Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαθήματα Ανθρώπινης Ανωτερότητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 4 Σεπτεμβρίου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    Πρόταση: ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    Το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχεις και κάποιες ευθύνες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη ιδιότητα, την λογική, την ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Τέτοιου ανθρώπου να του αφαιρείται η (άδεια κυκλοφορίας οι πινακίδες) ταυτότητα κλπ (Και για να γίνει αυτό: Οι άνθρωποι, από εδώ και στο εξής πρέπει πρώτα να είναι γνώστες των υποχρεώσεων τους). Κάθε άνθρωπος που θα κλίνει τα 15 -17; του χρόνια θα του δίνετε ταυτότητα ανθρώπου και θα υπογράφει κατόπιν εξετάσεως γραπτός και προφορικός για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που θα έχει απέναντι των συνανθρώπων του και για ποιόν λόγο έχει αυτέ τις υποχρεώσεις.

    ΣΕ κάθε κακή πράξη δίπλα θα έχει και την τιμωρία που θα αντιστοιχεί το αντίτιμων πράξεως. Τα δικαστήρια θα είναι μόνον για φλου περιπτώσεις, (δικηγόροι δεν χρειάζονται γιατί δημιουργούν αδικία). Σκότωσες για οιονδήποτε λόγο, ιδεολογία, προμελετημένα, συνειδητά, θα σε σκοτώσουν.....=δικαιοσύνη.
    Κάθε φορά που ένας από τους δύο αντιδίκους λέγει για το ίδιο πράγμα, ο ένας άσπρο, και ο άλλος μαύρο, δηλαδή ψέματα, τότε ο δικαστής να ρίχνει 1-2-3- μήνες φυλακή προκαταβολικά, και όταν αποδεχτεί ποιος από τους δύο λέει ψέματα, να εισπράττει την ποινή ή να του αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας ανάλογος του ψέματος, 10-20-50% κλπ.

    Σκότωσες για οιονδήποτε λόγο, ιδεολογία, προμελετημένα, συνειδητά, θα σε σκοτώσουν επί δύο.... Οφθαλμοί αντί οφθαλμού =δικαιοσύνη.

    Ο ληστής, ο κλέφτης πηγαίνει να κλέψει ή για να σκοτώσει; -Και τα δύο- Τότε να του ρίχνουν ένα μήνα φυλακή για το κλέψιμο, και στα έξη μέτρα γιατί σκότωσε.

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, της κλίκας του κόμματος του κράτους που κυβερνά, διάφορες συντεχνίες κλπ. εις βάρος του συνόλου. Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τοις % (ή και η ταυτότητα). *(ΕΕΕ).

    ΑΝΑΙΔΕΙΑ: Οι Δολοφόνοι ζητούν ανθρώπινη μεταχείριση μέσα στις φυλακές. Αυτούς, που τους σκότωσαν δεν ήθελαν ανθρώπινη μεταχείριση;
    Να συσταθεί επιτροπή αξιολογήσεως ανθρώπινης δραστηριότητος επί τις εκατό (%) και από τον ψεύτη κλέφτη απατεώνα, να αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας, και αν ψεύδεται επανειλημμένα να του αφαιρείται και η ταυτότητα. Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τις %.

    ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Θα πέσει το Ε-γόητρο του.
    ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ.
    ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ

    ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ένστικτο υπεροχής ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ή κυριαρχίας, το ισχυρότερο απ' όλα. (Βλέπ.Βιβλίο1σελ.20). ΕΓΩ, εγωισμός. Πηγή ευτυχίας και δυστυχίας, δικαίου και αδικίας.
    Η ηδονή της ανωτερότητας. Μας κάνει να θέλουμε να είμαστε: Ο πρώτος ο καλλίτερος ο δυνατότερος ο ανώτερος ο πλουσιότερος ο τέλειος, τα περισσότερα, τα μεγαλύτερα, τα πολλά ΟΛΑ, (χρυσό άργυρο χάλκινο. Έστω.)
    Και μην ξεχνάτε: ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙ.

