Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Πίστεψε με αν σε ειρωνευτώ θα το καταλάβεις.

Όμως εισαι μια πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση που είτε επίτηδες είτε χωρίς να το καταλαβαίνεις εχεις πολυ συγκεκριμένες τακτικές πιχι να απαντάς όπου σε συμφέρει, να μετακινείς τον άξονα της συζήτησης κλπ.

Οι "απόψεις" σου ούτε σοκάρουν ούτε τίποτα είναι - δυστυχώς - αναμενόμενες και οριακά μπαναλ.

Είναι απόψεις που πολλά απο τα μέλη του φορουμ ζούνε και ζούμε καθημερινά γιατι δεν ειναι κοινωνικά αποδεκτό να του κατεβάσεις του άλλου το τηγάνι στο κεφάλι όταν σου λεει στο Πασχαλινο τραπέζι οτι "μόνο ο Θεός μπορει να πάρει μια ζωη".

Εδώ όμως δεν εισαι στο Πασχαλινο τραπέζι. Εισαι σε ενα μέρος που πολλά μέλη προστατεύουν για να είναι ασφαλές και να μην χρειάζεται να ακούμε και εδώ τις ίδιες καφενειακες αηδίες που ακούμε αλλού.

Αλλα δεν καταλαβαίνεις, είτε γιατι δεν θέλεις είτε γιατι δεν μπορείς. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, μόνο το είδος της τραγωδίας.

2. Iagos

Iagos Contributor

Ζευγάρι Ε/είμαστε σε M/s συσχετισμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα μέλος με δύο προφίλ.

Αν αυτό υπονοείς.

Οπότε να βλέπεις με ποιο μέλος μιλάς.

Iagos

3. Απαντώ σε όλους κι όχι που με συμφέρει.

4. _voltage_

Α ναι? Για να δούμε.

Για πες λοιπόν, η άμβλωση ειναι φόνος? Η απάντηση είναι ναι/οχι, δεν χωράει κάτι άλλο.

5. Γενικά η άμβλωση;;; Βιασμό;;, ασθένεια;;;

6. rea..

rea.. Contributor

χχαχαχαχαχαχαχα Τα λιμανίσια ξεκαθαρίσματα είναι Θεόσταλτη βία

7. _voltage_

Απάντησε σε παρακαλώ και άσε αυτα του καφενείου.  

8. Iagos

Iagos Contributor

Ο Θεός δίνει ζωή, ο Θεός παίρνει ζωή.

Τι ρωτάς;

Πουλάς το Θεό σου δηλαδή όπως σε έχει ρωτήσει και ο @DreamMaster και έκανες το παπί;

Έλα τώρα.

Είσαι ξεκάθαρος από την αρχή.

Σε Εμένα τον ίδιο επι προσωπικού Μου είπες ότι αν θέλω με την σύντροφο Μου (slave είναι στο M/s αλλά και στα bsmικα στουρνάρι είσαι) ότι θα γίνουμε δολοφόνοι αν προβούμε σε άμβλωση μετά από βιασμό.

Το ξέχασες;

Δεν έχεις θέση εδώ.

Iagos

9. Θα σου απαντήσω
    Έχω μια φίλη μου που έκανε έρωτα , σεξ όπως θέλετε πείτε το με διάφορους εραστες, δίχως προφύλαξη
    Έμενε έγκυος δύο φορές και το "έριχνε"
    Της λέω, σε έναν διάλογο που είχαμε, πρόσεχε όταν κάνεις σεξ, θα ξανά μείνεις έγκυος. Ε και ;;; Θα το ξανά ρίξω.

Αυτό όπως βλέπουμε διαφέρει πολύ από περιπτώσεις όπως ασθένεια , βιασμο κλπ που κι ο νόμος προστατεύει κι δίνει χρονικό περιθώριο.
    Εσείς πώς θα χαρακτήριζατε την πρώτη περίπτωση;;;

10. Iagos

Iagos Contributor

Χαχαχαχαχα

Δεν υπάρχει ...

Iagos

11. Να το ξανά πω;;

12. _voltage_

Εγώ θα πω να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα