Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια εικονα χιλιες λεξεις...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 11 Ιουλίου 2007.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Αν σας ελεγαν να γραψετε μερικα λογια για αυτην την εικονα, τι θα γραφατε???
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Παρακμή...
     
  3. female

    female Contributor



    Τα βάζουν με κάποια θέσει ή/και φύσει πιο αδύναμη.
    Η κυρία δεν δείχνει να συναινεί ποσώς, ούτε να συναίνεσε σε κάποιο προηγούμενο στάδιο.
    Βουρ όπου τους παίρνει. Τσάμπα μάγκες. Άξιοι, το λιγότερο, περιφρόνησης.



    (Το "πώς" και το "γιατί", Kits, παίζουν μεγάλο ρόλο.)

     
  4. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Το ότι αυτή η εικόνα αναρτήθηκε σε ένα ΒΔΣΜ φόρουμ δεν θα έπρεπε να περιορίζει την φαντασία μας ή και το πως βλέπουμε τα πράγματα.

    Θα έλεγα πως πρόκειται για μια κοπέλα που βρέθηκε εκεί στο πεζοδρόμιο κακοποιημένη, πιθανόν να είναι ψυχικά διαταραγμένη...
    Οι άνθρωποι στέκονται και την κοιτούν χωρίς να τείνουν ουσιαστικά χέρι βοήθειας.

    Θα ήθελα να έβλεπα τα πρόσωπα τους, να έχω ευκρίνεια σε αυτά τα κομμάτια που είναι πεσμένα κάτω και που τώρα δεν μπορώ να διακρίνω τι ακριβώς είναι..θα ήθελα να δω καθαρότερα τα μάτια της...
     
  6. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    απεριοριστη φαντασια!!!
    δεν το ειχα σκεφτει ετσι...
     
  7. Kits

    Kits Contributor



    αυτος ειναι ο λογος που μπηκε η φωτο...
     
  8. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Μια εικονα χιλιες λεξεις...

    Εμένα γιατί μου μοιάζει για μια γυναίκα που τη βρήκαν να ατιμάζει το σύζυγο και τη σύρανε άρων άρων στο δρόμο;(Ναί ναί γινόντουσαν και αυτά κάποτε...) Υπάρχει ένα πρόσωπο κάπου σε μια γωνία που μόνο λύπη δε δείχνει το πρόσωπο του.
     
  9. Striker

    Striker Regular Member

    Ας προσπαθησω να δω και εγω μερικα πραγματα για μια εκτιμηση και ποτε σαν συμπερασμα ακομα. Μια φωτογραφια δεν ειναι ποτε αρκετη, απλα μοναχα ενα στοιχειο.


    Λοιπον...οσο μπορω να διακρινω χωρις μεγεθυνση...η σκηνη εκτυλισεται μερα μεσημερι, μικρη μαλλον βιομηχανικη πολη ή λιμανι. Ποιο ακριβης τοπος και χρονος αργοτερα οταν γινουν οι συγκρισεις με τα αρχεια των υλικων οδοποιιας και προιοντων κλωστουφαντουργιας εποχων χρονολογικα. Προς το παρον ρισκαρω να πω με αρκετη πιθανοτητα σφαλματος, εργατουπολη βορειας χωρας μεταξυ δεκαετιων '30 και '40.

    Απο την συγκεντρωση του κοσμου στο συγκεκριμενο μερος συμπεραινεται οτι ελαβε χωρα γεγονος μη συμβατο με την συνηθη καθημερινη ζωη της πολης. Η γυμνη γυναικα στο κεντρο της φωτογραφιας φαινεται να αποτελει πρωταγωνιστη του γεγονοτος, ενω ειναι πιθανο να αποτελει και θυμα αυτου, το οποιο ομως χριζει περαιτερω διερευνησης με συλλογη συμπληρωματικων στοιχειων. Εκ πρωτης οψεως δεν δειχνει σημαδια κακοποιησης, η κομη της ειναι σχετικα περιποιημενη, φορα τα παπουτσια της, ενω κανει προσπαθεια να κρυψει τα στηθια της. Γεγονοτα που συνηγορουν μεχρι στιγμης σε ξαφνικη απομακρυνση της ενδυμασιας της για καποιο λογο.

