Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κουζίνα μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 20 Μαρτίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Χαίρομαι που σου αρέσει το Syrah. Έχω γράψει σχετικά με αυτό στο thread "Τί ποτάκι?" επίσης στο Off topic category.

    Μία καλή τακτική, για να μην ταλαιπωρήσεις τους αστακούς, εκθέτοντάς τους σε τόσο διαφορετικές θερμοκρασίες είναι η εξής: Στο κατάστημα από όπου θα τους παραγγείλεις, ζητάς να σου στείλουν και φύκια. Τα βρέχεις και τα τοποθετείς στην κατάψυξη. Καταψύχονται πολύ γρήγορα και στη συνέχεια μπορείς να τυλιξείς με αυτά τους αστακούς και να τα τοποθετήσεις σε ένα μεγάλο μη μεταλλικό δοχείο. Οι αστακοί θα μείνουν ζωντανοί και δροσεροί, χωρίς να ταλαιπωρηθούν ούτε να παγώσουν και περιβαλλόμενοι από τα φύκια θα είναι λιγότερο πιθανό να αυτοτραυματιστούν. Το καθάρισμα των αστακών από τα φύκια που θα έχουν κολλήσει δεν θα είναι δύσκολο, και υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τους βράσεις μαζί με τα λιγοστά κολλημένα φύκια (που θα ξεκολλήσουν άμεσα), μειώνοντας όμως τη δόση του αλατιού στο βραστό νερό.

    Η παραπάνω λύση, μπορεί να εξυπηρετήσει και στην περίπτωση όπου στην κατάψυξη δεν υπάρχει χώρος για να μπουν οι αστακοί, αν είναι πολλοί και μεγάλοι.
     
  2. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor



    Μμμμμμ DocHeart ακούγεται γευστικότατο!!!! Άσε που είναι γοητευτικότατο να μαγειρεύει ένας Κυρίαρχος ......εκτός και αν απλά ξεσήκωσες τη συνταγή από το Μαμαλάκη:lol:
     
  3. Eri

    Eri

    ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΡΔΙΑ

    250γρμ κουβερτουρα
    4αβγα
    60γρμ αλευρι
    60γρμ ζαχαρη
    200γρμ βουτυρο
    βανιλια για αρωμα
    λιγη ζαχαρη αχνη

    Εκτελεση

    Χτυπας τα αβγα με τη ζαχαρη
    Λιωνεις τη σοκολατα μαζι με το βουτυρο σε μπεν μαρι
    Ανακατευεις ολα τα υλικα μαζι και τα βαζεις σε βουτυρωμενα πυριμαχα φορμακια η αλουμινενια μιας χρησης
    Ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 8 ΛΕΠΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ
    Ξεφορμαρεις σ'ενα πιατο,πασπαλιζεις με ζαχαρη αχνη κ γαρνιρεις με οτι θες (παγωτο, φραουλες κτλ)


    Εξαιρετικα αφιερωμενη σε δυο συμφορουμιτες  
     
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Η κουζίνα μας


    εεεεεε!

    απο πανω θελω κρεμα γαλακτος !

     
     
  5. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Η κουζίνα μας

    Χαχαχαχαχα....καλα εμας τις δυο μας βλεπω σε κανα νοσοκομειο με την κοιλια τουμπανο απο τα σουφλε.........
     
  6. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η κουζίνα μας



    οχι αλλο νοσοκομειο , φτανει !

    αν ειναι κανενας καλος ιδιωτικος γιατρος ,
    παιδαρας και Μαστερ λολ

    μεσα ειμαι !

     
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Θα πρεπει στο σουφλε να προσθεσουμε βουτυρο με αρωμα(συνηθος βανιλλια)για να προσθεση αλλο ενα ακομη αρωμα!!
     
  8. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Aγαπητή, zoyzoy_,

    Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Τη Βέφα πολλοί εμίσησαν, το Μαμαλάκη ουδείς.

    Ωστόσο, η συνταγή ανήκει σε ένα παλιό συμφοιτητή μου ο οποίος μελετούσε Κοινωνιολογία. Ήταν, δε, καλο-διαβασμένος και στα γλυκά του ταψιού. Eσένα σ'αρέσουν τα σοροπιαστά;

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  9. Eri

    Eri


     
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor



    Τα γλυκά του ταψιού δεν μου αρέσουν αλλά αν μου φιάξεις ένα καταϊφι κάτι γίνεται 
     
  11. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Ινδοκάρυδα.
    1 κιλό ινδοκάρυδο, στα καφεκοπτεία
    800 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
    9 αυγά ολόκληρα
    1φλυτζανάκι του καφέ βούτυρο φρέσκο
    1φλυτζανάκι του καφέ κονιάκ
    λίγο ανθόνερο,κεράσι γλυκό η αμύγδαλα ασπρισμένα για γαρνιτούρα

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα πλάθουμε σε μπαλάκια, τα πατάμε λίγο να γίνουν σαν κεφτεδάκια, τοποθετούμε επάνω ένα κερασάκι ή αμύγδαλο, τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180ο για 15-20 λεπτά.
    Καλή σας επιτυχία
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    πρινσες; αν τα βουτηξουμε μετα σε σοκολατα κανει; θα λεει τιποτα ;