Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καιρος να την κανω..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hugger, στις 7 Ιουνίου 2006.

  1. hugger

    hugger Regular Member

    Οχι γιατι φοβαμαι τη ΔΗΕ ή γιατι πιστευω οτι στοιχειοθετειται καμμια ποινικα κολασιμη πραξη με τη συμμετοχη απλα σε ενα forum.
    Αλλα γιατι οι λογοι που με εκαναν να εγγραφω σε αυτο, δηλαδη:

    -η χαλαρη συζητηση,
    -η ευχαριστη επικοινωνια,
    -η πιθανη αλλα οχι υποχρεωτικη κατα προσωπο συναντηση μεταξυ ωριμων ανθρωπων
    ( που ετσι κι αλλιως και πριν απο την υπαρξη του internet ειχαν κατασταλλαξει σε καποιες προτιμησεις οσον αφορα την οπτικη τους αναφορικα με το πολυ προσωπικο θεμα του παιχνιδιου στη σεξουαλικη τους ζωη),

    εχουν παραγκωνιστει, ισως διαστρεβλωθει εδω και καιρο και δεν αποτελουν τον πυρηνα του πλεον.

    Νομιζω οτι αυτο κυριως προκληθηκε, απο μερικους που λογω της νεαρης ηλικιας τους, εχουν μυθοποιησει τα πραγματα, και φτανουν να εχουν αξονα της ζωης τους κατι που ειναι-αν ειναι- χρησιμο μονο σαν ενισχυτικο της απολαυσης κατα τη συνευρεση τους με το συντροφο τους.
    Ετσι ισως να εδωσαν την ευκαιρια και σε καποιους να αυτοεπιβεβαιωθουν σαν ηγετες ενος κινηματος η επαναστασης, κατι που δεν νοειται σε τοσο προσωπικες επιλογες και προτιμησεις.
    Δεν τους αδικω βεβαια, μια και θυμαμαι τον εαυτο μου στην ηλικια τους, μια εποχη περισσοτερο συντηρητικη βεβαια, που η Druna μουχε γινει εμμονη ιδεα, κι ας μην ηταν παρα ενα comic.  

    Ισως η καλυτερη παροτρυνση προς αυτους θα ηταν να δοκιμαστουν σε σχεσεις, να επιδιωξουν να ζησουν αυτο που τους ωθει η φαντασια τους, σε αμεση συγκριση, αντιδιαστολη η συγχρονισμο με το αλλο, το μεγαλυτερο, σπουδαοτεροο και κεφαλαιωδες κομματι μιας ανθρωπινης σχεσης, δηλαδη τον ερωτα, την αγαπη, και την συντροφικοτητα.

    Τοτε θα εβλεπαν οτι ο χωρος του φορουμ, θα ηταν και για αυτους κατι σαν μια κυριακατικη εφημεριδα, εξω απο τη καθημερινοτητα τους, που δεν αξιζει εμπαθειες και αντιπαλοτητες, αλλα συμβολη σε μια αισθηση κοινοτητας σκεπτομενων ανθρωπων.
    Τοτε το βιτσιο και η ιδιαιτεροτητα θα παρουν τα πραγματικα τους μεγεθη, κατι σαν το αλατοπιπερο, αλλα οχι το κυριως πιατο.
    Τοτε αυτοι που κατα καιρους αυτοανακηρυσσονται "αυθεντιες" , θα ξεθωριαζαν στα ματια τους, εκεινοι που προσπαθουν να ποδηγετησουν τους αλλους θα φανταζαν γελοιοι, και οσοι προσπαθουν να αποκομισουν υλικα ωφελη, θα τρωγαν "πορτα".

    Το θλιβερο φαινομενο, τα δυο φυλλα να εχουν χασει τους κωδικες επικοινωνιας που μπορουν να οδηγησουν στο μοναδικο αγαθο που αξιζει, και μαλιστα ειναι εντελως δωρεαν, την ερωτικη ευτυχια, ας μην το επιτεινουμε κι ας γινουμε μαχητες κατα της εμπορευματοποιησης του, κατι που τοσο προωθει το καταναλωτικο συστημα που μας συνθλιβει καθημερινά.


    Αυτα δεν τα λεω υποδυομενος και γω τις αυθεντιες που κατακρινω, αλλωστε αν ολοι μας μαθαιναμε απο τα λαθη των αλλων, ισως η ζωη να ηταν εδω και αιωνες ανιαρα τελεια, αλλα γραφω για πρωτη φορα συναισθανομενος την ευθυνη να μεταδωσω οτι μπορει να βοηθησε στη προσωπικη μου αυτοβελτιωση, και παντως οχι τεχνικες μαστιγωσης η εξευτελισμου κλπ, που απο μονα τους ακουγονται πολυ ξεκαρφωτα βαρβαρα και ισως επικινδυνα.