    Το ποιο αξιολύπητο πλάσμα απ' όλα στη γη είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, (να τον κλαις με φωνή). Ο άνθρωπος ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ δεν προ-ΥΠΑΡΧΕΙ, κατασκευάζετε και
    προγραμματίζεται από το περιβάλλον μετά την γέννηση του, και η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    Στην φύση, (ή στον θεό) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ούτε έχει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ επάνω στη γη ο άνθρωπος, είναι το ποιο αξιολύπητο πλάσμα της φύσεως, και προπάντων ο υψηλής ποιότητας και ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ άνθρωπος, και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σ' όλοι τη ζωή του από το να καλυτερεύσει την μειονεκτική θέση του, να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ το "τα πάντα εν σοφία εποίησε"=αμαρτία.

    Η ηθική, η ΛΥΠΗ είναι, ΜΟΝΟΝ ανθρώπινο φαινόμενο και κάθε πρόοδο και βελτίωση στην ποιότητα ζωής ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΕΡΘΕΙ. Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να είναι ποιο καλοί από τον θεό τους;

    Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν έχει το δικαίωμα να την ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ή είναι θεός.. (Αυτά ισχύουν για ανθρώπους υψηλής ποιότητας, και για θεούς).

    Οι ανώτεροι άνθρωποι, οι υψηλής ποιότητος, λένε την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, και οι κατώτερης ή τα καθάρματα ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

    Οι τελειομανείς: Πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το ελαφρυντικό τις κατωτερότητας των ανθρώπων διότι το 90% είναι αμόρφωτοι αγαθοί, βλάκες.

    Οι υψηλής ποιότητος άνθρωποι οι εξανθρωπισμένοι είναι δίκαιοι, συμπονετικοί, ολιγαρκής, ενεργούν σαν να πρόκειται να πεθάνουν μεθαύριο, με επίγνωση πόσων χρόνων θα ζήσουν, ενώ οι ηλίθιοι σαν να μην ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!

    Μεγαλομανείς, βασιλιάδες, πολιτικοί, θρησκόληπτοι αγαθοί βλάκες κλπ.) και δεν πιστεύουν, δεν νομίζουν, δεν ελπίζουν, δεν χαρίζουν, δεν "ψηφίζουν".

    ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ

    Τον ποιο "ανώτερο" άνθρωπο αν τον κάνεις τσακωτό για μια παρανομία έγκλημα φακελάκι κλπ. Ποτέ δεν θα πει την αλήθεια, αλλά ένα κάρο δικαιολογίες και ψέματα. Τώρα πως τον κατατάσσουν σε ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Που βλέπετε το κύρος, ενώ είναι ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ και ας λένε πως ανήκουν στην υψηλή κοινωνία των μορφωμένων κλπ. κλπ.
    Οι ποιο πολύ άνθρωποι είναι αντικειμενικά υποκειμενικοί, ενώ πρέπει αντικειμενικά αντικειμενικοί. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι υψηλής αντικειμενικότητας να μην συμφωνούν οι απόψεις τους. Στην αντικειμενική αντικειμενικότητα δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και οι απόψεις μας αναγκαστικά συμπίπτουν με την λογική και την αλήθεια.

    Ένας ανώτερος άνθρωπος δεν θέλει ηλιθίους "οπαδούς", τον ξεφτιλίζουν σαν άνθρωπο.
    Οι άνθρωποι, ή θεοί που δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ είναι καθαρά καθάρματα.
    Είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να μένεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ 90% όταν θίγονται τα συμφέροντά μας,

    Όλοι κατά βάση, προκαταβολικώς ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (το πιο σιχαμερό είδος της φύσης) και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλους τους ανθρώπους μέχρι απόδειξης του αντιθέτου, συνήθως είμαστε καθάρματα ( ή άνθρωποι 10% 20% 50% 90%) Είμαστε καλοί, όταν ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ δεν μπορούμε να είμαστε κακοί. *(ΕΕΕ).

    Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ενός ανθρώπου υψηλής ποιότητας και η ανθρωπιά του, φαίνεται από την ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ που δείχνει στα ΚΑΤΩΤΕΡΑ από αυτόν πράγματα, φυτά, ζώα, ανθρώπους. Όποιος τα ζώα δεν λυπάται, σαν κάθαρμα να τον κοιτάτε.

