Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καίγεται η Ελλάδα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 26 Αυγούστου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μαυρισαν κυωνες, καταστραφηκαν αρχαια, τα σκεπασαν με σεντονια να μην φαινονται.
    Ανθρωποι καμμενοι, ζωα κυριολεκτικα ψημενα, δεν ξερω ποσοι ειδατε εκεινο το καψαλισμενο γατακι που τριγυρνα στα χαλασματα και νιαουριζει μονο του, τρομερη οικολογικη καταστροφη, καηκαν ακομη και τα πουλια, τα φιδια μπηκαν στα σπιτια για να γλυτωσουν, ενας ατελειωτος θρηνος παντου!Ισως στην ασφαλεια της Αθηνας μεσα στο τσιμεντο και τα φωτα να μην το καταλαβαινουμε.
    Σκεψου να ειναι νυχτα, να ζεις εκει, να βλεπεις την φωτια να σε κυκλωνει απο παντου, να μην ξερεις που να πας, να λες "σε εκεινο το σημειο τωρα που καιγεται ειναι το σπιτι μου, τα ζωα μου, τα παντα μου" και να μην μπορεις να τρεξεις να βοηθησεις, να σωσεις κατι εστω!!!
     
  2. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Επι της αρχής. Το φορουμ είναι σαφέστατα άσχετο με το ζήτημα το νήμα όμως απόλυτα σχετικό. Και επιμένω πως το ζήτημα με τις πυρκαγίες είναι πολιτικό και δεν είναι ούτε θεόσταλτη κατάρα, ούτε εθνική τραγωδία, ούτε όλεθρος για όλους. Πάρα πολλοί συμπολίτες μας επωφελούνται από τις πυρκαγίες κι αυτοί είναι γύρω μας, δεν είναι κάτι τύποι με μεγάλες μύτες και σουβλερά δόντια. Διότι έτσι δουλεύει το πολιτικό μας σύστημα και είμαστε υπεύθυνοι γιαυτό.

    Το ότι θεωρώ την κυβέρνηση ανίκανη δεν έχει να κάνει με πολιτική σημαία αλλά με αυτό που βλέπω μπροστά μου. Τώρα εάν κάποιος θίγεται από αυτό διότι νιώθει κοντά στην κυβέρνηση κομματικά ή επι της αρχής, συγνώμη εξ αρχής αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα και τον παρακαλώ λάβει τα λεγόμενά μου με μια ελαφρύτερη διάθεση.

    Το να χλευάζω τα διάφορα σκοτεινά σενάρια περι κουκουλοφόρων, αλβανών, αμερικάνων και άλλα παρόμοια, τη στιγμή που βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας πως το ένα τρίτο της ελλάδας επωφελείται από τις πυργκαγιές μου φαίνεται αποκαρδιωτικό με αλλά τόσο σύμφωνο με την άρνηση των ανθρωπων να αποδεχθούν τις ευθύνες τους.

    η ψηφοθυρία μου φαίνεται κατηγορία λίγο αστήρικτη στα πλαίσια που δεν είμαι υποψήφιος και δεν μοιράζω ριζοσπάστη στην ομόνοια.

    Τέλοσπαντων ο καθένας έχει τον τρόπο του να επικοινωνεί με τους άλλους. Εγώ ενιότε προτιμώ τα καφενεία, εσύ προφανώς τις στοές με τα επιλεγμένα μέλη. Κι ενώ το δικό μου σενάριο είναι ανοιχτό και ευάλωτο στην κριτική περι προχειρολογίας (την οποια δεν σημερίζομαι), το κρυφό δικό σου σενάριο είναι ένα φάντασμα που κάθεται από πάνω μας, όπως έλεγε και ο παππους μαρξ (πόσο δε μάλλον που μας διαβεβαιώνεις πως είναι και υπαρκό μάλιστα).

