Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγάρια κανονικά όπου ο άντρας είναι crossdresser

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος pink_butterfly, στις 14 Ιουλίου 2019.

  1. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Δεν θα είχες περάσει από ελληνικό Πανεπιστήμιο αρχές δεκαετίας 80 μάλλον ε; και όχι της Αθήνας. Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Έλαχε θα μου πεις... Αχ.
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Μοιράσου τη γνώση σου...
     
  3. estarian

    estarian New Member

    Λονδίνο έμενα εγω (Highgate) καποια χρλονια, λίγο λιγοτερα Γερμανία (Μόναχο) και ένα χρόνο μιούρικα (μινεσόττα) αλλα δούλευα δεν σπούδαζα.
    Οπότε νομίζω εξαρτάται με ποιούς κάνεις παρέα, και σε τι κύκλο κυκλοφορέίς.

    Βέβαια, νομίζω ο φιλελευθερισμός της λόντρας και η ανεκτικότητα έγκειται στο οτι είναι πολύ μεγάλη και απρόσωπη πόλη. Είναι όλοι διακριτικοί και δεν πολυασχολούνται με το τι κάνει ο άλλος στην ιδιωτική ζωή.
    Όσοι είμαστε απο επαρχία, τέτοιες διαφορές συναντάμε ερχόμενοι στην Αθήνα. Ένα επίπεδο πάνω σε ανεκτικότητα και ελευθερία οι παγκόσμιες μητροπόλεις. Ειδικότερα σε μεγάλες εταιρίες, τα πράγματα είναι τόσο απρόσωπα, που τελικά αυτό που μετράει είναι πόσο καλά κάνεις την δουλειά (δες λχ τιμ κουκ στην απλ). Αυτό είναι ένα απο τα πολύ καλά του καπιταλισμού!!!
    Ειδικότερα όμως, στον στενό κοινωνικό κύκλο, το κουτσομπολιό και ο συντηρητισμός κρατούν καλα, και μπροστά τους η ελλαδίτσα φαντάζει πανέμορφη.


    Όσο για τα υπόλοιπα καταπιεσμένα ένστικτα που έκανα trigger, αγαπητοί συμφορουμίτες, ευτυχώς ο υπόλοιπος κόσμος δεν λειτουργεί με τα στεγανά της ελλάδας σε πολιτικό κ κοινωνικό επίπεδο. Είναι πολλά τα χρόνια πόλωσης και προπαγάνδας, αλλα ολα κάποτε θα αλλάξουν.

    Τα φιλιά μου!
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    στο λονδινο (νορχολτ), στο μοναχο και στη μινεσοτα, καθολικούς δεν συνάντησα, εκτός ίσως από περαστικούς, στεγανούς και καταπιεσμένους σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, που δεν ξέρω κι αν ήταν καθολικοί ή απλά νόμιζαν ότι παντού είναι καλά εκτός από εδώ που βρίσκομαι. τυχαία;

    μουτς
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2019
  5. Μερικές/ μερικοί με το που ανοίξει ένα νήμα θα μπείτε να γράψετε την αρνητική σας/αντίθετη άποψη "χωρίς να δίνετε πληροφορίες ή να βοηθάτε την εξέλιξη του νήματος" και μετά εξαφανιζεστε.

    Ίσως σας ενδιαφέρει μόνο ο τζερτζελες ή περιμένετε κάποιον να σας την "πει" ... Δηλαδή για καυγά είσαστε κι όχι για να συζητήσετε ανθρώπινα.

    Το θέμα αυτό δεν το άνοιξα για πλάκα. Αν έχετε πληροφορίες, ορίστε έχετε το βήμα να προσφέρετε πληροφορίες.