Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λιμενικός βίασε μετανάστη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 22 Ιανουαρίου 2012.

  1. Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    Εγώ ξέρω ότι μια ένστολη καταπιεσμένη πουστάρα έβαλε το κλομπ στον κώλο του έρμου του νομιστεράκη, για να ξεσπάσει το μίσος της προς τον εαυτό της και τον πατέρα της που την ανέθρεψε έτσι που να μη μπορεί να γαμηθεί, παρόλο που το θέλει.
    Οι εθνικότητες εδώ δεν παίζουν ρόλο.
    Ο λιμενικός που έκανε ό,τι έκανε, σε τυχόν χώρο που θα έλεγχα εγώ (λέμε τώρα...) θα ήταν νεκρός με διαδικασίες εξπρές. Κι ο μετανάστης θα ήταν φευγάτος - επίσης με διαδικασίες εξπρές.

    Υ.Γ.: Εγώ που γαμιέμαι όταν και όπως θέλω, ούτε για πλάκα δεν βλάπτω ανθρώπους σε γεννητικά όργανα ή πισινούς.
     
    Last edited: 23 Ιανουαρίου 2012
  2. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί κολλάτε στο "λαθρο" μετανάστης.
    Άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο σε άλλον άνθρωπο πρέπει να πάει μέσα. Ούτε πρόστιμα ούτε απολύσεις ούτε τίποτα. Μέσα και ναι, ας πληρώνω με τους φόρους μου. Καλύτερα να πληρώνω και να είναι μέσα παρά να μην πληρώνω και να είναι απέξω και να το ξανα-κάνει σε άλλη ψυχή.

    crimson moon
    ΥΓ τώρα αν γευτεί την άλλη όψη του νομίσματος όταν θα είναι μέσα, αυτό είναι άλλο παπα-ευαγγέλιο
     
  3. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    Εσύ που άνοιξες αυτό το νήμα, γιατί δεν ανοιγείς και ένα αντίστοιχο : Λαθρομετάνάστης βίασε 85- χρονή ; Η σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι κατακριτέο ;

    Ο βιασμός, είναι πράξη για λιθοβολισμό στη πλατεία κατ'εμε. Πιο πολύ μου φαίνεται όμως μερικοί να κολλάτε στο μπάτσος, παρά στη πράξη. Έλεος Ελληνάρες, έλεος. Εδώ έχει πάρει φωτιά κο κώλος μας, και εσείς ακόμα γκρινιάζεται γιατι δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    Ναι, κολλάω στον λιμενικό και δε με νοιάζει διόλου αν ήταν πουστάρα καταπιεσμένη ή όχι.

    Με νοιάζει που δημόσια αρχή καταπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με σύστημα και άποψη.

