Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

@Iagos @DreamMaster

Το να βρίζετε τον Κιτς εσείς οι δύο (άνανδρα) είναι, στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε.
    Απλώς επιβεβαιώνετε, για άλλη μια φορά ότι δεν είχατε, δεν έχετε και δεν πρόκειται να έχετε καμία απολύτως σχέση μαζί του.

Και επειδή όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είστε, τι κουβαλάτε και τι έχετε κάνει, η στάση του, να μη σας δίνει σημασία μόνο περισσότερη αξιοπρέπεια του προσθέτει.

Καλή συνέχεια.

ΥΓ. Ρίξτε τωρα την χολη σας βολεμένοι πίσω απο τα πληκτρολόγια και ξυδάκι για την χώνεψη

2. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Καλέ εσείς χάσατε έργο - κανείς δεν είπε λέξη για τον Kits! Μπήκατε ίσως στα μισά και παρερμηνέψατε...

Αν το πιάνατε από την αρχή όλα βγάζουν νόημα.

Αν κάποιος ήθελε να αναφερθεί στο μέλος Kits θα χρησιμοποιούσε παπάκι (αν κι έχω πολλά χρόνια να δω αυτό το νικ να γράφει)

Last edited: 29 Μαρτίου 2026 at 23:04
  3. Iagos

Iagos Contributor

Άνθρωπε Μου, τι λέτε;

Έχω γράψει Εγώ ή Έχω ταγκάρει κάποιο μέλος με το nickname kits;

Εγώ κάνω quote αυτό
    Εγώ το γράφω ή η Αλίκη ή Χρήστος αν προτιμάτε... έλα πύλη 9...;

Διαβάστε προσεκτικά τι έγραψε ο @DreamMaster.

Και εν πάση περιπτώσει εδώ Ε/έχουμε ένα μέλος το @Η Μελίνα Του (εδώ ταγκάρω) το οποίο γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ο ChrisZab11.

Πιο ΑΚΡΙΒΩΣ δεν γίνεται...

Δεν σας γεννήθηκε η ανάγκη, όπως και σε αλλά μέλη άλλωστε, να ζητήσετε εξηγήσεις από το μέλος @Η Μελίνα Του πώς γίνεται να γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ με ένα μέλος που διεγράφη από το φόρουμ λόγω ύβρεων σε μέλη.

Να σας θυμίσω ότι τα ονόμασε δολοφόνους επειδή έκαναν άμβλωση.

Βαριά τα λόγια του... δεν συμφωνείτε και εσείς;

Iagos

Last edited: 30 Μαρτίου 2026 at 00:23
  4. Iagos

Iagos Contributor

Να προσθέσω επίσης και αυτό.
    Να Μ/μας εξηγήσει πώς είναι να μιλάς με τον εαυτό σου σε ένα φόρουμ... δείτε τις τελείες...

Ρε... την Αλίκη...

Iagos