Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και τα παπούτσια μέσα !...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος ElatedMind, στις 17 Μαρτίου 2020.

  1. ElatedMind

    ElatedMind Draco Dormiens Nunquam Titillandus

    Μιας και λέμε για κορώνες και ιούς ,υπάρχουν και άλλα πράματα καθημερίνα που ήδη κάνεις και έχεις σταθεί τυχερός atm...
    Ναι και η επιστήμη μάς δικαιώνει! Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, όταν φοράμε τα παπούτσια μέσα στο σπίτι μεταφέρουμε -κρατηθείτε - 421.000 διαφορετικά είδη μικροβίων στο κατά τ' άλλα αποστειρωμένο «παλατάκι» μας. Ενδεικτικά, σας λέμε ότι το 96% των παπουτσιών που... εξετάστηκαν, είχαν κολοβακτηρίδια, έναν ιό που βρίσκεται στα κόπρανα. Στο 27% των παπουτσιών βρέθηκαν ακόμα επτά ιοί που, σε περίπτωση που έρθουν σ' επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να του προκαλέσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

    Υπάρχει κάτι ακόμα πιο τρομακτικό... Η έρευνα απέδειξε ότι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 90 με 99% των μικροβίων που έχουν τα παπούτσια μας και μεταφέρονται στο πάτωμα του σπιτιού μπορούν άνετα να μας... αρρωστήσουν!

    Σύμφωνα με τον μικροβιολόγο Charles Gerba, που συμμετείχε στην έρευνα, «Τα πιο συχνά βακτήρια που βρέθηκαν στα παπούτσια προέρχονται είτε από ακαθαρσίες ζώων ή από δημόσιες τουαλέτες». Προσθέτει, μάλιστα, ότι είναι τόσο ανθεκτικά που, ακόμα και αν έχετε να κάνετε μεγάλη απόσταση μέχρι το σπίτι, η μόλυνσή του είναι δεδομένη.

    Επομένως, μαμάδες, το συμπέρασμα είναι ένα: συνεχίστε να είστε... ενοχλητικές και να φωνάζετε στους δικούς σας να βγάζουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι. Είναι θέμα υγείας. Εξάλλου, η επιστήμη μίλησε!

    Πηγή: themotherish.com