Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 20 Νοεμβρίου 2006.

  1. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Στο πηγάδι κατουρήσαν;;
     
  2. whisperer

    whisperer Regular Member

    Καυλωνουν και.με watersports?? 
     
  3. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

     
    Με κάτι σαν και αυτό......
    Πεθαίνουν!
     
  4. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Έχουνε, και μάλιστα επικίνδυνες,
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Κρατιεμαι, κρατιεμαι, αλλα στο τελος ζεν αντεξα....

     
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @all

    Ο τίτλος του νήματος επιλέχθηκε ηθελημένα ως χιουμοριστικό και πιασιάρικο, αλλά αρκεί να διαβάσει κανείς το αρχικό ποστ, ή τις πρώτες σελίδες, για να καταλάβει ότι το νήμα πραγματεύεται κάτι τελείως διαφορετικό, που αποκλείεται να διαφύγει σε όποιον επιλέξει να δει περί τίνος πρόκειται πριν πετάξει την ατάκα του.

    Συνοπτικά, από εδώ:

    Επανέρχομαι στη βασική μου απορία:

    1) αν ρωτήσουμε 100 άνδρες γιατί προσέρχονται στο BDSM ή δεν ξεκολλούν από αυτό, οι 90+ θα αναφέρουν αυθορμήτως τον αισθησιασμό. Δλδ. την ανυπέρβλητη ηδονή των αισθήσεων που τους χαρίζει. Θα σου μιλήσουν μάλιστα με όρους "έντασης", όχι "ποιότητας".

    2) αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες γιατί προσέρχονται στο BDSM ή δεν ξεκολλούν από αυτό, οι 90+ θα αναφέρουν αυθορμήτως την ψυχική πλήρωση. Δλδ. την ψυχοσυναισθηματική ικανοποίηση που τους χαρίζει. Θα πασπαλίσουν ίσως και με λίγη σωματική απόλαυση, συχνά με όρους "ποιότητας". ("Δεν έχω ξανανιώσει έτσι" κλπ. κλπ.)

    Η απορία μου είναι: Αληθεύουν τα παραπάνω, όπως λέει η εμπειρία μου; Είναι αυτοενισχυόμενες στερεοτυπικές απαντήσεις, ή έχουν κόκκο αλήθειας; Αν αληθεύουν, γιατί αληθεύουν;

    Από την ανάγνωση όλων των σχολίων υποψιάζομαι ότι οι άντρες αναγνώστες αντιλαμβάνονται "διαφορετικά" τί εννοώ λέγοντας "κάβλες", απ΄ότι οι γυναίκες.

     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Σε σχέση λοιπόν με το αρχικό ποστ εγώ θα απαντούσα ότι εμένα αυτή η στατιστική διαπίστωση μου φαίνεται λανθασμένη.

    Πιστευω πως οι περισσότερες γυναίκες εισέρχονται στο βδσμ ακριβώς για να εκπληρώσουν ερωτικές επιθυμίες/φαντασιώσεις και πολύ λιγότερες για οτιδήποτε άλλο αλλά ακόμα και αυτές έχουν πολύ στο νου τους το ερωτικό κομμάτι. Ακόμα και στην πορεία είναι ο εντονος συνδυασμός ψυχοσυναισθηματικου με το ερωτικό αυτό που τις κρατάει.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Seras Victoria : λέγοντας "ερωτικό" εννοείτε την "ανυπέρβλητη ηδονή των αισθήσεων", που αναφέρει ο νηματοθέτης ή "κάτι άλλο", που επίσης αναφέρει ο νηματοθέτης;
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο νηματοθετης όταν διαχωρίζει σε "ανυπέρβλητη ηδονή των αισθήσεων", "ποιότητα" και "ένταση" αυτό που εγώ θεωρώ και εννοω είναι ότι η ηδονή δεν αποτελει πασπαλισμα στις καταστάσεις Κυριαρχίας/υποταγής για τις γυναίκες αλλά ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας εξίσου ψηλά στη λιστα με το ψυχοσυναισθηματικο.

    Κατά την γνώμη μου πάντα.
     
  10. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Φυσικά και έχουν ήξερα μία που καυλωνε περισσότερο όταν πριν της έκανα κάποιο καλό δώρο
     
  11. Aliki

    Aliki airetiko

    Έχουν και τις χαίρονται.
    Single και με παρέα.
    Θελουν να ικανοποιούνται και να τις απολαμβάνουν.Ξερουν οτι αυτο βιώνεται με το συνολο τους ως ανθρώπινα πλάσματα και φυσικα δεν αγνοούν τις υπεροχες "επιπτώσεις" της καυλας τους,στο σωμα,το μυαλο τους κ τους/τις ερωτικούς παρτενερ τους.
    Όποιες εκπτώσεις μπορουν να εντοπιστούν λογω κοινωνικών στερεοτύπων ή φορεμενων ρόλων, απεχουν πολυ απο τη πραγματικότητα της γυναικείας καυλας κ των άπειρων εκφανσεων της.
    Θεωρητικα το πλαίσιο του bdsm μόνο αθωωτικα και μαλακά θα μπορουσε να λειτουργήσει στην έκφραση της(οπου αυτό ειναι απαραίτητο) και ως εργαλείο για να αρθούν κ να ξεπεραστούν τα οποια μπλοκαρίσματα ή αρνητικές φαντασιώσεις.
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Seras Victoria : η ερώτηση μου δεν αφορούσε την κατανόηση της χρήσης των εννοιών από τον νηματοθέτη αλλά την χρήση των εννοιών από εσάς, η αρχική σας απάντηση είναι πλέον σαφέστερη, ευχαριστώ.