    Οι ανώτεροι άνθρωποι, οι υψηλής ποιότητος, λένε την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, και οι κατώτερης ή τα καθάρματα ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. Άπαξ και τρέφεις αντιπάθεια μίσος, και ξυπνάει μέσα σου το κτήνος όταν βλέπεις γάτες σκυλιά κλπ. τότε δες πόσο τις εκατό (%) κάθαρμα είσαι. Μην ψάχνεις για κάτι άλλο. Ξυπνάει το ζωώδες ένστικτο, και δες πόσο τις % ζώων είσαι και διανοητικός. Όποιος βασανίζει σκοτώνει ζώα κλπ. χωρίς λόγο έτσι για "πλάκα":
    1) Να του αφαιρείται η ταυτότητα
    2) να κατατάσσεται στα δημοτολόγια ζώων της γεωργικής σχολής
    3) να αναγράφετε χριστιανός κάθαρμα ορθόδοξο στην ταυτότητα του.

    Είμαστε και καλοί (άγιοι) και κακοί καθάρματα ταυτόχρονα. Το συμφέρον πάντα.
    Όλες οι ενέργειες των ανθρώπων συνειδητός ή ασυνείδητος από τους ποιο αγίους ως τα ποιο καθάρματα είναι ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΣ, έχουν σκοπό λόγο ανάγκη και ενέργεια.

    Υπάρχουν 2 κατηγορίες: Άνθρωποι που ενεργούν για το καλώ της ανθρωπότητας, (10 στο εκατομμύριο) οι θετική οι δημιουργικοί οι παραγωγικοί που δημιουργούν την πρόοδο, την ποιότητα ζωής, (εφευρέτες επιστήμονες τεχνίτες κλπ.) συνειδητός ή ασυνείδητος, και άλλοι που ενεργούν για το κακό τις ανθρωπότητας πολιτικοί θρησκείες βασιλιάδες αμόρφωτοι κλπ. καθάρματα, οι αρνητικοί ετεροκίνητοι ετερόφωτοι ρυμουλκούμενοι, άνθρωποι που δημιουργούν καθυστέρηση δυστυχία πολέμους κλπ. (λαός η μάζα τα ανθρωπάκια η μανδαρίνοι γραφειοκράτες... Πνευματικές πατσαβούρες υψηλής τεχνολογίας).

    Η επιστήμη υψηλής τεχνολογίας: Την πρόοδο την ευτυχία την ποιότητα ζωής την έφερε το 5% των ανθρώπων, οι αυτοκινούμενοι, οι αυτόφωτοι.
    Το 95% είναι οι ανυποψίαστοι, οι γραφειοκράτες οι συντηρητικοί, οι αχάριστοι, οι αντιδραστικοί στην αρχή, και ύστερα θέλουν δεν θέλουν συμβιβάζονται ως ρυμουλκούμενοι αποδέκτες.
    Αισθάνονται ΘΕΟΙ: Οι ηλίθιοι αρχηγοί και τα καθάρματα όταν έχουν μια θέση αξίωμα, ή κρατούν περίστροφο όπλο εκρηκτικά μαχαίρι αεροπλάνα αεροπλανοφόρα τανκ κλπ. αισθάνεται υπεροχή "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" και οι άλλοι μπροστά τους είναι σκουλήκια, και επειδή κρατούν "όπλο" ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι έπιασαν τον θεό απ' τα α-φρύδια, και ας είναι ο ποιο μαλάκας του κόσμου. Και αν είναι και ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ εξισώνεται μα τον θεό, (και ποιος είδε τον "θεό" και δεν φοβήθηκε.)

