Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 23 Σεπτεμβρίου 2010.

?

Where to?

1. Edinburgh

10 vote(s)
    32,3%
  2. Manchester

4 vote(s)
    12,9%
  3. Glascow

1 vote(s)
    3,2%
  4. Birmingham

2 vote(s)
    6,5%
  5. Αλλου

14 vote(s)
    45,2%
  1. Sylphide

Sylphide Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

Emma μου, έχεις δίκιο!Πάντως εγώ έμενα στο St. John's Wood, δεν είχα πάει διακοπές. Και όπως είπες δούλευα, πλήρωνα ενοίκια, λογαριασμούς, τα πάντα. Απλά γύρισα λόγω μιας θέσης εργασίας που μου προσφέρθηκε στους Ολυμπιακούς το 2004, επί πληρωμής. Και το να έχω δουλέψει σαν team leader στους Athens homecoming Olympics 2004 θεώρησα πως θα ήταν ένα μεγάλο συν για το βιογραφικό μου.  
    Μου λείπει το Λονδίνο μπορώ να πω, αλλά μιας και έχω καλή δουλειά εδώ προς το παρόν, με καλές προοπτικές τουλάχιστον, δεν σκέφτομαι να φύγω...αν και διακοπούλες δε θα έλεγα οχιιιι ^.^
    Και Αυστρία και Ελβετία μου λείπουν (Αυστρία έμενα, Ελβετία διακοπές). Ουφ, me and my neverending need to travel! Kαι σαν να μη φτάνουν όοολα αυτά, τώρα έχω βάλει στο μάτι την Ιαπωνία. Σαν διακοπές και αυτήν.

---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Αλήθεια έχει πρόβλημα? Δεν μου έτυχε κάτι! Μια φορά μόνο κάτι έγινε σε έναν δρόμο και καθυστέρησε ένα λεωφορείο αλλά και πάλι χαιρόμουν γιατί τα είχε με λεπτομέρειες στην φωτεινή επιγραφή στη στάση κ έλεγα κοίτα ενημέρωση όχι όπως στην Ελλάδα που δεν ξέρουμε ποτέ τίποτα και περιμένουμε με τις ώρες ακόμα κ όταν όλα είναι εντάξει. Καλά ναι για τους Ολυμπιακούς πάντα όλη η χώρα έρχεται πάνω κάτω. Και ναι θα παραδεχτώ ξεδιάντροπα ότι όντως η δουλειά μου ήταν πολύ κοντά στο σπίτι μου, 5 λεπτά με τα πόδια. Αλλά ήμουνα ζουζούνα και πήγαινα βόλτες κάθε μέρα οπότε χρησιμοποιούσα πολύ και public transports. αρχίζω να αισθάνομαι τυχερή με αυτά που διαβάζω  . Χαμούλης παντού τελικά...

2. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

είστε προκλητική ! αλλά αφού τα καταφέρνετε μόνη σας χαλάλι σας

3. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

Συνέβαινε πάντα και εξακολουθεί να συμβαίνει λόγω προετοιμασίας Ολυμπιακών Αγώνων. Βέβαια ο χαμός γίνεται στην περιοχή που θα γίνουν τα περισσότερα αγωνίσματα, στο Stratford, αλλά όσο νά'ναι κάνουν και το κατιτίς τους στο Κέντρο. Είναι και αρχαίο το δίκτυο, όλο και κάτι χρειάζεται. Πρωταθλήτριες στα προβλήματα, όσες φορές έτυχα να είμαι εκεί τα τελευταία χρόνια, είναι η District Line, η Hammersmith & City και αυτό το καινούριο "κόλπο", το London Overground. Φτιάχνουν και αυτό το link ανατολής - δύσης που πάει παράλληλα με τη Central Line στο Κέντρο και πέρα από ότι συμβαίνει κάτω από τη γη, η Oxford Street έχει χάσει 2 ολόκληρα τετράγωνα που τα γκρέμισαν για να φτιάξουν νέους σταθμούς. 

Αλλά το 2012 δεν αργεί - μετά σίγουρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

4. Stressine

Stressine New Member

Απάντηση: Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

Άρτι αφιχθεις εξ' Εδιμβούργου, έχοντας ζήσει εκεί και έχοντας περάσει από Λονδίνο και Γλασκώβη ως επισκέπτης.

Μία γενική παρατήρηση περί Βρετανίας. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγυρνούσα, σίγουρα όχι για να ζήσω. Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε ανάλυση τώρα. Απλά θα πω ότι πάσχει από ένα περίεργο είδος συντηρητισμού, όχι ακριβώς οπισθοδρομικού αλλά από αυτόν της πολιτικής ορθότητας ο οποίος και συνδυάζεται με μία "φιλελεύθερη ανεκτικότητα". Ένα σύμπτωμα, για παράδειγμα. Μπορεί άνετα να δεις υπάλληλο τράπεζας με τατουάζ και περίεργα piercing, χωρίς αυτό να προξενεί αντιδράσεις. Οι περισσότεροι έλληνες, κάτι τέτοια τα εκλάμβαναν ως δείγμα προοδευτικότητας. Εμένα μου κάναν περισσότερο για δείγμα απονεύρωσης και κατάντιας.

