Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια Δημόσια Συγνώμη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 17 Μαρτίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κάποιος μου είπε να μη το κάνω, γιατί η κίνηση μου αυτή, εκπέμπει δουλοπρέπεια …
    Ε και? Τι πειράζει, του είπα!
    Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Εγώ νοιώθω ότι θέλω και πρέπει να το κάνω και θα το κάνω!!

    Πήρα μια βαθιά ανάσα και μου χρειάστηκε να οπλισθώ με αρκετή τόλμη αλλά και θάρρος, για να μπορέσω απολογηθώ δημόσια.
    Aισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τα μέλη του forum που κατά καιρούς, έχω προσβάλει ή που έχω υποτιμήσει, ή kai έχω απαξιώσει. Επίσης ζητώ συγγνώμη και από τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη του forum, μια που έχω καταφέρει να τους φέρω πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όντας και φίλοι.
    Σε μια αυστηρή αυτοκριτική, κρίνοντας πολύ σκληρά τον εαυτό μου, κατάλαβα ότι η απρεπή αυτή συμπεριφορά μου, με έχει κουράσει και εμένα την ίδια. Ανακάλυψα ότι η αιτία γι αυτήν την συμπεριφορά που απορρέει από εμένα, βρίσκεται στα διάφορα δυνατά σκαμπανεβάσματα της ζωής μου, που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και δεν μου φταίνε κατά βάση τα ίδια θιγμένα πρόσωπα, που κατακεραυνώνω με διάφορους τρόπους κατά καιρούς, επειδή ίσως κάποιες φόρες δεν συμφωνούν με τις απόψεις μου.

    Επειδή μπορεί να είμαι ένα παρορμητικό άτομο αλλά δεν παύει να είμαι και αξιοπρεπέστατη, το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να ανακαλέσω ότι κακό έχω γράψει, ζητώντας μία δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ καθόλου ρητορική και τυπική. Θα μου πείτε, τι σημασία έχει μια συγνώμη. Έχει ίσως την ίδια σημασία για την ηθική ικανοποίηση Σ/σας και ίσως αυτή η κίνηση μου, καταφέρει να λειτουργήσει αρκετά ανακουφιστικά για την ψυχή μου και να μπορεί να με κάνει να νοιώσω καλύτερα…συνεχίζοντας την όποια πορεία στην ζωή, μου επιφυλάσσει το μέλλον μου.

    Ευχαριστώ

    Syrah, Lorddragonal, MasterPerris, Hlias, Seduction, dora_salonioca, Incoplete, lara[E-p] και άλλους πολλούς από εσάς, που προς στιγμήν ξεχνάω...
      Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά μου δίνουν μια αίσθηση θεϊκή!!  
     
    Last edited: 18 Μαρτίου 2008
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ προσωπικά επικροτώ αυτή σου την κίνηση και δεν διστάζω να εκφράσω δημόσια την εκτίμησή μου και την ειλικρινή μου συμπάθεια προς το πρόσωπό σου. Θεωρώ ότι θέλει πολύ κουράγιο αυτό που κάνεις. Θέλει αυτό που λέω εγώ, "να φοράς τ' αρχίδια σου από μέσα".

    Κι εγώ λυπάμαι αν κάποια από τα πράγματα που είπα εν βρασμώ ήταν κάπως πιο δηκτικά από ότι ίσως έπρεπε. Ξεκατινιαστήκαμε για τα καλά όμως ε; 

    Ας το ξεχάσουμε. Αρκεί να το θυμηθούμε την στιγμή που θα μας έρθει η όρεξη να ξαναρχίσουμε τα ίδια. Που ελπίζω να μην έρθει. Προτιμώ σε κοινωνικό πλαίσιο να περνάω καλά με τις φίλες μου και τους φίλους μου και να κρατάω τις τυχόν "βιαιότητες" για το κρεβάτι μου.
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    παντα ξαφνιαζεις τους αλλους..εστω και αθελα σου..
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Θέλει πολύ δύναμη για αυτό που έκανες, εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ και ας έχω προσβάλει πάρα πολύ μερικούς/ες εδώ μέσα.
     
  5. smari

    smari Regular Member

    SM Art Lady υποκλινομαι!!!
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν αποδέχομαι τη συγνώμη σου, γιατί αυτό σημαίνει ότι δε θα τσακωνόμαστε και ένα κομμάτι μου την είχε καταβρεί και επίσης γιατί δεν θεωρώ ότι υπήρχε ποτέ κάτι πραγματικά επιλήψιμο από την μεριά σου προς εμένα και αντίστροφα. Άνθρωποι είμαστε, για αυτό είμαστε και όμορφοι μέσα στις αντιθέσεις μας.

    Ταπεινά όμως σέβομαι την επιθυμία σου, να εκφράσεις ότι νιώθεις, γιατί αν μην τι άλλο, για αυτήν την ελευθερία έχεις παλέψει και πονέσει πολύ και συνειδητά.
     