    Και όσο ποιο αμόρφωτοι και κάθαρμα είναι τόσο ποιο πολύ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, τους βλέπουμε και στης ταινίες στην TV κλπ. Τα βάρβαρα αισθήματα αναδεικνύει: (δημιουργεί), η πάλη, καράτε, έργα βίας στη τηλεόραση, κινηματόγραφο, το ποδόσφαιρο κλπ. Εκτονώνει τα απωθημένα μας και αναδεικνύουν την καθαρματικότητα μας. Όχι όλοι, τα ευκόλως εννοούμενα και υπονοούμενα υποτίθενται.

    Για μια βλακώδες ιδεολογία που κυκλοφορεί στο φτωχό τους (μας) μυαλουδάκι σκοτώνουν άσχετους, τα φανατισμένα θρησκευτικά ζώα. Που είναι η ανθρώπινη αξία και η ανωτερότητα; Σε ποιο σημείο του ανθρώπινου σώματος βρίσκεται;

    Το κατεστημένο τρέφει έμφυτο μίσος προς κάθε ανωτερότητας στοιχείο, αμφισβητίες, συγγραφείς, φιλοσόφους, γνώστες, ατίθασους, αιρετικούς, επαρχιώτες, απούλητους, προοδευτικούς κλπ. Οι γραφειοκράτες οι μανδαρίνοι (ΚΡΑΤΟΣ) μεγαλοποιούν και πολυπλοκοποιούν τα ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, για να πουλήσουν πνεύμα ανωτερότητας στους κατωτέρας "ποιότητος". Σκοτώνονται για τους τύπους και τους ξεφεύγει η ΟΥΣΙΑ.

    Δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ούτε από ΘΕΟΥΣ, ούτε από διαβόλους, μόνον από μερικούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ υψηλής ποιότητος!

    Αλλά ΤΕΛΙΚΩΣ και "μοιραίως" φτάνουμε κάποτε στο συλλογισμό, αν ο κόσμος έγινε μόνος του ή ο θεός.

    Ο θεός είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ από τόσο ΕΥΤΕΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΥΛΙΚΑ, κατωτέρας ποιότητος από εμάς, ώστε ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενώ εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!! ….Και έπρεπε να μας κάνει ένας θεός ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
    Οι άνθρωποι είναι ποιο υψηλής τεχνολογίας από τον θεό; Δεν μπορεί να ανακαλύπτουμε πως έγιναν όλα τόσο ΕΥΚΟΛΑ με το ποιο ξεφτελιστικό τρόπο, τα έκανε ο θεός και καθαρίζουμε, (δεν υπάρχει ευκολότερη λύση). Καλά που υπάρχουν οι βλάκες τα κορόιδα οι αμόρφωτοι και έχουν ΟΠΑΔΟΥΣ οι θρησκείες τα κόμματα οι μάγοι οι αιρέσεις κλπ. Δεν υπάρχει ένας αρσενικός άντρας;

    Μόνιμα ήμαστε αυτό που ήμαστε, και δεν ήμαστε καλύτερα ΑΝΩΤΕΡΟΙ διότι: Ότι ήταν ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ να κάνει ή φύσης ή ο "θεός" το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ βρίσκεται μέσα στο DNA μας, επομένως βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων και είμαστε εγκλωβισμένοι και θύματα των υφισταμένων συνθηκών και καταστάσεων, προέκτασης προς το τέλειο, το δίκαιο, το καλό είναι η Λ Ο Γ Ι Κ Η ΜΑΣ.

    Στη φύση επικρατεί ΜΟΝΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ. Μόνον Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ για προεκτάσεις προς το ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ.

    Το ποίο ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ στον κόσμο είναι η ΛΟΓΙΚΗ ακόμη και από τον Θεό διότι και ο Θεός εμπεριέχεται μέσα στην διαδικασία της ΛΟΓΙΚΗΣ και αυτή τον προσδιορίζει, και σε ένα "ποίημα" μου λέγω: Τελικός. (Ποία θα ήταν η ΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή και της ΦΥΣΗΣ, αν δεν ήσαν άνθρωπέ μου ΣΥ για να τα ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ.

