Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Απάντησα , δεν δίνεις εξουσία σε παράφρονες . Τους απομονώνεις. Έτσι δεν θα κάνουν κακό .

2. Iagos

Iagos Contributor

Εσύ δεν μπορείς να μείνεις έγκυος, οπότε δεν μπορείς, όντως...

Μια γυναίκα όμως που έμεινε έγκυος από βιασμό έχει κάθε
    να προβεί σε ιατρική πράξη που ονομάζεται άμβλωση και δεν είναι φόνος.

Ντροπή...

Iagos

Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2025 at 23:09
  3. billS8

billS8 Premium Member

Αφέντη είστε Μοναδικός

4. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Αν λοιπόν η εκτέλεση του εν λόγω ΦΑΣΙΣΤΑ, δεν ήταν προβοκάτσια για να παρθούν ακόμη πιο ακραία μέτρα απ την ακροδεξιά Κυβέρνηση των ΗΠΑ, μπορείτε να την εκλάβετε σαν απομόνωση και να τρέξουμε όλοι μαζί με ξέπλεκη κόμη στα πράσινα λιβάδια του πασιφισμού.., Καλή σας συνέχεια

5. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Ψέμα! Και πολύ μεγάλο, μάλιστα.
    Ο ίδιος είχε δηλώσει: “I think it’s worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights”

Που σε ελεύθερη απόδοση -καθώς είναι και στα εγγλέζικα- λέει ότι "Αξίζει να σκοτώνονται κάθε χρόνο άνθρωποι, για να διατηρήσουμε το δικαίωμά μας στην οπλοφορία."

Ψέμα και αυτό...

Ψευταράκο! Λολ
    Ανυπόληπτε ψευταράκο...

Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2025 at 23:26
  6. gaby_m

gaby_m Premium Member Contributor

Αν μιλάμε για έμβρυο του βιασμένου δεκάχρονου παιδιού μου, ναι, ασυζητητί θα το σκότωνα, να μην πω και με τα χέρια μου και αποκτήσω εδώ και άλλους διάφορους τίτλους εκτός από τους συνηθισμένους.

Όμως, δεν είναι εκεί το θέμα, για μένα.

Το θέμα για μένα είναι ότι με την πρόφαση του διαλόγου τίθεται ένα υποθετικό ερώτημα αβάσταχτης πολιτικής και κοινωνικής κακοήθειας. Διότι τούτο εδώ
    είναι μια πολύ απρόσεχτη, ασήμαντη και αβασάνιστη απάντηση η οποία καλύπτει πολλαπλά εγκλήματα σε βάρος ενός δεκάχρονου παιδιού. Αν είναι ποτέ δυνατό, το παιδί να πληρώσει την κακουργηματική εγκληματικότητα που ξέσπασε πάνω του και μαζί την αχρηστία του γονιού του να το προστατέψει πρώτα και να το απαλλάξει από τα βάρη μιας τραγωδίας μετά και απέ ας σαπίσει στη φυλακή για παραμέληση ανηλίκου και για οτιδήποτε άλλο του φορτώσουν.

ΥΓ. Εννοείται ότι καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται, ότι στη βία αναγνωρίζω μόνον το νόημα του εγκλήματος όταν φτάνει να γίνεται εγκληματική και ότι κρίμα τον άνθρωπο 31 χρονών και κρίμα τον άλλο άνθρωπο που τον δολοφόνησε 22 χρονών, θύματα και τα δύο του πιο καραγκιόζη POTUS στην ιστορία.

7. ChrisZab11

Δεν ήταν προβοκάτσια , ήταν μια ηλίθια κίνηση ενός νεαρού.
    Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η ενέργεια. Και δεν έχει καμία σχέση με όσα πιστεύω .
    Καλή συνέχεια και σε σας

8. ChrisZab11

Το παράδειγμα του δημοσιογράφου ήταν ακραίο . Όμως γίνονται. Φυσικά είναι καταδικαστέος κάθε βιασμός. Δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό
    Όμως δεν μιλώ για την κάθε γυναίκα, μιλώ για μένα τι θα έκανα , αφού εμένα ρώτησες. Θα αναλάμβανα την κάθε ευθύνη.
    Ο καθένας θα πράξει όπως θα νομίζει αυτός .
    Όσο για την τιμωρία του, βιαστή αυτή ελπίζω να είναι η σκληρότερη. Γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα επιβάλει την άποψη του ή την καύλα του

9. Iagos

Iagos Contributor

Τι λες;

Τι δουλειά έχεις εσύ με μια εγκυμοσύνη που προκύπτει από βιασμό και ποιά είναι η ευθύνη που αναλαμβάνεις σε μια εγκυμοσύνη που προκύπτει από βιασμό;

τι απαξίωση είναι αυτή στις γυναίκες;

Ντροπή.

Iagos

10. ChrisZab11

Λέω

Πως αν ήταν κόρη μου, θα ήσουν δίπλα της, θα την στήριζα, αν ήταν γυναίκα μου , το ίδιο . Θα ήμουν εκεί , δίπλα της . Ευθύνη για το μεγάλωμα και των ών δύο .
    Το τι θα έπραττε είναι δικαίωμα της , εγώ όμως θαμαι δίπλα .
    Και γιατί συνεχώς λες εγκυμοσύνη από βιασμό;;; Δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι;; Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη πχ;;;

11. Iagos

Iagos Contributor

Ντροπή

Iagos

12. ChrisZab11

Ντροπή σε εσένα να απαξιώνεις την γυναίκα, όταν λέω ότι θα είμαι δίπλα της

Και ξανά ρωτάω , εγκυμοσύνη μόνο από βιασμό προκύπτει;;