    Γιαυτό και είπα πως προτιμώ τις αστειότητες περί ασύμμετρων απειλών (γίατι δηλώνονται ανοιχτά και μπορούν να γελοιοποιηθούν για αυτό που είναι), παρά το φάντασμα μιας αόρατης και κρυφής απειλής που έχει εξίσου πολιτικό στόχο και σκοπό παρόλο που δεν τον δηλώνει. Αρα κι εσεις κύριε Dragonal πολιτικολογείτε, απλά το κάνετε καλυμενα. Δεν σας κατηγορώ γιαυτό διοτι είναι σύμφωνο με τη θέση μου πως οι πυρκαγές είναι ενα πολιτικό ζήτημα.

    άλλωστε τα ζητήματα τις ευθύνης των πολιτών τα έχει λύσει από το 1550 ο κ.Ετιέν ντε Λα μποεσί στο δοκίμιό του περί εθελουσίας δουλείας. Δεν υπαρχουν στυγνοί δικτάτορες, μόνο πολίτες που επωφελούνται
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2007
  3. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Καίγεται η Ελλάδα!

    Θα το έβαζα στα αγαπημένα, αλλά αυτές τις μέρες νομίζω οτι ταιριάζει καλύτερα εδώ.

    MY COUNTRY

    Tell all the people who believe what they read in the press
    Tell all the folk who stare from behind suburban walls
    The enemy is not some nation far across the sea
    The enemy is with us every single breathing day

    So yes, I will fight for my country
    The land that I love so well
    Yes - for justice, a land fit for all our futures
    Yes, I will fight for my country
    The land that I love so well
    Hear the voices of our history echo all around

    Fight all the ones who divide us rich against poor
    Fight all the ones who divide us white against black
    Fight all the ones who want their missiles in our earth
    Fight all the powers who would lead us into war
    No rights were ever given to us by the grace of God
    No rights were ever given by some United Nations clause
    No rights were ever given by some nice guy at the top
    Our rights they were bought by all the blood
    And all the tears of all our
    Grandmothers, grandfathers before
    For all the folk who gave their lives for us
    For all the folk who spit out - never say die
    For all the fires burning on our highest hills
    For all the people spinning tales tonight
    Fight all the powers who would abuse our Common Laws
    Fight all the powers who think they only owe themselves . . .
     
  4. Lasia

    Lasia Regular Member

    Απάντηση: Καίγεται η Ελλάδα!

    ΘΕΕ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    θα γινόταν κάποτε .
     
  6. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Καίγεται η Ελλάδα!

    Στις εκλογες θα εχω στη τσεπη μου ενα μαυρο και ενα κοκκινο μαρκαδορο.Αυτο που θα κρυβεται στο φακελο θα ειναι ενα ψηφοδελτιο με μια τεραστια ζωγραφισμενη φλογα.
    (Τη βρισια που θα γραψω θα τη σκεφτω εκεινη τη στιγμη)
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    το πρώτο κόμμα θα βοηθήσεις με αυτό το τρόπο...
     
  8. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Καίγεται η Ελλάδα!

    Τα λευκα δε πανε στο πρωτο?
     
    Last edited: 30 Αυγούστου 2007
  9. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Και για να σταματήσουμε μια και καλή να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και διάφορους σκοτεινούς τύπους, ας ασχοληθούμε πρώτα με αυτούς που φαίνονται παραθέτω τρία ελάχιστα αποσπάσματα το ένα μάλιστα από τον Στέφανο Μάνο που έχει την έφεση να μιλάει έξω από τα δόντια (ανεξάρτητα με το εάν συμφωνείς πολιτικά μαζί του ως προς τις λύσεις). (και ένα δευτερο απο στέλεχος της WWF). Και οι δύο μιλάνε για πράγματα αυτονόητα.