    Στη φύση ή στο θεό δεν υπάρχει ΗΘΙΚΗ, ΛΥΠΗ, ΑΓΑΠΗ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΛΟΓΙΚΗ, ούτε ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ στην σκοπιμότητα του ανθρώπου, της δημιουργίας του κόσμου, κλπ. Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα της ανάγκες του που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

    Έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή που να αξιολογεί το ποιο αξιολογότερο, το ποιο ανώτερο πράγμα που κατασκεύασε η φύση, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ή ένα βραβείο λογικής, βεβαίως όχι από ρεμάλια τις Ακαδημίας ανικάνων.

    Φυσικά με αυτά που λέγω θίγεται το κατεστημένο, η νοοτροπία, είναι θέμα γοήτρου εγωισμού, θίγεται το ΕΓΩ τους, τα προνόμια των νταβατζήδων του κατεστημένου, των δεσποτάδων ή νταβατζήδων του υψίστου, τα κεκτημένων δικαιωμάτων των κλικών, των προδοτών, των κυβερνήσεων την δυναστεία μανδαρίνων γραφειοκρατών της κρατικής μηχανής κλπ.

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ:

    Πρώτα να είσαι άνθρωπος μετά το κάτι ΑΛΛΟ, μικρό ασήμαντο μυαλό ή διάνυα μεγάλο.

    Πρώτα να είσαι άνθρωπος και υψηλής αξίας, και όχι να σε συνάρτηση της ασυναρτησίας.

    Πρέπει να είμαστε καλοί από ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και έχοντας συναίσθηση του αλλουνού τον πόνο.

    Όταν έναν τον υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει, τότε δεν ΚΑΝΕΙ για την δουλειά που κάνει.

    Οι άνθρωποι, ή θεοί που δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ είναι καθαρά καθάρματα.

    Όταν ο διπλανός πεθαίνει, κ 'από την πείνα αρρωσταίνει,
    και σκελετός μονάχα μένει, πως ζεις χαρούμενα (ευγενικέ) "Ευγένη";

    Δεν πρέπει να δεχόμαστε τίποτα σαν αλήθεια, ασχέτως κι αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια.
    Η ΑΛΗΘΙΝΗ αλήθεια: Για να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ μια αλήθεια, πρέπει να μην περιέχει ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, και να μην απευθύνετε σε κουτορνίθια.

    Κάθε άνθρωπος ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ γύρω από το οποίον περιστρέφονται τα πάντα και οι πάντες, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ. (Μοναδικότης της ζωής).

    Και μην ξεχνάτε: ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙ. Πόλοι άνθρωποι δεν μπορούν να αξιολογήσουν την αξία των πραγμάτων... Πρέπει να είμαστε αυτοκινούμενοι και όχι ρυμουλκούμενοι των παθών μας ή ρυμουλκούμενοι από τους άλλους.


    ------- Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ -------

    Να είσαι άνθρωπος με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με μπέσα, με παρρησία, να μην έχεις να κρύψεις ΤΙΠΟΤΑ. Όλοι οι άνθρωποι ΠΑΣΧΟΥΜΕ από υποκειμενισμό, ή φιλοτομαρισμό. Και πρέπει να μπορείς να συνειδητοποιείς την δυσάρεστη θέση των άλλων. Να ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΣ και να ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ τα πράγματα.

    Πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και να βαδίσει στην τελειότητα στην αλήθεια στο δίκαιο την ισότητα, για να γίνει 10 φορές δικαιότερος και από τον ανύπαρκτο θεό που κατασκεύασε η μωράδικη ηλικία του ανθρώπου.

    Όποιος δεν θέλει να ξεφτιλίζεται για την νοημοσύνη του πρέπει ή να παραδεχτείτε τα όσα λέγω ή να τα διαψεύσετε, για ενδιάμεση λύση δεν άφησα πολλά περιθώρια. Φυσικά αυτά ισχύουν για όσους είναι γνώστες των θεμάτων που αναπτύσσονται εδώ, πχ. από έναν που δεν ξέρει φυσική, ή άλλα θέματα που θίγω, δεν έχω καμιά απαίτηση κλπ. ούτε ισχύει κανένας χαρακτηρισμός.
    Για να σε καταλάβουν οι άλλοι πρέπει: ότι λες ή κάνεις να ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ τα ένστικτα τους, ή να είναι πολύ έξυπνοι, πράγμα πολύ δύσκολο. Οι πιο πολλοί μιλάμε για να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ο ένας στον άλλον, παρά για να προσεγγίσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Το εγώ μας βλέπετε….

