Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Συνάντηση, Οι Συμμορίες και οι Μονάδες των Ματ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος savra, στις 27 Ιουνίου 2009.

1. savra

savra Guest

Ο ψυχρός άντρας με τα γκρίζα μαλλιά και το αξύριστο πρόσωπο έσκυψε και ψιθύρισε στον οδηγό του αυτοκινήτου:

-Μιχάλη!
    -Λέγε.
    -Ποιοι θα είναι στην συνάντηση?
    -Ο Μήτσος ο ψιλός, ο Αντώνης ο χοντρός και ο Βασίλης ο ξιφίας.
    -Τα σύνεργα τα φέρατε?
    -Ένα ρεβόλβερ, μία χειροβομβίδα και ένα μαχαίρι στυλ Ράμπο.
    -Ωραίος. Μην ανοίξεις το στόμα σου, σʼ έφαγα…
    -Μην ανησυχείς, είμαι στρείδι!
    -Άμα κινηθεί, φάτους στην συζήτηση. Να θυμάσαι. Θα ορμήσουν όπως την προηγούμενη φορά στις χοιρινές μπριζόλες με τα χέρια. Δεν τα αφήνουν αυτά με τίποτα. Τρώνε με τα χέρια κι αν τους διακόψεις ή απλώσεις το χέρι σου θα το δαγκώσουν κιόλας. Τους έχω πια μάθει καλά, κι αυτήν κι αυτόν.
    -Μείνε ήσυχος… Θα τους προλάβω!

Η Ναταλία, η αρχηγίνα του μπλοκ μάζεψε τις φίλες της. Την Αποστολία την εύσωμη, την Ρένα την ωραία και τον Θάνο τον γλύφτη.

-Φίλες μου, θα κινηθούμε με σιγουριά. Θα είμαστε σέξυ. Γλύφτη, εσύ θα κοπανάς τις κοτσάνες σου για να είσαι σπαστικός. Μόλις κάνουν λάθος θα τους φάμε λάχανο. Χε χε, α ρε τι πουτάνα είμαι…
    -Με τι θα τους φάμε, κυρία, αν επιτρέπεται…
    -Με την πουτανιά μας, φυσικά! Παλιά μας τέχνη, κόσκινο.

Ο Αστυνόμος Λάμπης απολάμβανε το φραπέ του, όταν φώναξε τους γενικούς αρχηγούς της αστυνομίας. Τους έδινε εντολές που θα στηθούν οι ειδικές δυνάμεις των Ματ και οι ελεύθεροι σκοπευτές. Κανένας δεν θα κινούνταν αν δεν έπαιρνε εντολή.

-Οι ειδικές δυνάμεις των Ματ θα παραμονεύουν να τσακώσουν τους αυθαίρετους. Οι σκοπευτές θα στοχεύσουν τις πουτάνες του μπλοκ. Προσοχή μην αστοχήσει κανείς. Θα υποστεί κυρώσεις! Τα Ματ θα εκτελέσουν το γνωστό έργο. Θα σαπίσουν στο ξύλο τους πάντες και τα πάντα. Άμα τελειώσετε γρήγορα έχετε δικαίωμα να πλακωθείτε και μεταξύ σας! Άντρες, το καθήκον είναι ιερό. Οι πουτάνες και οι αυθαίρετοι πρέπει να εξαφανιστούν. Να θυμάστε, αυτός που χαλάει την συζήτηση είναι ο στημένος. Είναι η «τραγική» φιγούρα, όπως λέμε στην σχολή. Αυτόν να μην τον λυπηθείτε καθόλου.
    -ΜΑΛΙΣΤΑ!