Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κουζίνα μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 20 Μαρτίου 2007.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

     
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Η κουζίνα μας

    Και έλεγα "τι λείπει απο το φόρουμ?" 
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Το στιφαδο.
    Φτιαχνετε με φρεσκα κρεμυδακια και σκλαβους σε κυβους.  
     
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Η κουζίνα μας

     
     
  5. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Γιατί με σκλάβους; Αδυνατεί κάποιος να "πνίξει το κουνέλι";;;;  
     
  6. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Η κουζίνα μας

    Μπα σε κύβους είμαστε άνοστοι…  

    Να προτιμήσεις κιμά.. 

    Άσε που έχεις και ένα σορό επιλογές για να μην βαριέσαι .. από γιουβαρλάκια σκλάβος μέχρι ρολό..
     

    hermis
     
  7. Mannia

    Mannia Regular Member

    Απάντηση: Η κουζίνα μας

    Xaxaxaxxax.. ωρες ωρες δεν παιζεσαι Ευα μου! Να σαι καλα!!!!!!!
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    εγώ είμαι και κρασάτος κύβος πλεόν  
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    απα πα πα ...... προκοπες ...... ε ρε ντελιβεραδικο .....
    ..... ο ερωτας περναει απο το στομαχι ..... λοιπον ... αυριο θα σας πω για τα μπουρεκακια (αλλου λεγοντε φλογερες)
    θα χρειαστειτε :
    φυλλο
    λαδι μισο μισο (ελαιολαδο και ηλιελαιο)
    αυγο και το ποιο ασπρο και αλμυρο τυρι για να αλυψετε τα μπουρεκια απο εξω
    τυρι γκουντα (το ολανδικο τσικουνιδες) και λιγο ζαμπονακι για μεσα
    επισης οι ερασιτεχνισες θα χρειαστειτε και εναν πυροσβεστυρα για να σβυσετε την φωτια που θα βαλετε στο τηγανι ....
     
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    ΑΑΑΑΑΑ!!!Εγω δεν ξερω απο αυτα εγω εχω ειδικοτητα στα γλυκα!! 
     
  11. savra

    savra Guest

    Άψογος Δία!!  
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Fanshaw με πρόλαβες, πολύ καλά έκανες που άνοιξες το νήμα, ευχαριστώ, θα επανέλθω δριμύτερη  

    Εσείς που είστε της ζαχαροπλαστικής, πόση ώρα χτυπάτε το κάθε αυγό όταν το προσθέτετε στο μίγμα για το κέικ;