  7. spectrum

    spectrum Regular Member

    Επιτελους αρχιζω να "βλεπω" παλι μπροστα μου την Ευα που γνωρισα πριν αρκετα χρονια..Εκεινη που με το χαμογελο της και την ζεστασια της σε κερδιζε με την πρωτη..Εκεινη που μιλουσε με την ψυχη και την καρδια της..Γιατι η συγνωμη που ζητας τωρα Ευα θελει καρδια..Εγω προσωπικα επειδη σε ξερω χρονια καπου το περιμενα οτι θα το κανεις..ξερω για τον ενα μετα τον αλλο γολγοθα που περασες τα τελευταια χρονια..Ημουν απολυτα σιγουρος οτι αλλα αυτα συνεβησαν γιατι δεν μπορεσες ισως να διαχειριστεις καλα μεσα σου ολα αυτα τα απανωτα χτυπηματα...Ημουν και στα δυσκολα τοτε στο πλευρο σου και ειμαι και τωρα..Ξερεις οτι παντα εχεις την στηριξη μου με λογια και εργα..Οπως μεχρι τωρα...

    Και οταν ηρθα σε δημοσια αντιπαραθεση μαζι σου...στην ουσια δεν ηρθα..Γιατι απλα κοντραριστηκα με μια "Ευα" που δεν αναγνωριζα...Με ολη την εκτιμηση στους υποτακτικους σου θελω να πω οτι δεν εχουν ιδεα για τον ανθρωπο Ευα που ειχα γνωρισει και ξαφνικα ειδα ενα αλλο πραγμα που δεν το αναγνωριζα..Και ο πραγματικος φιλος(ταπεινη μου αποψη) δεν ειναι μονο να γραφει τα καλα..Ειναι να λεει και τα στραβα του φιλου του..Να τον ταρακουνησει...Να του πει απλα...Σε παρακαλω γυρνα στα παλια που τοσο νοσταλγω απο σενα!Και με χαρα βλεπω να γυρνας εκει στα παλια λημερια..Της μεγαλοψυχης θαραλλεας ντομπρας ολο καλοσυνη και μακρια απο μικροτητες Ευας!!Και αν καπου ειπα μια κουβεντα παραπανω να με συγχωρεις και εσυ...Οτι ειπα ηταν για δικο σου καλο τελικα..Γιατι ελεγα..
    που θα παει..η παλια Ευα θα εμφανιστει παλι..δεν μπορει..Μοιραστηκα πολλες καλες στιγμες με εκεινη την Ευα..και δεν τις αλλαζω με τιποτα...
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μια Δημόσια Συγνώμη

    Η Ευα αυτη η πραγματικη "Κυρια" ειναι παλι εδω, ειναι ο εαυτος της, ειναι η φιλη που γνωρισα και εκτιμησα απο την αρχη της γνωριμιας μας στο φορουμ, και απο καποια στιγμη και μετα μας εκανε να μην την αναγνωριζουμε, καλως ορισες Mistress SM_Art_Lady ετσι οπως σε ξεραμε παλια μια πραγματικη "Κυρια".

    Η συγνωμη δεν δηλωνει δουλοπρεπεια, θελει πολλα κιλα @@ για να την πει καποιος, εστω και αν τα φοραει απο μεσα οπως λεει η δωρα.... 

    Και που εισαι...., θα δεχτω την συγνωμη σου......εαν πρωτα το γιορτασουμε με ενα απο εκεινα τα υπεροχα παρτυ που διοργανωνες στον χωρο σου.... 
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Μια Δημόσια Συγνώμη

    εγω απο την αλλη δε καταλαβινω ολο αυτο και sorry!

    για μενα η Ευα , ειναι Μια , Μοναδικη και ασχετα αν διαφωνω σε ολα σχεδον
    που γραφει ,

    δεν αντλιβανομαι και δεν δεχομαι καμμια συγνωμη σε κανεναν απο Εκεινην
    και για τιποτα .

    Ειναι η Ευα , και οποιος θελει !
     
    Last edited: 18 Μαρτίου 2008
  10. Eri

    Eri

    Δηλαδη τωρα δε θα βλεπουμε τσακωμους???????  
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εγω παντως χαλαστηκα 
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    συμφωνω απολυτα με την anasia ...
    καθε διαφωνια ειχε και καποια αιτια ... θα εξαερωθει η αιτια αυτη με μια μονομερη συγνωμη ? ...
    Θεωρω οτι η Σμαρτ εχει τις γνωσεις και την προσωπικοτητα της που της επιτρεπουν να κρινει και να εχει αποψη χωρις να υπαρχει λογος για συγνωμη ..
    Φυσικα πανω απο ολα το ζητουμενο ειναι η καλη παρεα και η καλη διαθεση ...
    Αν ειχα κρινει καποιον οτι κανει ή λεει παπαριες , θα του ελεγα οτι "μπορει να λες ή να κανεις παπαριες αλλα αυτος εισαι και σε αγαπω διοτι εισαι φιλος μου " ... δεν θα του ζητουσα ομως και ποτε συγνωμη ...
    οριστε το εφτιαξα και σε ποιημα ...
    ξεστομισες την παπαρια ? .. μην περιμενεις πως δεν θα σου την πω
    .. συγνωμη δεν χρωστω , μα δεν σημαινει αυτο πως δεν σε αγαπω