    Το θέμα είχε αναπτύξει ο Η. Πετρόπουλος, στο ´εγχειρίδιο του καλού κλέφτη:
    "θα πρέπει να πέσετε σε πολύ ξεφτυλισμένο και με χαμένη την ψυχραιμία του μπάτσο για να σας βιάσει με γκρουπ. Να παίρνετε βαθιές ανάσες όσο διαρκεί ..."
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    Το θέμα αυτό δεν είναι καινούργιο. Είναι παλιό. Θα έλεγα, πολύ παλιό.
    Ξεκινάει από τότε που μαζί με τους ανθρώπους άρχισαν να συνυπάρχουν και οι υπάνθρωποι.
    Οι υπάνθρωποι αυτοί, πάντοτε «ευδοκίμησαν» και «μεγαλούργησαν» σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Μάο τσε Τουγκ – Ιωσήφ Στάλιν – Αδόλφου Χίτλερ – Γεωργίου Παπαδοπούλου κ Δ. Ιωαννίδη.
    Ακόμα και σήμερα στο Γερμανικό αυτό προτεκτοράτο που ζούμε, το οποίο έχει εξελιχθεί απαλά-απαλά σε δικτατορία με κατ επίφαση πλέον κοινοβουλευτικό μανδύα, συνεχίζουν να υπάρχουν και να ζουν ανάμεσά μας υπάνθρωποι του είδους αυτού σαν τον λιμενικό που βίασε με γκλομπ τον λαθρομετανάστη.
    Υπάρχει όμως μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά:
    Ο υπάνθρωπος αυτός δεν αντιπροσωπεύει ούτε ανήκει ουσιαστικά στην καλώς εννοούμενη δημόσια αρχή εφόσον τέλεσε μια τέτοια πράξη.
    Ούτε δικαιούται να παίρνει στον λαιμό του και να καταβαραθρώνει το κύρος των συναδέλφων του, ανδρών και γυναικών, που έφτυσαν αίμα προσφέροντας υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.
    Ο υπάνθρωπος αυτός ΕΤΥΧΕ να φοράει στολή και να φέρει τίτλο εξουσίας. Ακριβώς λοιπόν για αυτό το λόγο η πράξη του είχε τόσο κακή απήχηση. Διότι ξυπνά αναμνήσεις, εμπειρίες, βιώματα και πρακτικές από την εποχή της χούντας. Και ας μην αυταπατάται κανείς, ότι, η σχετική εκπαίδευση την οποία έλαβε, ακόμα και επαρκής να είναι, θα τον αποτρέψει από παρόμοιες πράξεις. Το άρρωστο κομμάτι μυαλού και ψυχής βρίσκεται μέσα σε κάποιον, είτε φοράει στολή είτε όχι.
    Όσο και αν αργεί ο ποινικός κολασμός του, θα τον αποτελειώσει ο ηθικός κολασμός των συναδέλφων του και της κοινωνίας.
    Τα ράσα δεν κάνουν τον παππά.

    Εκείνο που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι ότι στην σημερινή Ελλάδα του ΓΑΠ και του Παπαδήμ(ι)ου, αν ήταν ο λαθρομετανάστης εκείνος που βίαζε, η απήχηση θα ήταν αμελητέα.

    Αν η Ελλάδα ήταν μια χώρα που δεν έπασχε ακόμα από τα σύνδρομα του εμφυλίου πολέμου και της δικτατορίας που την έριξαν, θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα σήμερα, προς το καλώς εννοούμενο συμφέρον του λαού της.

    Έτσι για την ιστορία παραθέτω πιο κάτω το ακόλουθο περιστατικό:
    Προ ενός έτους γυναίκα συγγενής μου σε απομονωμένο σπίτι μονοκατοικία ισόγεια σε εξοχική περιοχή, 12 το μεσημέρι, μόνη με 2 παιδιά μέσα στο σπίτι, είδε λαθρομετανάστη έξω από το τζάμι του παραθύρου της να έχει βγάλει έξω τον πούτσο του και να της τον κουνάει απειλητικά. Την εικόνα την είδαν και τα παιδιά της. Πρόλαβε και κατέβασε το ηλεκτροκίνητο ρολό του παραθύρου και κάλεσε σε βοήθεια. Όταν έφτασα μετά από λίγη ώρα εκεί την βρήκα σοκαρισμένη και αυτήν και τα παιδιά. Έψαξα στις γύρω περιοχές να βρω τον λαθρομετανάστη.
    Αποτέλεσμα ?
    Τον κάλυπταν οι ίδιοι οι Έλληνες γείτονές γιατί δούλευε στα χωράφια τους.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    με οσα εγκληματα κανουν καθημερινα οι λαθροπειναλεοι σε βαρος των Ελληνων , ειλικρινα δεν τους λυπαμαι και πολυ ... κατανοω το οτι ολοι δεν ειναι εγληματιες αλλα οταν πας σε μια ξενη χωρα διχως επαρκη εργασιακη δυνατοτητα/ικανοτητα , ειναι σχεδον βεβαιο οτι προκειμενου να μην πεθανεις απο την πεινα , θα κανεις τα παντα ....
    απο την αλλη , το καθε μπασταρδο κωλοπαιδο , που γινεται μπατσος και για 700 ευρω γαμαει και ανοιγει κεφαλια , για να προστατεψει τα συμφεροντα της νεας ταξης και των φασιστων που αυτοαποκαλουνται "κυβερνηση" , ειναι προδοτης του εθνους και ουδεποτε τους λυπηθηκα οταν τους γαζωνουν με τα καλαζνικωφ οι αληθινοι εγκληματιες ....
    τα μπασταρδα κωλοπαιδα , μονο στον απλο πολιτη πουλανε μαγκια και στον ανυπερασπιστο λαθρομεταναστη ....
     