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ. Είμαι επιλεκτικός των θεμάτων που ασχολούμαι, με αξιολόγηση της αξία και προτεραιότητας τους και ότι δεν έχουν πει ή κάνει οι άλλοι, ή δεν το
    έχω επεξεργαστεί ή διάβασα εγώ. Και πέρα από τα κατεστημένα.

    Κάθε ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ πρέπει να αξιολογείται κατά την εξής σειρά:
    1) Από την σκοπιμότητα για την οποία γίνετε.
    2) Από την ευφυΐα, εφευρετικότητα, ευστροφία, πρωτοτυπία του, την πληθώρα γνώσεων που χρησιμοποιήθηκαν.
    3) Από την διεργασία κόπο μόχθο και στερήσεις του κατασκευαστή του.

    @ Όποιος δεν καταγγέλλει τους ψεύτες και τους απατεώνες, είναι και αυτός ψεύτης και απατεώνας. Επειδή τους καλύπτει.
    @ Κράτη κλεπταποδόχοι του δικαίου, δέχεστε για φίλους σας τους κλέφτες τους απατεώνες και τους αναγνωρίζετε και δεν ντρέπεστε και συναλλάσσεστε μαζί τους αίσχος.
    Πόθεν αίσχος. Αξιοπρέπεια Εντιμότης....... τρώγονται; που της βρήκες τέτοιες λέξης; εφευρέτης είσαι;
    Άτομα με ειδικές ανάγκες - Οι πολιτικοί κατασκεύασαν ειδικές ανάγκες για μερικά άτομα.
    Προστασία εύνοιες ειδικές προνομιακές μεταχειρίσεις, ασυλίες, κλπ. πρέπει να έχουν οι ανάπηροι, οι ανίκανοι, οι τυφλοί, τα μωρά, οι τρελοί, οι ηλίθιοι (τα ζώα), και γενικώς οι από την ΦΥΣΗ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΕΣ, οι μειονεκτικοί κλπ. (Οι πολιτικοί τι αναπηρία έχουν; Και έχουν Πουρνόμια)
    Όταν έναν τον υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει, τότε δεν ΚΑΝΕΙ για την δουλειά που κάνει.

    -------- ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ---------

    Κάθε άρθρο του συντάγματος θα πρέπει να αποβλέπει:
    1) στην ισότητα
    2) στην δικαιοσύνη
    3) στην τελειότητα
    4) στην πρόοδο. Χωρίς να μπορεί να καταργηθεί από κανέναν έστω και θεό.

    Για να είναι απλώς ΚΑΛΑ ένας άνθρωπος, πρέπει ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του να μην ΕΧΕΙ τίποτα ΠΑΡΑΠΑΝΩ από αυτόν, και για να είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, πρέπει να έχει όσα μπορεί περισσότερα από τους άλλους!!!
    Δεν έχει σημασία τι λέμε και τι κάνουμε, αλλά έχει πολύ πιο μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ αν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι, και ακόμη ποίο μεγάλη να ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.

    Για να σε καταλάβουν οι άλλοι πρέπει: ότι λες ή κάνεις να ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ τα ένστικτα τους, ή να είναι πολύ έξυπνοι, πράγμα πολύ δύσκολο. Οι πιο πολλοί μιλάμε για να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ο ένας στον άλλον (Εγωισμός), παρά για να προσεγγίσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα.
    Υπόψη ότι οι ηλίθιοι λαοί έχουν θεούς αρχηγούς βασιλιάδες πολιτικούς κόμματα, τους θαυμάζουν τους χειροκροτούν τους κάνουν φωτογραφίες αγάλματα και τους προσκυνούν. Το μεγαλείον της δουλοπρέπειας.

