Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. Iagos

Iagos Contributor

Εγώ πάλι όχι.

Έχω όρια που τα ορίζει η συνείδηση Μου.

Δεν κάνω χάρες.

Όπως Μου βγει...

Τώρα Μου βγήκε ενικός.

Ίσως κάποια στιγμή αλλάξει.

Δεν υπόσχομαι.

Iagos

2. rea..

rea.. Contributor

Ω Μπράβο, είστε δημοκρατικός μισογύνης!
    Ω Ευτυχώς! Δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ πιο δυσβάσταχτη αρμοδιότητα.
    ( στο καλή συνέχεια ο κόσμος συνήθως σταματάει τον διάλογο, εκτός αν πήρατε από τον συν - μισογύνη φίλο σας Κρις το άλλο κακό συνήθειο να εύχεστε χωρίς λόγο)

3. Iagos

Iagos Contributor

4. Ritual

Ritual . Premium Member

Και πάνω που πάω να κάνω mention τον chrisZab, διαπιστώνω ότι μάλλον μας άφησε χρόνους το παρόν προφίλ (δε θα λείψουν σε κανέναν μας οι απόψεις σας. Είμαστε διεστραμμένοι , όχι πλοιοκτήτες : D ).

Παρόλα αυτά, επειδή έχω αφήσει εκκρεμότητες :

- ΟΧΙ η άμβλωση δεν είναι δολοφονία
    - η κάθε γυναίκα είναι υπεύθυνη αποκλειστικά και μόνο η ίδια για το σώμα της (ηθικά και νομικά)

Επιπλέον :

1. έχετε έρθει σε ξένο σπίτι, να προσβάλετε ανθρώπους που εδώ μέσα έχουν βρει κατανόηση, αποδοχή και υποστήριξη, ακριβώς επειδή δεν γίνανε ανεκτές απόψεις σαν τη δική σας
    2. το "είναι η άποψή μου" δεν είναι δικαιολογία για να πλασάρετε την όποια φασιστική και μισανθρωπική ιδεολογία ενστερνίζεστε (γιατί περί αυτού πρόκειται)
    3. απόψεις σαν του chriszab , αν δεν τις κόψεις μικρές, θα μεγαλώσουν και θα προσελκύσουν κι άλλα παρόμοια φυντάνια (@Iagos thumbs up για την στάση σας από την πρώτη στιγμή)

Υ.γ:

ChrisZab καταφέρατε να με κάνετε να γράψω ποστ ξανά, 10 χρόνια μετά.

5. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Νομίζω ότι με αυτό:

συμφωνήθηκε, εξηγήθηκε, δηλώθηκε και έγινε από κοινού αποδεκτό ένα σαφές κριτήριο για να αποφανθεί η διαχείριση, αν παρακολουθεί.

Ιδίως καθώς το συνδέει με τον Χίτλερ και ψιλογνωρίζουμε όλοι τί έγινε παρακάτω.

6. DreamMaster

@Ritual μην χάνεστε, δεν φυτρώνει κάθε 10 χρόνια η τσουκνίδα.

7. Iagos

Iagos Contributor

Ευχαριστώ.

Όμως τον φασίστα τον διώχνεις όταν οι δυνάμεις ενωθούν.

Και αυτό έγινε.

Το φόρουμ για μια φορά ακόμα απέδειξε ότι ο φασισμός εδώ δεν έχει θέση.

@Ritual Ειλικρινά, μην χάνεστε.

"Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι" όπως Μου Είχε πει κάποτε ένας μαχητής του ΕΛΑΣ και κατόπιν του ΔΣΕ

Με εκτίμηση

Iagos

Venceremos αδέρφια...

Μια αγκαλιά ρε σεις...

Σε όλους...

Iagos

ΥΓ Έχω να γράψω πολλά.
    Προς το παρόν χορέψετε, χορέψετε...

Συν-κίνηση.

Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2025 at 18:43
  8. DreamMaster

@bas Η εισάγουσα τον οιοδήποτε ισχυρισμό φέρει και το βάρος της απόδειξης. Οπότε αυτό είναι λογικό φάουλ:

Οπως και αυτό:

Η υπόθεση (και όχι η βεβαιότητα του "είμαι σίγουρη" που μπορεί να πηγάζει από τον κύκλο σας ή γενικά την εμπειρία σας) ότι η κοινωνία είναι διχασμένη, πάσχει από το ότι δεν ήταν καν μια τυχαία 10ετία, αφού περιελάμβανε την έκρηξη και γιγάντωση του Μe too, αλλά θα μπορούσατε να πείτε και την πλήρη απόσυρση των U2, των UB40 κλπ. Εδώ όμως παίζει ρόλο ένα γενικευμένο "Ξυπνήσαν οι σκλάβοι, Αντωνάκη..." που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο με τραγούδια και τα στατιστικά παρατράγουδα.

Το ρεζουμέ είναι ότι αν έχετε τίποτα χαρτόμουτρα, αλογομούρηδες, κλπ. στον κύκλο σας δεν είναι δέον να τους προωθήσετε αυτό το σκεπτικό για σπρώξουν κανά μωβ, στο στοίχημα ότι η ελληνική κοινωνία είναι διχασμένη με την άμβλωση.

Τώρα, αν είναι 62% όσοι είναι υπέρ της ελευθερίας ή 75% λίγο ενδιαφέρει. Εκείνο που σωστά ρωτάτε, είναι τί κάνουμε τους υπόλοιπους. Φρονώ να ακολουθήσουμε την συμβουλή του @ChrisZab11 έστω και τύπου in-memoriam (Για το φόρουμ - φτου σκόρδα, για οτιδήποτε άλλο!)

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες: Ας μην χανόμαστε, ας μην σιωπούμε  
    Η μαύρη πανώλη είναι ασύδοτη. Προελαύνει στην Ευρώπη και τον κόσμο και βγάζει παραφυάδες παντού!

10. Iagos

Iagos Contributor

11. Ritual

Ritual . Premium Member

@Iagos , @DreamMaster, @margarita_nikolayevna

μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα συμμετείχε σ' αυτή τη συζήτηση και είναι πλήρως σεβαστοί.
    Προσωπικά θα ένιωθα συνένοχος αφήνοντας τέτοιες φωνές να ακουστούν και να επηρεάσουν, χωρίς να πάρω την ευθύνη που μου αναλογεί.

Δε χανόμαστε.

12. Iagos

Iagos Contributor