  8. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    isnogood οι γενικεύσεις σου είναι εξωφρενικές

    εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ στην θέση της μάνας και του πατέρα των παιδιών της ομάδας Ζ που πράγματι τα γάζωσαν με καλάσνικοφ οι εγκληματίες στη Νικαια...και αν ποτέ κατά δυστυχία βρεθείς σε αυτή τη θέση, ελπίζω από τα βάθη της ψυχής μου να μην βρεθεί κανένας να σου πει εσένα "ουδέποτε τους λυπήθηκα"

    cm
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Λιμενικός βίασε μετανάστη

    ομολογω οτι δεν υπερηφανευομαι για την σκληρη σταση μου και την ελειψη ευαισθησιας και ανθρωπιας .
    αλλα ειμαστε πλεον σε πολεμο , ο εχθρος μου ειναι η αυτοαποκαλουμενη (πλεον) "νομοθετικη εξουσια" και οι μπραβοι της ... το πως και ποσους θα χασει ο εχθρος , ειλικρινα δεν με συγκινει ....
    και αν το θελεις και αλλιως , επειδη ο ιδιος ειμαι πολυ κοτα για να φωναξω υπερ των δικαιωματων μου (οχι φυσικα , αλλα πνευματικα , εχω χασει την πιστη μου οτι κατι μπορει να αλλαξει) , που αυτη την στιγμη μου τα τσαλαπατανε .. καθομαι στην καρεκλα μου κρυμμενος και απλα νιωθω λιγο την ηδονη της εκδικησης οταν ο εχθρος εχει απωλειες ....

    και τον δολοφονο/βιαστη παιδοφιλο , μανα τον εγεννησε , αλλα κανεις δεν λυπαται αυτον ή την οικογενια του ... γιατι να λυπηθω τους δολοφονους και βιαστες των δικαιωματων μου που εμπεριεχουν φυσικες και πνευματικες αξιες ?
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    καθε εγκλημα ειναι μια ακόμα κοινωνική αποτυχία. μη βγαζετε την ουριτσα σας απεξω κρινονττας και κατηγορώντας καποιον ως θύτη. Ολοι ειμαστε θυτες. Τουλαχιστον μετα μην μου διεκδικείτε δημοκρατίες και τετοια γιατι η δημοκρατία ειναι απόρροια της νοοτροπίας της συλλογικής ευθύνης. Αν λοιπόν θελετε δημοκρατίαμαθετε πρωτα τη συλλογική ευθύνη. Οτιδηποτε παρεκκλίνον ειναι υποκρισία.
     
  11. Η συλλογικη ευθυνη αποτελει καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων.... Δεν ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι και ουτε εχουμε ολοι ευθυνη, ειδικα για πραγματα που ΔΕΝ καναμε ποτε. Η ευθυνη μπορει να ειναι μονο ατομικη. Συλλογικη ευθυνη υπαρχει μονο σε ολοκληρωτικα καθεστωτα, κυριως ακροαριστερα. Οσο για την δημοκρατια, το καλυτερο επιχειρημα εναντιον της ειναι μια ολιγολεπτη συνομιλια με τον μεσο ψηφοφορο. Συμφωνα με τους πιο σπουδαιους αρχαιους Ελληνες, η δημοκρατια ηταν ενα απο τα χειροτερα πολιτευματα...