    Είμαστε αυτό που είμαστε, και δεν είμαστε καλλίτερα διότι: Ότι ήταν το ανώτερο ΔΥΝΑΤΟΝ να κάνει η φύσης ή θεός επάνω στη γη, το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, προέκτασης προς το τέλειο, το δίκαιο, το καλό είναι Η - Λ Ο Γ Ι Κ Η - Τ Ο Υ - Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ. (Επιστήμη).

    Πρέπει όμως να επεκτείνουμε την καλή όψη μας . Όλοι και όλα, είναι μια δυναμική αντιστάθμιση, επικρατεί το ισχυρότερο μέσα στη φύση. Η σοφία του λαού, βγαίνει ΠΑΝΤΑ από της αδικίες που του γίνονται, όταν τις καταλαβαίνει.

    Οι ανθρωπιστικοί άνθρωποι ενεργούν για να ζήσουν, και οι κτηνάνθρωποι και για να πλεονεκτήσουν, και οι άλλοι ας ψοφήσουν.

    Το κάθε αξιόλογο, ΑΞΙΑ ποια δεν έχει. -Αρκεί εις τα καθάρματα το χρήμα (δόξα) να παρέχει.

    *(ΕΕΕ)=Εκτός εξαιρετικών εξαιρέσεων.

    Συγγραφέας άγνωστος.
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    "Οταν οι πονηροι βλαστανουν οπως η βλαστηση και ολοι οσοι πραττουν βλαβερα πραγματα ανθιζουν , αυτο γινεται για να αφανιστουν για παντα " ... Ψαλμοι 92 : 7

    ζουμε αραγε τις τελευταιες μερες ; .....

    "θα σηκωθει εθνος εναντιον εθνους και βασιλεια εναντιον βασιλειας " ... Ματθαιος 24: 7
    100 εκατομμυρια ανθρωποι εχουν πεθανει απο το 1914 , 3πλασιοι απο τον 1ο αιωνα ως το 1899

    " θα υπαρξουν πεινες " .... Ματθαιος 24 : 7
    30.000 παιδια , πεθαινουν ΚΑΘΕ 24 ωρες απο πεινα !!!!!!!!!!!!! οταν η παγκοσμια παραγωγη τροφιμων εχει πολλαπλασιαστει τον τελευταιο αιωνα ..

    " θα υπαρξουν μεγαλοι σεισμοι " .... Λουκας 21 : 11 .....
    παρα την προοδο της τεχνολογιας σε ολους τους τομεις (προληψη/αντιμετωπιση , κατασκευες) ποτε δεν ειχαμε τοσα θυματα απο σεισμους οπως οι αριθμοι που βλεπουμε σημερα

    " θα υπαρξουν επιδημιες " ... Λουκας 21 : 11
    παρα τα αλματα στην ιατρικη ποτε ο ανθρωπος δεν ηταν τοσο εκτεθειμενος σε τοσο μαζικες και φονικες αρωστιες ....

    ολα συνηγορουν οτι πραγματι ζουμε τις τελευταιες μερες .... μας εχουν πει ομως τι πρεπει να κανουμε ... :
    ο Ιησους ειπε :
    " Να προσεχετε τον εαυτο σας , ωστε να μην καταβαρυνθουν ποτε οι καρδιες σας απο υπερβολικο φαγητο και υπερβολικο ποτο και ανησυχιες της ζωης , και η ημερα εκεινη θα ερθει ξαφνικα πανω σας σαν παγιδα . Διοτι θα ερθει πανω σε ολους εκεινους που κατοικουν στο προσωπο ολης της γης . Να ειστε αγρυπνοι λοιπον , παντοτε , κανοντας δεηση για να καταφερετε να διαφυγετε απο ολα οσα μελλουν να συμβουν και να σταθειτε ενωπον του Γιου του ανθρωπου " ... Λουκας 21 : 34 εως 36
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Aχ isno...αχ ιsno...

    Αυτή σου η βεβαιότητα "ποτέ άλλοτε" δεν είναι η πλέον ξεκάθαρη ματιά να δεις και να καταλάβεις τον κόσμο..
     
Thread Status:
Not open for further replies.