Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master-rope, στις 13 Μαρτίου 2006.

  1. Master-rope

    Master-rope New Member

    Καλησπέρα σε όλους.

    Είμαι μέλος της κοινότητας αυτής από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν συμμετέχω συχνά, σχεδόν καθόλου θα έλεγα, στα posts και στα threads παρόλο που διαβάζω τα περισσότερα από αυτά ανελλιπώς. Έχω στείλει 5-10 μηνύματα συνολικά και αυτό μόνο και μόνο για να μπορέσω να επικοινωνήσω private με κάποιους ανθρώπους.

    Ο λόγος που μένω μακρυά από τα public posts είναι ο λόγος που με ωθεί να ανοίξω αυτό το thread.

    Iδέα μου είναι ή τα μισά μέλη αυτής της κοινότητας έχουν εντρυφήσειεπιμελώς και ανελλιπώς όλες τις εκδόσεις των λεξικώ Τεγόπουλου, Φυτράκη -μην παραλείψω και τον αξιότιμο κ Μπαμπινιώτη-?

    Ιδέ μου είναι ή μήπως πολλοί ανάγουν σε επιστήμη, lifestyle, και ότι άλλο βαρύγδουπο χαρακτηρισμό μπορούν να ανακαλύψουν, το BDSM? Aυτό γίνεται γιατί είναι εσωτερική τους ανάγκη ή γιατί εξαίρουν κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο εκλεπτυσμένο τελικά?

    Ιδέα μου είναι ή μήπως κάποιοι σε αυτήν την κοινότητα "σνομπάρουν" αυτούς που απλά παίζουν και ευχαριστιούνται το BDSM ως μια ενναλακτική μορφή σεξουαλικής ευχαρίστησης?

    Δεν θα μπώ στον κόπο να ψαξω τα χιλιάδες μηνύματα και να παραθέσω κάποια που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου. Έχω συγγράψει 3 πτυχιακές πανεπιστημιακού επιπέδου στη ζωή μου και έχω βαρεθεί την σύνταξη τεκμηριωμένης βιβλιογραφίας?

    Δεν προσπαθώ να προσβάλλω κανέναν για τα πιστεύω του και τις πραξεις του. Δεν κρίνω, δεν επικρίνω, δεν κατακρίνω...απλώς σχολιάζω και αναρωτιέμαι:

    είναι τόσο δύσκολο να επικοινωνούμε σε απλή διάλεκτο, να μην κρυβόμαστε πίσω από τίτλους και χαρακτηρισμούς και το νόημα του λόγου μας να είναι τόσο απλό όσο η καλημέρα του τελευταίου γείτονα που ακόμα θυμάται και την λέι με την καρδιά του?

    Αυτά ήθελα να πω και η καταρρακτωδης βροχή που διέκοψε την ροή της εργασίας μου μου έδωσε την ευκαιρία να το κανω.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κι ελπίζω να βρεθεί έστω και ένας που να κατανοήσει τα λεγόμενά μου.
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    απλά στο δικό μου μυαλό αυτοί που βλέπουν το BDSM σαν εναλλακτικό ερωτικό παιγνίδι είναι οι Σαδιστές/ριες και μαζοχιστές/ριες εκεί τα πράγματα είναι απλά και τεχνοκρατικά θα έλεγα
    Ό/όσοι όμως Σ/συνεχιζουν μακρυτέρα είναι Masters/Mistress and slaves... εκεί σηκώνει ναι αρκετή θεωρία

    όμως Έχετε δίκιο που Διαμαρτύρεστε για τα μακροσκελή κείμενα ενώ μπορούν να τα Σ/συνοψίσουν σε ελάχιστες γραμμές καταντάνε κουραστικά τα κείμενα και δεν διαβάζονται χάνουν την αξία τους και αυτός ο ιρλανδός ο joyce έλεος !!!

    αυτά  
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    ...και το παιχνίδι εντυπώσεων (δίχως λόγο) συνεχίζεται φίλε Master-rope......
     
