Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγάρια κανονικά όπου ο άντρας είναι crossdresser

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος pink_butterfly, στις 14 Ιουλίου 2019.

  1. Ορμώμενη από ένα φόρουμ αγγλικό στο quora (https://www.quora.com/Are-there-any-wives-of-crossdressers-here) όπου γυναίκες ανακαλύπτουν πως ο άντρας τους έχει μια θηλυκή ύπαρξη μέσα τους και όχι μόνο συνεχίζουν τη ζωή μαζί τους αλλά και κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να στηρίξουν τον σύντροφό τους αλλά και να ανακαλύψουν παρέα νέους ορίζοντες ευτυχίας, και όχι απαραίτητα να τους ταπεινώσουν/εξευτελίσουν στο βωμό της οποίας σεξουαλικής τους διαστροφής, αναρωτιέμαι αν το ίδιο συμβαίνει με κάποια ζευγάρια και εδώ στην Ελλάδα που όλοι δηλώνουν απελευθερωμένοι και γνώστες και χωμένοι σε κάθε φύσεως διατροφικές λαγνιες...

    Πάντως αν και Άγγλοι, που και τι δεν λένε για αυτό το λαό, τους βρίσκω πολύ μπροστά σε θέματα σεξουαλικής παιδείας.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο φορουμ η συνθήκη στην οποία ένα μέλος της σχέσης αποκρύπτει ανειλικρινώς ή σκοπίμως απ' το άλλο μέλος ορισμένες ενδεχομένως κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν και το άλλο μέλος. ορισμένοι το θεωρούν εξαπάτηση, άλλοι το θεωρούν εκπαίδευση, άλλοι κρίνουν κατά περίσταση.
    κάποιοι κρίνουν και κατά πώς τους βολεύει τους ίδιους, αδιαφορούντες γιά τις επιθυμίες ή τις προθέσεις των άλλων.

    μιά πιθανή γενική αντίληψη του τύπου «όποιος δεν μου κάνει τα χατήρια ή δεν συμμορφώνεται στα δικά μου γούστα είναι οπισθοδρομικός» ελέγχεται ως αστεία, κατ' αρχήν.

    αν «ανακαλύψεις» κάτι που σε ενδιαφέρει ασχολείσαι, αν «ανακαλύψεις» κάτι που σε ξενερώνει χαιρετάς. σε γενικές γραμμές.
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πιστευω η ελληνική κοινωνία είναι ποιο κλειστή στα ερωτικά της, από χώρες της δυτικής ευρωπης.

    Δεν μπορείς όμως να κάνεις κάτι για αυτο, παρά μόνο να το αποδεχτεις.
     
  4. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ παρεξηγημένη η σύλληψη όλου αυτού... Για κάποιο λόγο ο άντρας παύει να έχει αξιοπρέπεια υπόστασης στα μάτια της συντρόφου του όταν έχει μια πιο θηλυκή κρυμμένη φύση μέσα του και το αντιλαμβάνεται αυτό η γυναίκα του. Πολύ λυπηρό αν σκεφθεί κανείς ότι οι άνθρωποι βρίσκονται μαζί από αγάπη και έρωτα.
     
  5. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Πολυ ευκολα και στερεοτυπικα βγάζετε συμπεράσματα...Αλήθεια που βασίζετε τη Σοφία σας; με πόσα ζευγάρια έχετε μιλήσει και σας εξομολογήθηκαν αυτές τις ιδέες;
    Αχ όλα αυτά τα στερεότυπα για την οπισθοδρομική ελληνική κοινωνία και αυτοί οι ξένοι βρε παιδί μου που τα κάνουν όλα απελευθερωμένα και καλύτερα και πιο αλλεγρα! Αχ !
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Αχ αχ, έτσι, πολύ καλά τα λέτε... 
     
  7. estarian

    estarian New Member

    Καλα τα λές.
    Για τον πέοντα είναι οι ξένοι. Μια χαρά είναι η ελλαδιτσα μας.
    Εζησα αγγλια και γερμανια πολλά χρόνια. Ειδικά όί καυολικοί είναι πιο συντηρητικοθ και απο το Ε118 στην μουσταρδα.

