αυτό που ανάρτησε ο. Lagos . Που υπερασπίστηκε το δικαίωμα στην ζωή του βρέφους .

4. Iagos

Iagos Contributor

Πώς δεν την υπερασπίζοταν;

Μόνο τη ζωή υπερασπίζοταν...

Να φανταστείτε ήταν τόσο υπερ της ζωής ο μακαρίτης που θα επέβαλε στην κόρη του μετά από βιασμό να μεγαλώσει το παιδί του βιασμού.

Μιλάμε για ανθρωπιστή όχι αστεία.

Iagos

5. Captain_Morgan

Θα πρέπει να πάρετε την βοήθεια του κοινού νομίζω και σ αυτά που έγραψε ο @Iagos και όχι Lagos, που είμαι βέβαιος ότι το γράψατε εκ παραδρομής.
    Και στην κάθε περίπτωση καλό θα είναι πριν εκφέρετε άποψη, έστω κι αν δεν συμφωνεί με την άποψη κάποιου άλλου, να είστε ενημερωμένος....

6. Iagos

Iagos Contributor

Τι έκανε;

Ειλικρινά, μαζέψου...

Προσβάλεις...

Iagos

7. billS8

billS8 Premium Member

Έχετε απόλυτο δίκιο Αφέντη

8. ChrisZab11

Τι έκανε δεν ξέρεις;; Εσύ το ποσταρες
    Δεν θα σκοτώσει ένα παιδί είπε.
    Εσύ θα το σκότωνες;;;

9. ChrisZab11

Απάντησα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει μια ζωή
    Πιο απλά δεν μπορώ να το πω

10. Iagos

Iagos Contributor

Μιλάμε για έμβρυο που προκύπτει από βιασμό...

Προσβάλλεις ανθρώπους με αυτή την ερώτηση...

Είσαι η δεύτερη περίπτωση που υποστηρίζει τέτοιες ακραίες θέσεις στο φόρουμ.

Iagos

11. Captain_Morgan

Όχι δεν έχετε απαντήσει στην δική Μου ερώτηση. Για να την κάνω σαφέστερη, Στον Χίτλερ ή σ ένα θιασώτη του, θα κλαίγατε πάνω απ το κουφάρι του, εις το όνομα του "κανείς δεν έχει δικαίωμα ν αφαιρέσει ζωή;;"" (φαντάζομαι είστε εκτός απο πασιφιστής ΚΑΙ vegan και μάλιστα οπαδός του Απολλώνιου του Τυανέα που έτρωγε μόνο καρπούς που έπεφταν απ τα δέντρα ακριβώς επειδή σεβόταν την ζωή ΚΑΘΟΛΙΚΑ και δεν αφαιρούσε ΚΑΜΜΙΑ ΖΩΗ)

12. ChrisZab11

Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος;;
    Θα το σκότωνες;;
    Εγώ δεν μπορώ να το σκοτώσω
    Θα αναλάβω τις ευθύνες.