  4. Oscarwil

    Oscarwil Guest

    Ο τελευταίος γείτονας μου απέθανε εχθές, ακολουθώντας τον περιώνυμο ταχυδρόμο του Χατζηδάκι. Όταν αποτελειώσω το τέταρτο μεταπτυχιακό κομποτεχνογνωσίας, θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω, εμβριθέστατε κύριε.
    Εύχομαι ευημερία και μακροημέρευση, με πολυσχιδείς σπουδές και ακατάβλητο κομποδετικό φρόνημα. Όλα είναι ένας κόμπος, αξιότιμε Master Rope.
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Σωστός.. αλλα μην ξεχνας φίλε Μaster-Rope, ότι στις "κλειστες" κοινότητες υπάρχει παντα η ταση για υπερβολή, συνεχη ομφαλοσκόπηση (οπως εξαλλου φαίνεται και από τα threads)κλπ. Εν πασει περιπτωσει καλα είναι και έτσι...θα μπορουσε να μην υπαρχει αυτο το forum..Δόξα το Θεώ...
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Προβληματίσθηκα τώρα...

    Εμένα γιατί μου αρέσει?
    Λετε να έχω πέσει σε ένα ακόμη ατόπημα?

    Υ.Γ
    Ξεχάσατε το λεξικό Παπύρος Λαρούς Master-rope
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μπορείς με απλά λόγια να λες αυτό που θέλεις και ακόμα πιο αβίαστα να διαλεγείς τι θα ακούσεις  
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    αν σε τρώει το σαράκι και θες να μαθαίνεις αδιάκοπα ;

    υπάρχει το τίμημα (αυτό που Αναφέρει ο Κύριος Master rope ! 

    ελπίζω να είναι μόνο αυτό το τίμημα...
     
  9. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Έχω την αίσθηση ότι το νήμα αυτό έχει μία σχέση με τα νήματα https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1786 και https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1761
     
  10. Master-rope

    Master-rope New Member

    Οκτώ (ή οχτώ???) μηνύματα σε λιγότερο από 12 ώρες δεν είναι και άσχημα.

    Ώς συνήθως, οι γνωστοί-άγνωστοι λεξο-ηδονιστές εμφανίστηκαν, οι απλά σκεπτόμενοι άνθρωποι έδωσαν το παρόν, οι στοχαστές και υπηρέτες του Τάγματος του BDSM (Τάγμα αδιάρρηκτα συνδεδεμένο με το Τάγμα του Φοίνικα) αναρωτήθηκαν, και φυσικά οι ακατανόητοι προσέθεσαν την δικιά τους άποψη.

    Η κοινότητα δουλεύει άριστα ως μικρογραφία της σύγχρονης κοινωνίας.

    Τώρα ιδέα μου είναι πάλι ή τελικά το απλό είναι ο μοναδικός τρόπος κατανόησης του κανονικού μέσα στο οποίο υπάγεται και το ακραίο, φίλε Οscar (αν μου επιτρέπετε το "φίλε" βέβαια και δεν προτιμάτε το "αξιότιμε" το οποίο και βρίσκω άκρως απόμακρο)?
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: RE: ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

    Aυτοί που δεν απάντησαν καθόλου,τι είναι;
     
  12. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    θα ταχθω με το μερος του master rope εν μερει καθότι μου είνι πολυ δυσκολο να διαβαζω συρφετους απο μακροσκελή posts, (και που πρέπει να το κανω σαν moderator), αλλα αν αρχιζουμε να τη λεμε στον κοσμο για μακροσκελή και μπαμπινιωτίστικου λεξεοφρασεολογίου posts θα καταλήξουμε φασιστικο καθεστώς εδω.

    νομιζω οτι ο καθε ενας εχει το δικαιωμα να εκφράζεται με οτι λεξεοφρασεολογιο θελει και να κανει οσο μεγάλα posts θελει φτανει να μην αγγιζει τα όρια του spamwhoring [ή απλά τα ορια του posts spamming]. Απο κει και περα αν αυτό ικανοποιεί την υπερηφανεια του πνευματικού του επίπεδου του ή την ματαιοδοξία του ή απλα αυτο ρε αδερφε γουσταρει να κανει δικαίωμά του. Οπως επίσης και δικαίωμα των αλλων να βαριούνται ή να γουστάρουν να τρώνε τα νιάτα τους να διαβάζουν αυτά τα posts.