Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εις θάνατον...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 30 Νοεμβρίου 2014.

1. libra

libra Regular Member

Καλησπέρα! Εσύ λοιπόν που τα καταλαβαίνεις όλα μάθε και το παρακάτω λοιπόν.
    Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με το κείμενο αυτό καθεαυτό. Ή το συγγραφέα του που εκτιμώ, όσο τον γνώρισα από τη γραφή του εδώ μέσα μέχρι τώρα. Το σχόλιό μου έχει να κάνει με τον τύπο που περιγράφει το κείμενο. Κάθε κείμενο λοιπόν που διαβάζω και το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή σε τι αναφέρεται μου δίνει το δικαίωμα να το ερμηνεύσω όπως γουστάρω. Κριτική σκέψη ξέρουμε τι είναι? Ρητορικό το ερώτημα.
    Εμένα λοιπόν αυτός ο τύπος μου κάνει κομπλεξικός, δυστυχισμένος και θλιβερός. Είτε λοιπόν είναι περιττός είτε άρτιος, κλασματικός, δεκαδικός, μιγαδικός κλπ είναι τρισάθλιος κατά την άποψή μου, διότι τη διαφορετικότητά του την καταριέται ο ίδιος πρώτα.
    Επίσης νομίζω πως ο κάτοχος του κειμένου είναι σε θέση να υπερασπιστεί το κείμενό του καλύτερα από οποιονδήποτε που έχει το απωθημένο του δικηγόρου εδώ μέσα όπως και έκανε ήδη.

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ελάχιστα λόγια τα δικά σου...αλλά με πολύ "ζουμί"...Πάντα θαύμαζα τον τρόπο που βάζεις τις σκέψεις σου στο "γυαλί"....Και ξέρεις καλά ότι όσο και να είμαστε διαφορετικοί σε αρκετά σημεία εγώ κι εσύ...Είσαι ένας από εκείνους τους ελάχιστους ανθρώπους...φόρουμ η "έξω κόσμος"...που "βλέπω" σαν συνταξιδιώτη...Έστω και αν θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σποραδικά "έξω" από εδώ...

Καπέλο φίλε μου...Για εκείνο που μετράει...καπέλο που σου βγάζω...για άλλη μια φορά...

3. libra

libra Regular Member

γουστάρω τρελά τα υπόγεια από τους ξαχαρβαλιασμένους ορόφους

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

5. Θέλει δύναμη ψυχής η επιλογή να μην ανήκεις πουθένα.Να ανήκεις σε σένα και στα θέλω σου και όχι σε νόρμες και κλισέ.
    Θέλει δύναμη ψυχής να αναζητάς έναν ακόμη "περιττό".Να απορρίπτεις όποιον (και ο,τι) περιττό δε σου ταιριάζει. Να αναζητάς έναν "περιττό" που θα σε βάλει στους ζυγούς αριθμούς. Να ζήσεις ως ζυγός και όχι υπο ζυγό.

6. Σε ευχαριστώ φίλε. Η διφορετικότητα, όταν είναι σε διαλεκτική σχέση, φτιάχνει μιά όμορφη χημεία. Θα μιλήσουμε...

7. Μου αρέσει η καθαρότητα της σκέψης σου (δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό το σχόλιο). Αυτή την τελευταία σου φράση ούτε εγώ δε θα μπορούσα να τη διατυπώσω καλύτερα... 

8. Μη σε απασχολεί, Σειρήνα μου. Το νήμα και ο νηματοθέτης δεν το παίρνουν προσωπικά... 

9. lexy

lexy .ti.va.

Όλοι οι πρώτοι (αριθμοί), είναι περιττοί. Εκτός του 2...

Ένοχος  

10. Συγνώμη αλλά πως καταλάβατε περί καθαρότητας της σκέψης μου?
    Είσθε σίγουρος πώς δε θα μπορούσατε να διατυπώσετε καλύτερα την τελευταία μου πρόταση?
    Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... 

11. Είναι προσωπική εκτίμηση και αφορά στη μέχρι τώρα πορεία σου στο φόρουμ, την οποία παρακολουθώ μετ' εμβριθείας.