Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 11 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    Με φαντάζομαι μ'ενα κατακόκκινο μεταξωτό φόρεμα και τα μαλλιά λυτά και αέρινα να λικνίζομαι σε ρυθμούς εθνικ. Έχει δροσιά, πολλά αναμμένα κεριά και η μυρωδιά της θάλασσας είναι μεθυστική. Τα πέλματα μου χώνονται στην άμμο και η τεκίλα είναι παγωμένη στο χέρι μου. Είμαι μόνη, ασφαλής και ήρεμη.....πολύ ηρεμη......Εκεί θα γύρω να κοιμηθώ, εκεί θα δω τον ήλιο να δύει και να ανατέλλει, εκεί θα σταματήσει ο χρόνος!!

    Τα νεύρα μου διέλυσαν το στομάχι. Πέρασα όλο το καλοκαίρι με φρυγανιές και τυρί, ναυτίες και ζαλάδες και εντονη αδυναμία. 7 κιλά μέσα σε 2 μήνες και μόλις λιγάκι έστρωσα άρχισα να δουλεύω 10 το πρωί 11 το βράδυ και σκ ένα 10ωρο έτσι για να μην κρυώσω. Την έκανα την γαστροσκόπηση αλλά τι να βρουν???? τα νευρα δεν είναι εκει απλως εκεί βαράνε... Αυτό που γεννήθηκα θυμωμένη αντεπιτείθεται μου φαίνεται!!!! Εσείς πως βρίσκεται την ηρεμία, χαλαρώνετε, ξεθυμώνετε και γενικά πορεύεστε;

    Ξεκίνησε καλά η νέα χρονιά ή σας τρέχουνε κι εσάς ανελέητα; 
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    Συγγνώμη, ακολουθείτε το Κοπτικό ή το Αιθιοπικό Ημερολόγιο;
    Δεν γνωρίζω άλλο, που να τοποθετεί την 1η του έτους την 11η Σεπτεμβρίου (εκτός ίσως, από το ανεπίσημο της Αλ-Κάιντα...).
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Καλό Φθινόπωρο, καλή χρονιά. Υγεία, αγάπη για τους γύρω μας και ψυχραιμία (δεν λέω αγάπη από τους γύρω μας, καθότι σκλάβα, εμείς μόνο δίνουμε, χαχα, δένουμε τα ποδαράκια Του όταν πατήσει τα αγκάθια). 

    Με φαντάζομαι ακριβώς όπως είμαι, ένα χαμογελαστό πλάσμα που στραβομουτσουνιάζει μόλις πει μαλακία ο άλλος, αλλά ανέχεται τις δικές της. Φοράω το νυχτικό μου, ξεβράκωτη, όχι λόγω BDSM, αλλά γιατί δεν πρόλαβα να βάλω μπουγάδα, με μαύρες πατούσες γιατί περπατάω ξυπόλυτη η βρωμιάρα, και με γυαλάκια, γιατί η πρεσβυωπία δεν μου επιτρέπει να βλέπω σχεδόν τίποτε πια με τους φακούς μυωπίας (μωβ είναι, για να μην ξεχνιόμαστε).

    Θα είχε δροσιά, αν ο σκλάβος δεν ήταν ψοφίμι και δεν έκλεινε τον κλιματισμό μην τυχόν αρρωστήσει, αν είναι δυνατόν, 30 βαθμούς έχει εδώ μέσα, κόλλησε το μαλλί στο σβέρκο μου, το δε κρασί είναι από χάρτινο κουτί, αθλιότερο από αυτό που έπινε ο Κέρουακ και κατέστρεψε το στομάχι του ο άνθρωπος (αν κανένας Κυρίαρχος θέλει να σώσει τη D από αυτό το αποτρόπαιο τέλος, παρακαλώ στείλτε προμήθειες κόκκινου Χατζημιχάλη για ένα χρόνο, δέχομαι πριβέ μόνο επ' αυτού, χωρίς ανταλλάγματα, πέραν της επιβεβαίωσης του αλτρουισμού σας). 

    Έβαλα το γαμημένο ξυπνητήρι για τις 7.30, θα χάσω την ανατολή του ήλιου, απλά ελπίζω να έχω αρκετή βενζίνη για να φτάσω στη δουλειά. Θα είμαι μόνη στο γραφείο αύριο, θα γράψω τσόντες για να διανθίσω την άλογη παραγωγή άχρηστων εγγράφων.

    Μέσα σε 3 μήνες έχασα 5 κιλά χωρίς δίαιτα, με το να είμαι τόσο απασχολημένη ώστε να ξεχνάω να φάω και όταν έτρωγα ήταν σε μικρές ποσότητες, χωρίς προφιτερόλ και πίτσες. Χαλαρώνω κοπανώντας μπουνιές στον δύσμοιρο συναθλητή μου στο kick-boxing και γελώντας όταν η κλωτσιά μου φτάνει μόνο ως τους όρχεις του αντί για το κεφάλι του. Σόρρυ φίλε...