    " Σύμφωνα με τον κ. Μάνο υπάρχουν προφανή μέτρα τα οποία μπορεί να λάβει κάθε ελληνική κυβέρνηση, ώστε να αποτρέψει την καταπάτηση καμένων δασικών εκτάσεων, όπως είναι για παράδειγμα η αεροφωτογράφιση των περιοχών και η επιβολή προστίμων στις τοπικές αρχές οι οποίες επιτρέπουν τις πωλήσεις γης αλλά και παρέχουν άδειες για οικοδόμηση. ”Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ και φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να γίνει ούτε στο μέλλον, ακόμη και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών”

    ”Όλη η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλώς φυτεύεις μερικές ελιές σε μια καμένη περιοχή και βρίσκεις και κάποιον ντόπιο ο οποίος βεβαιώνει ότι αυτή ήταν πάντα καλλιεργήσιμη. Από τη στιγμή που δεν έχουν καταχωριστεί οι δασικές εκτάσεις επισήμως, ποιος μπορεί να σε αμφισβητήσει;”, τονίζει η κ. Θεοδώρα Νάντσου, στέλεχος της WWF στην Ελλάδα.

    Από τη στιγμή που μια καμένη δασική έκταση καταχωρείται ως αγροτική, οι τοπικές αρχές μπορούν πολύ εύκολα να δώσουν άδειες για οικοδόμησή της. Η διαφθορά των τοπικών αρχών αποτελεί πληγή, όπως σημειώνει ο κ. Μάνος, καθώς έχει εξαπλωθεί σημαντικά. "


    @perfect number δεν πανε ακριβως στον πρώτο (λευκά/άκυρα το ίδιο είναι πια) αλλά ναι γενικά ευνοούν το πρώτο κόμμα που παίρνει και τις +40 έδρες.
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Καίγεται η Ελλάδα!

    Ενας απλός νόμος.. ότι καίγεται σε βουνο.. αυτόματα χαρακτηρίζεται δασική έκταση κ αναδασώνεται.
     
  11. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    ένας απλός νόμος που σημαίνει πάρα πολλές χαμένες ψήφους πάυει να είναι απλός.

    φυσικά ο νόμος μπορεί να υπάρξει, και να μην εφαρμοστεί ποτέ διότι κανείς δεν ξέρει που έχει δάση στην ελλάδα. Εκεί μπαίνει το κόλπο με τις ελιές ή με τις ντομάτες. Οι λύσεις είναι φυσικά απλές αλλά πρέπει κάποιος να τις εφαρμώσει. Και οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν καμία μα καμία πρόθεση να τις εφαρμώσουν. Αλλωστε τις άδειες τις δίνει ο δήμαρχος που στα μικρά μερη είναι τουλάχιστον μπατζανάκης, ξάδερφος, κολητός, σώγαμπρος.

    Άρα τι θα κάνεις? θα φέρεις τα ΜΑΤ από την αθήνα να εφαρμώσουν τους νόμους? Και να χάσεις ολόκληρο τον νομό? Διότι εντάξει το να παίζουν οι εκαμιτες κλέφτες κι αστυνόμους με τους μπάχαλους είναι απλό και εύκολο, θυμηθείτε τι έγινε όταν τα ΜΑΤ πήγανε στη λάρισσα. Οι αγρότες ποτέ δεν συγχώρεσαν την κυβέρνηση σημίτη. Αυτά οι πολιτικοί που θέλουν να επανεκλεγούν τα μετράνε.

    Και απο τη στιγμή που στα αστικά κέντρα (στα οποία υπάρχει κάποια οικολογική συνειδηση) η οργή από τις φωτίες τόσα χρόνια δεν μετατρέπονταν σε αλλαγή της πρόθεσης ψήφου, ποιός είναι ο λόγος να έρθεις αντίθετος με τις τοπικές κοινωνίες των αγροτικών περιοχών και άρα να χάσεις ψήφους τη στιγμή που δεν θα κέρδιζες από κάπου άλλου?
     
  12. female

    female Contributor

Thread Status:
Not open for further replies.