    Εχω διαβασει εδω μεσα φωνες που επιμενουν στο βασικο ζητουμενο, δηλαδη την προσεγγιση του ανθρωπου με ανθρωπο σε βαση αλληλοσεβασμου και ανυψωσης συναισθηματων.
    Κατι που απενεχοποιει το BDSM και το παρουσιαζει οπως πραγματικα του αξιζει, ενα ακομα τεχνασμα της ανθρωπινης σεξουαλικης εφευρετικοτητας, αλλη μια δικαιολογια αγγιγματος ψυχης.
    Φωνες που πολεμουν εκεινους που με την καθαρα ντετερμινιστικη αντιμετωπιση του, μπορουν να το καταρρακωσουν στα τατρταρα της συνειδητης εκτιμησης σε επιπεδο ατομου και κοινωνιας, και να το απαξιωσουν μετατρεποντας το σε μια καταφωρα λανθασμενη συμπεριφορα εχθροτητας και ψυχοσωματικης βλαβης.
    Νιωθοντας ενοχη που δεν συνεβαλλα καθολου στις πρωτες, διαπιστωνω τωρα οτι θα ηταν κριμα η μαχη να χαθει τοσο αδοξα.

    Δεν ξερω για ποσο ακομα η χλιαρη μου περιεργεια - για το αν το πειραμα αυτου του φορουμ θα ακολουθησει την εντροπια της νομοτελειακης αποβολης των παρεισακτων στοιχειων, η θα υποκυψει στην οξειδωτικη λαγνεια της αρρωστημενης ονειροφαντασιας που παγιδευει αντι να απελευθερωνει - θα με κανει να συνεχισω να ειμαι μελος εδω.Οχι οτι αυταπατωμαι οτι καιγεται κανενος καρφακι βεβαια  
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τότε μείνε και βοήθησε . Έχεις την δύναμη , μην κάνεις σε κανένα την χάρη , χρειάζεται φωνή σαν την δική σου , το forum...
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Έχει απόλυτο δίκιο ο slave shadow,\. Από την άλλη το να φύγεις είναι μια ήττα την οποία δεν αξίζει τον κοπο να τη γευτείς. Το κυριότερο: σε χρειαζόμαστε. Η Δημοκρατία έχει ανάγκη από φωνές ώριμες, δυναμικές, επίμονες και πρέπει αυτές να πολλαπλασιαστούν. Μείνε λοιπόν και τα προβλήματα θα λυθούν με τον αγώνα μας.
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Μεινε..
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Νομίζω πως όλα τα προβλήματα, που συναντάμε εδώ κι εκεί στο φόρουμ κατά καιρούς, είναι εναύσματα για να δημιουργούνται σιγά σιγά οι σωστές προυποθέσεις για την συνέχιση του φόρουμ.
    Δεν θα πω πως δεν σε καταλαβαίνω, αντίθετα.
    Απλά θεωρώ πως σιγά σιγά τα προβλήματα επιλύονται και παίρνονται σωστές αποφάσεις και γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες για να παραμείνει αυτό το φόρουμ στη μορφή που οραματιστήκαμε όταν ξεκινούσε.
    Το επίπεδο πιστεύω θα ανέβει ξανά και θα αρχίσουμε να συζητάμε ξανά επί της ουσίας και να μην είναι τα ανεκδοτα οι αγγελιες και το οφ τοπικ τα μοναδικα νήματα στα οποία υπάρχει συζήτηση.
    Υπάρχουν πολλά παλιά νήματα που δεν έχουν εξαντληθει, κάποια δεν έχουν καν συζητηθεί, η Mpslave ήδη ξέθαψε ένα απ΄ αυτά και την συγχαίρω γι αυτό, και το ίδιο πιστεύω είναι καλό να κάνουμε όλοι.
    Και πραγματικά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να το κάνουμε όλοι μαζί.
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Καιρος να την κανω..

    ο καθε ενας κανει τις επιλογες και σεβαστο... αλλα οταν μας αναγκαζουν αλλοι να κανουμε τις επιλογες μας τοτε αυτο με εξοργιζει!!!!
    και κατι που εχω μαθει στη ζωη μου ειναι να τελειωνω οτι αρχιζω....αλλα να το τελειωνω Εγω!
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    Παρακαλατε με κι αλλο να μη φυγω          
    O.K., δεν ταγραψα αυτα γιατι θελω χαιδεμα, αλλα να δουμε τι μελλει γενεσθαι με το φορουμ, μια κι ετυχε ναμαι τωρα κολλημενος στο ιντερνετ καμμια βδομαδα για δουλεια και προεκυψαν συμπτωματικα ολα αυτα τα καλουδια.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Αν το θέλεις κι εσύ, θα ήθελα να μείνεις hugger.
     
  9. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    hugger αν φύγεις δεν θα σου ξαναμιλήσω (ή μήπως αυτό είναι έναυσμα?).
    Όπως και νά'χει, θα μου ραγίσεις την καρδιά. Αυτό σίγουρα δεν το θέλεις (γυναικεία μαλαγανιά).
    Κάτσε λοιπόν και σίγουρα θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να διαφωνήσουμε σε κάτι (οκ τα δοκίμασα όλα ή σχεδόν...)  
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    επιδημία επεσε

    εν πασει περιπτώσει αποφασίστε και κλείστε αυτή τη ρημάδα την πόρτα. κάνει ρεύμα.
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2006