    Τώρα τις αγγλιδούλες της εργατικής τάξης, πιωμένες, βρώμικες καταπιεσμένες, τον απόπατο του ανθρωπίνου γένους, αν θέλεις να κολλήσεις τπτ θα βρείς σίγουρα. Στον υπόλοιπο κόσμο με τπτ.

    Βεβαια σαν μεγαλύτερες πόλεις/χώρες υπάρχουν τα πάντα και η απαραιτητη ανωνυμια (ακριβως σαν να συγκρίνεις πρωτεύουσα με επαρχιακή πόλη)
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Κάτσε βρε παιδάκι μου να τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
    Η παρενδυσία είναι ένα πράγμα και η ταυτότητα φύλου ένα άλλο πράγμα.
    Το ένα δεν συνοδεύει απαραίτητα το άλλο.
    Δεν είναι όλοι οι crossdressers το ίδιο.
    Και φυσικά και να μιλήσουμε για αποδοχή από την σύντροφο, αλλά αν βάλουμε και την ταυτότητα φύλου στο πλάνο, τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα.
    Ακόμη κι εκεί, δεν είναι μονόδρομος οι επιλογές.
    Άτομα με διαφορετική ταυτότητα φύλου μπορεί να έλκονται από άτομα του ίδιου (με το βιολογικό) ή του αντίθετου φύλου.
    Άρα, δεν μπαίνουν όλα τα ζητήματα στον ίδιο σάκο και οι "διαστροφές" μαζί και οι λαγνείες.
    Ας μην τα μπερδεύουμε.
    Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους... 
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μην μπερδεύεστε. Ανεξάρτητα απο εθνικότητα και θρησκεία, για τον πούτσο είναι όσοι τσουβαλιάζουν ισοπεδώνοντας τα πάντα, και απόπατος του ανθρώπινου γένους είναι οι ρατσιστές.

    10 στα 10 και στα δυο.
     
  10. Αχ εσύ, άχ...  . Ε άντε για να αρχίσουμε να λέμε γνώμες.. Εγώ πάλι πραγματικά όσες φορές κι αν αναζήτησα αυτό το θέμα δεν το βρήκα σε ελληνικά φόρουμ να απασχολεί ή να πληροφορεί. Μόνο σε αγγλικά φόρουμ. Άντε λοιπόν άνοιξε μας τα μάτια, εγώ είμαι πολύ περίεργη ευχάριστα να μάθω ότι υπάρχουν ζευγάρια που ο άντρας να είναι κρος και να έχουν μια όμορφη ζωή μεταξύ τους χωρίς να είναι απαραίτητο να τον χρησιμοποιεί η σύντροφος για να πηδιέται με άλλους πιο ματσό και να τον εξεφτελίζουν παράλληλα.
     
  11. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Γνωρίζοντας πολύ καλά Λονδίνο και Βρυξελλες, σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα είναι μακράν ποιο απελευθερωμενα από ότι στην Αθηνα.
    Επι παραδειγματι, στο πανεπιστημιο, στον πίνακα ανακοινωσεων, μου έκανε εντύπωση ότι την τάδε μερα είχε πάρτι γνωριμίας με τη gay κοινοτητα, την άλλη μέρα με την bdsm κοινοτητα και την παράλλη μέρα kinky party.

    Φυσικά τους χαρακτηρισμους περί εργατικής ταξης, αποπατους, κλπ τους αντιπαρερχομαι ως μη χρήζοντες περαιτέρω συζητησεως....
     
  12. Μην μπερδεύεσαι. Δεν παίζεται ποιός λαός είναι καλύτερος ή ποιανού η γνώμη είναι πιο σοφή... Θα ήταν πολύ πιο διαφωτιστικό και ενημερωτικό να παραθέτουμε λινξ που παραπέμπουν κάπου. Καλημέρα.