    Πορεύομαι συνομιλώντας με έναν άγνωστο όλη τη νύχτα, με μηνύματα στο κινητό. Τώρα τελευταία κοιμάμαι σαν πουλάκι. Αποφάσισα να κοιμάμαι νοητά στην αγκαλιά του αγνώστου, όποιος κι αν είναι, τροφοδοτώντας τα polls με ύστατες επιλογές. Η ηρεμία τρέχει από τα μπατζάκια μου και πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν είδα τα πόδια μου πιο βρώμικα και πιο όμορφα και τα μάτια μου πιο λαμπερά (έστω και με αυτό το γελοίο κράμα μυωπο-πρεσβυωπίας).

    Το μέλλον προβλέπεται λαμπρό και το μόνο που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι το αν θα πρέπει να κόψω τα μαλλιά μου που μάκρυναν ή όχι.

    Μία σημαντική λεπτομέρεια, δεν ντρέπομαι καθόλου που δένω την ουρίτσα μου με λαστιχάκι από το πακέτο του ζαμπόν.

    Καλή χρονιά. Χαλαρώστε... 

    ΥΓ. Αύριο ανοίγουν τα σχολεία. Για όσους έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, αρχίζει η χρονιά μας. Καλό κουράγιο...
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    καλη αρχη..με την ευρυτερη έννοια..εγω παντα χαλαρωνω στους ρυθμους μου..
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    Η αιώνια επιστροφή του ίδιου, κατά τον συφιλιδικό φιλόσοφο, ονόματι Νίτσε.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    Δεν δέχομαι οτι ξεκίνησε τιποτα, ουτε οτι τελειωσε το καλοκαίρι..

    Κάθε σκ (κ όχι μόνο) θα πηγαινω θάλασσα, μέχρι να χιονισει ή μεχρι να με βγάλουν με μπλαβι χρώμα κ κροταλίζοντα δόντια από μέσα της.
    Η θερμοκρασια θυμίζει καλοκαίρι..
    Η αμφίεση του κόσμου στους δρόμους θυμιζει καλοκαιρι.
    Οι βιορυθμοι μου λειτουργουν στο θερινό τους ωράριο ακόμη..

    Δεν αφηνω τον χειμωνα να έρθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,
    μη δω κανενα τζάκι αναμενο μαυρο φιδι που σας έφαγε..  
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    Το μυστικο ειναι ενα... αλλαζεις στατους και ασε τους αλλους να βγαλουν το φυδι απο την τρυπα!!

    Εσυ μονο κανεις οτι λενε.... και αν στο λενε κιολας 


     
     
  8. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    <Εσείς πως βρίσκεται την ηρεμία, χαλαρώνετε, ξεθυμώνετε και γενικά πορεύεστε;>


    Με τον μόνο ανθρωπο που με κάνει και γελάω, για τον μόνο που συνεχίζω και δεν πάω να γίνω σιντοιστής μοναχός στο Φουτζιγιάμα, για τον μόνο που σκέφτομαι ότι ίσως ο κόσμος τελικά αργότερα γίνει λίγοοοο καλύτερος, για τον μόνο που κρατιέμαι και δεν αρχίζω στα χαστούκια (γιατί τελικά τα λόγια περισσεύουν) τον μισό (τουλάχιστον πληθυσμό) που συναναστρέφομαι, για τον μόνο που με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος ή να ξαναγίνω παιδί, για τον μόνο που μου ξανάμαθε ότι υπάρχει και ανιδιοτελής αγάπη, για τον μόνο που μου θύμισε ότι καποτε είχα ερωτευτεί. Την κόρη μου.
     
  9. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

     
  10. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    Αφουγκραζομενος τον εαυτο μου και απολαμβανοντας την επικοινωνια με τους ανθρωπους!
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Και μία καινούργια χρονιά ξεκινάαααα....

    ας ειναι καλα η dsl...
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    καθε Σεπτεμβρη γινομουνα δυστυχισμενος .... η μικρη μερα , ο συνεφιασμενος ουρανος , το κρυο περιβαλον , οι λεξεις "τζακι" , "καλοριφερ" , "κουβερτα" ... μου παγωναν την ψυχη και ευχομουν να γινω αρκουδα ωστε να κοιμηθω το φθινωπορο (φτου μπλιαχ ειπα την σιχαμενη λεξη "φθινωπορο") και να ξυπνησω την ανοιξη .... παρα τις προσπαθειες μου στο να γινω αρκουδα , καταβροχθιζοντας κοπαδια αγελαδων , χοιρων και πουλερικων , δυστυχως απεκτησα μονο το βαρος της .... ολα εξελισονταν δραματικα .... ωσπου μια υπερλαμπρη χειμωνιατικη μερα .. ανακαλυψα την διπλη 5αρα καταδυτικη στολη και ο χειμωνας τωρα δεν με πτοει ... επισης ξετρυπωσα και τα φθηνα χειμερινα καταδυτικα πακετα για το Σαρμ Ελ Σεϊχ (Αιγυπτος) .....
    τελος ανακαλυψα πριν λιγα χρονια πως μου αρεσει το σκι στο βουνο και το ραφτινγκ μιας και μου θυμιζουν την θαλασσα ...
    προφανως καταφερα να κανω ανακωχη με τον χειμωνα , διχως απαραιτητα να χωνευει ο ενας τον αλλον ...