Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Αν έχετε ίσως μέσα σας έστω και μια αμφιβολία για το αν το κράτος του Ισραήλ είναι η πιο σαδιστική οργάνωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη, διαβάστε (αν αντέχετε) το παρακάτω κείμενο. Όσοι κοιμάστε ήσυχοι, είτε στηρίζοντας τους βασανιστές, είτε αδιαφορώντας, να ξέρετε πως καθώς δε μιλάτε, μεταμορφώνεστε σιγά σιγά σε τέρατα.

"Μεγάλη Πέμπτη για τον Ορθοδοξο κόσμο σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή για την Παλαιστίνη εδώ και 78 χρόνια και ειδικά τα 3 τελευταία από αυτά.
    Έχω διαβάσει και έχω ακούσει πολλές ιστορίες από κρατούμενους εν καιρώ πολέμου. Πουθενά δεν θυμάμαι τέτοιο μίσος, τέτοια οργανωμένα βασανιστήρια, τέτοιες συνθήκες κράτησης. Μια πραγματική ντροπή για όλη την ανθρωπότητα.
    Τα πτώματα επιστρέφουν από το Sde Teiman της Κατοχής χωρίς μάτια, χωρίς νεφρά, χωρίς γεννητικά όργανα και τα παιδιά της Γάζας απελευθερώνονται από τη φυλακή παράλυτα
    Αυτό που έρχεται θα σας κάνει να βράσει το αίμα...
    Μια νέα έκθεση την 1 Δεκεμβρίου 2025, αναφέρει ότι οι κρατούμενοι στη Γάζα τρομοκρατούνται από πρωτοφανή βασανιστήρια στις ισραηλινές φυλακές.. και οι μαρτυρίες που πρόκειται να μοιραστώ θα σας κάνουν να ουρλιάξετε στους δρόμους.
    Από τις 7 Οκτωβρίου 2023 μέχρι τώρα, το Ισραήλ έχει απαγάγει πάνω από 4.000 ανθρώπους από τη Γάζα, αποκαλώντας τους «παράνομους μαχητές» για να τους κρατήσει φυλακισμένους, χωρίς κατηγορίες, δίκη ή οτιδήποτε άλλο...
    Τώρα υπάρχουν 3.500 διοικητικοί κρατούμενοι, οι περισσότεροι από τη Γάζα, πεταμένοι σε ανοιχτά κελιά, εκτεθειμένοι στη βροχή και τον ήλιο, αναγκασμένοι να γονατίζουν για ώρες και να κοιμούνται σε κρύα πατώματα σαν σκυλιά.
    Η έκθεση Ισραηλινών και διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως η B'Tselem και οι Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα λέει ξεκάθαρα:
    «Πρόκειται για συστηματικά βασανιστήρια, όχι μεμονωμένα περιστατικά». Και αυτά τα βασανιστήρια συμβαίνουν από τη στιγμή της απαγωγής μέχρι την τελευταία ημέρα στη φυλακή με τη συμμετοχή του στρατού, της Shin Bet, της αστυνομίας, ακόμη και γιατρών.
    Ορίστε το καθημερινό τους μενού, με πραγματικές μαρτυρίες από απελευθερωμένους κρατούμενους -
    Ξυλοδαρμός με ξύλα και γκλομπ μέχρι να σπάσουν κόκαλα:
    Ένας κρατούμενος από τη Γάζα, ο Mahmoud Abu Faul (28), δήλωσε στο Al Jazeera: «Με ξυλοκόπησαν μέχρι που έχασα εντελώς την όρασή μου... οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και τώρα δεν μπορώ να δω τίποτα» -

Ρίχνουν βραστό νερό σε πτώματα:

Στο στρατόπεδο Sde Teiman, ένας αποφυλακισμένος παιδιατρικός γιατρός δήλωσε στην Αμνηστία: «Ήμουν δεμένος και με δεμένα μάτια για εβδομάδες, με χτυπούσαν καθημερινά και μου έριχναν ζεστό νερό μέχρι που ξεφλούδισε το δέρμα μου... η πείνα ήταν χειρότερη, αλλά ο ξυλοδαρμός με έκανε να εύχομαι τον θάνατο» -

Αστυνομικά σκυλιά επιτίθενται σε γυμνούς κρατούμενους:

Η Alaa Al-Bayari, που απελευθερώθηκε στη Γάζα, δήλωσε στο Al Jazeera: «Είδα βασανιστήρια και ταπείνωση πέρα από κάθε φαντασία... σκυλιά να επιτίθενται σε γυμνούς ανθρώπους και ξυλοδαρμούς μέχρι που αίμα χύθηκε παντού!» -

Ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα:

Το B'Tselem κατέγραψε δεκάδες μαρτυρίες, όπως μία από τη Δυτική Όχθη: «Με σόκαραν στους όρχεις μέχρι να λιποθυμήσω... δεν είναι ανάκριση, είναι αργή δολοφονία» -
    Βιασμός με αντικείμενα.
    112 καταγεγραμμένες περιπτώσεις βιασμού γυναικών στη Γάζα: Η έκθεση του PCHR συνέλεξε μαρτυρίες από 4 απελευθερωμένους κρατούμενους: Ένας (N.A.) είπε: «Ομαδικός βιασμός 4 φορές σε μια μέρα, με αντικείμενα και βιντεοσκόπηση... με διέλυσαν σωματικά και ψυχολογικά, δεν θα είμαι ποτέ ο ίδιος» -
    Λιγότερες από 1000 θερμίδες την ημέρα... ένας έχασε 11 κιλά σε 21 ημέρες:

Ο Shadi Abu Sidue, 30 ετών, δήλωσε στο περιοδικό +972: «Έχασα το μισό βάρος μου, νόμιζα ότι θα πέθαινα από την πείνα... το χειρότερο ήταν ότι δεν ήξερα αν η οικογένειά μου ήταν ζωντανή ή όχι, αυτό είναι ψυχολογικό βασανιστήριο»

Η ψώρα εξαπλώνεται σε χιλιάδες κρατούμενους λόγω έλλειψης θεραπείας:

Στη φυλακή Nafha, ο Naser Al-Radi (33) δήλωσε στον Guardian: «Μας κάνουν να κοιμόμαστε στο χώμα, με δυνατή μουσική» για μέρες... αυτή η ψώρα είναι βασανιστήριο, και δεν μας κάνουν για να μας βασανίσουν περισσότερο" - Κοιμάται στο κρύο χωρίς κουβέρτες και δυνατή μουσική 24/7 σε δωμάτια που ονομάζονται "η ντίσκο": Ο Abd Al-Rahman Mar'i (33), επέστρεψε με ένα σώμα γεμάτο κατάγματα, η οικογένειά του είπε: "Είδαν φρικτά βασανιστήρια, ήταν σαν να τον σκότωσαν αργά" - Απειλές για να σκοτώσουν οικογένεια και παιδιά μπροστά τους: Στη Ramla, ένας μάρτυρας είπε στη Wafa: "Μας σπάνε τα δάχτυλα, μας στερούν το φως του ήλιου... κάθε δύο μέρες, 20 λεπτά στην αυλή, δεμένοι και με το κεφάλι σκυμμένο"

*Και το χειρότερο: τι συμβαίνει με τα μικρά παιδιά*
    Οι αναφορές λένε ότι πάνω από 350 παιδιά Παλαιστινίων είναι αυτή τη στιγμή φυλακισμένα σε ισραηλινές φυλακές, τα περισσότερα από τη Γάζα, και τα μισά από αυτά χωρίς κατηγορία ή δίκη. Υπάρχουν 12 παιδιά από τη Γάζα σε στρατόπεδα κράτησης και οι μαρτυρίες θα σας ραγίσουν την καρδιά: - *Ο Γουαλίντ Άχμεντ (17)*, από τη Δυτική Όχθη, αλλά η ιστορία του μοιάζει με αυτή της Γάζας, πέθανε στη φυλακή Μεγκίντο τον Μάρτιο του 2025 από πείνα και ιατρική παραμέληση.. υπέφερε από ψώρα για μήνες χωρίς θεραπεία.. η ιατρική έκθεση ανέφερε ότι η κύρια αιτία θανάτου ήταν η «σκόπιμη πείνα».. δεκάδες άλλα παιδιά στην ίδια φυλακή έχουν ψώρα και δεν λαμβάνουν θεραπεία

*Δύο έφηβα αγόρια από τη Γάζα (Ιούνιος 2025)*, που απήχθησαν ενώ πήγαιναν σε διανομή βοήθειας στη νότια Γάζα, φυλακίστηκαν σε άγνωστη τοποθεσία.. είπαν στο ABC News ότι αντιμετώπισαν σεξουαλική επίθεση και βασανιστήρια, στερήθηκαν το φως του ήλιου και αρκετό φαγητό.. ένα είπε: «Μας χτύπησαν και μας απείλησαν χειρότερα, δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε» -

*Παιδιά από τη Γάζα στο Σντε Τεϊμάν*: Μαρτυρίες από το Save the Children, παιδιά από τη Γάζα που απήχθησαν από σχολεία τον Δεκέμβριο του 2024, γδύθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άγνωστες τοποθεσίες.. ένα παιδί (15) είπε: «Μου έσπασαν τα κόκαλα, μου έκαναν ηλεκτροσόκ και μου είπαν 'οι στρατιώτες μας βίασαν τη μαμά σου'». μας τρομοκρατούν.. Νόμιζα ότι θα πέθαινα εκεί" -

*12χρονος στον καταυλισμό Jalazone*:

Ο Mohaned Tutungi δήλωσε στο BBC: Συνελήφθη ως μικρό παιδί, ξυλοκοπήθηκε και ταπεινώθηκε, του αρνήθηκαν οικογενειακές επισκέψεις και είπε: "Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί, δεν ξέρω γιατί με φυλάκισαν.. αυτός ο φόβος θα μείνει μαζί μου για πάντα" -

*Απελευθερώθηκαν παιδιά από τη Γάζα τον Φεβρουάριο του 2025* και είπαν στο Arab48:

"Η Γάζα εξοντώθηκε και δεν θα επιστρέψετε ποτέ"... υπέμειναν ξυλοδαρμούς και ταπείνωση, κανένα ανθρώπινο δικαίωμα, οι ανακριτές έφεραν κομμένα άκρα για να τους τρομοκρατήσουν.. ένας είπε: "Μου έσπασαν το πόδι, είδαν κρατούμενους να πεθαίνουν κάτω από βασανιστήρια... Φοβάμαι να κοιμηθώ τα βράδια.''

Λευτεριά στην Παλαιστίνη
    Νίκη του περήφανου Λαού του Ιράν
    Αφανισμός της Σιωναζιστικής οντότητας