Για το Εδιμβούργο τώρα. Όμορφη πόλη, πιθανώς από τις πιο όμορφες της Βρετανίας, με καλή ποιότητα ζωής, αρκετά μικρή και συμπαγής ώστε όλα να είναι προσβάσιμα, ακόμα και με τα πόδια, αν έχεις λίγη υπομονή και σου αρέσει να περπατάς. Αρχιτεκτονική που ταιριάζει σε γκοθαδες. Από την άλλη, συνδυάζει τα μειονεκτήματα που έχει μια οποιαδήποτε πόλη (αναγκαστική τριβή με ανθρωπόμορφα πλάσματα, έλλειψη ζωτικού χώρου) με τα μειονεκτήματα των μικρών πόλεων. Αν τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου πάνε λίγο παραπέρα από αυτά που προσφέρουν κατεστημένοι θεσμοί (πανεπιστήμια, μουσεία, λυρικές κτλ) ή mainstream καταστάσεις, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Φαντάσου ένα αντίστοιχο της Πάτρας. Απλά και μόνο λόγω μεγέθους, δεν υπάρχει αυτή η κρίσιμη μάζα ατόμων ώστε να προωθηθεί κάτι το πιο εναλλακτικό και υπόγειο, τουλάχιστον σε μία ελαφρώς οργανωμένη μορφή. Ενδεικτικά να πω ότι είχα πετύχει μία ομάδα που διοργάνωνε κάποια live με σχήματα αρκετά mainstream για τα δεδομένα της πειραματικής μουσικής (όπως οι Combichrist) και παρ'ολα αυτά σταματήσαν λόγω έλλειψης επαρκούς ενδιαφέροντος. Δεν είναι καθόλου σπάνιο κάποια σχήματα να ανεβαίνουν μόνο μέχρι τη Γλασκώβη (π.χ. Throbbing Gristle με τον/την Genesis P-Orridge, Silver Mt. Zion) αλλά όχι μέχρι και Εδιμβούργο (μόνο ο Squarepusher μάς έκανε την τιμή, από αυτούς που με ενδιέφεραν). Και αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο της μουσικής.

Για την Γλασκώβη και το Λονδίνο, δεν έχω πολλά να πω. Η Γλασκώβη είναι μια μάλλον άσχημη πόλη η οποία όμως είναι σαφώς μεγαλύτερη σε μέγεθος και με περισσότερη (και καλλιτεχνική) κίνηση. Το καλό είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση ούτε μιας ώρας (με το τραίνο) από Εδιμβούργο. Ούτε το Λονδίνο μού άρεσε αρχιτεκτονικά. Πολύ στριμωγμένα τα πράγματα. Και φυσικά πανάκριβα. Το μεγάλο πλεονέκτημα. Το πιο πιθανό είναι ότι, και να θέλεις, δεν θα προλαβαίνεις να δεις όσα συμβαίνουν στην πόλη.

Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο για Εδιμβούργο ...

Εννοείται ότι δεν ψηφισα.

Για το τέλος, μία φωτογραφία από μία πόλη που δεν είναι στις επιλογές.  

Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2010
  5. Nesaea

Nesaea Guest

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου  .

Η φωτογραφια συλλαμβανει ενα μαγικο τοπιο. Που ειναι;

Υ.Γ. I'm totally mainstream...

Last edited by a moderator: 29 Σεπτεμβρίου 2010
  6. Stressine

Stressine New Member

Τίποτα. Κι επειδή πρόλαβα και το δεύτερο μέρος της πρότασης, πριν την επεξεργαστείς, να υπενθυμίσω απλώς ότι η λέξη "βιογραφικό" είναι ένα ετυμολογικό οξύμωρο.

Νεκροταφείο του Stirling.

...

7. Nesaea

Nesaea Guest

So?  

8. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως κατά τη δική μου άποψη το Λονδίνο κερδίζει.
    Κοιτάχτε να δείτε πόσο προχωρημένα είναι τα πράγματα εκεί από το 2003 κιόλας.

9. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Re: Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

παντού έτσι είναι φίλτατε ,ειδικά στην ελλάδα γεμάτοι είμαστε από αυτά ...

10. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Re: Η τρελα δε παει στα βουνα, παει....

Και σε συμφέρουσα τιμή σε σχέση με Ελλάδα  

11. ae1969

ae1969 Regular Member

Off topic: Το παραπάνω μου θύμισε το γνωστό χωριό στην Αυστρία:

12. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Μα, βεβαίως και μπορούμε να κάνουμε χιούμορ παραμένοντας στα όρια των βρετανικών νήσων.

(Το συγκεκριμένο είναι στα Orkney Islands, βορείως της Σκωτίας.)