    Ο ανδρας πισω που φαινεται απο τις κινησεις των χεριων να ομιλει περιγραφικα, πιθανος μαρτυρας του γεγονοτος. Το υπολοιπο πληθος δειχνει να περιμενει παρεμβαση καποιας κοινωνικης υπηρεσιας ή οτιδηποτε σχετικο και περιοριζεται στο να συζητα προς το παρον.


    Αυτα τα λιγα σαν μια μοναχα εκτιμηση και τιποτα παραπανω. Μολις εχω επιστρεψει και δεν εχω πιει καφε ακομα. Λες να φταει αυτο? Αλλα σημαδια κακοποιησης δεν διακρινω βρε παιδια, τι να πω  

    Λοιπον, εγραψα νομιζω μερικα παραπανω λογια για την εικονα απο αυτα που ζητουσε ο Kits, αλλα η Κυριαρχικη αναλυτικη σκεψη βλεπετε  

    Kits, αναμενω οταν εισαι ετοιμος παρουσιαση της ιστοριας απ'οπου και η συγκεκριμενη εικονα για να δω αν εχω ελπιδες για ερευνητης και να αρχισω μαθηματα αν ειναι  
     
  10. Zondag

    Zondag Regular Member

    Πολύ περίεργη φωτογραφία αλήθεια...Η κοπέλα φαίνεται να έχει περάσει κάποιου είδους σοκ,το βλέμμα της ειναι τελείως ανέκφραστο και απλανές,χωρίς συναίσθημα. Οι υπόλοιποι γύρω της φανονται να βρίσκονται σε κάποια φάση "ζωηρής συζήτησης",κάτι γίνεται σίγουρα...Κρατάν παρόλαυτα μια αποσταση ασφαλειας απο το γυμνό σωμα.

    Η κοπέλα προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια της αλλά παρολαυτα δεν ειναι γιαυτην αυτό το πρωτευων στοιχείο...Μου κάνει εντύπωση δεν βρίσκεται ενας άνδρας πρόθυμος να της προσφέρει το σακάκι του; Είναι δυνατόν; ή μήπως της το έχουν προσφέρει ήδη και αυτή για κάποιο λόγο το αρνηθηκε; Και ποιος ειναι αυτός που παίρνει τη φωτογραφία; Kαι γιατί οι άλλοι ανδρες του το επιτρέπουνε? Παρακμή;
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εγω βλεπω οτι απο τις 8 παλαμες μονο η μια χουφτωνει και παλι ειναι "εμου του ιδιου" οποτε δεν πιανεται ...
    προφανως η κοπελα εχει πει :
    "ειστε ολοι γκεϊ ... θα κατσω εδω μεχρι καποιος να με πηδηξει..."
    ενω δειχνει οτι κοιταζει καποιον που το σκεφτεται και με το βλεμα της του λεει :
    "πιστευεις οτι εσυ θα τα καταφερεις ? "
    ... ο τυπος με την ασπρη καπαρντινα λεει :
    "για τουτην εδω μεχρι τοσο μου σηκωνεται " ... (δειχνει ποσο με το δαχτυλο του αριστερου του χεριου"
    ο αλλος που βρισκεται τερμα δεξια στην φωτο και φαινεται το ποδι του και το κεφαλι του , σκεφτεται :
    "ωωω τι χαρα !!! .... της επεσε το κραγιον ... νομιζω πως μου παειιιιιιι ? "
    ο δευτερος απο αριστερα που φαινεται μονο η παλαμη του ειναι σαφες οτι λεει στο φιλο του :
    "τι να σου πω ρε μαγγα ... εγω φιφτι φιφτι να μου σηκωθει να την πηδηξω" .. (φαινεται καθαρα απο την καθετη θεση της παλαμης με τον ορθιο αντιχειρα)
     
  12. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Πολύ σκληρή φώτο ότι και αν είχε συμβεί. Tα ρούχα τις ίσως να είναι σκισμένα στο πεζοδρόμιο. Ακόμα και να σκέφτηκε κάποιος να τις προσφέρει το σακάκι του Zondaq θα δίστασε στη σκέψη ότι οι άλλοι θα τον θεωρήσουν επιεική σε σχέση με αυτό που μπορεί να έχει κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα. Αχ τιμημένο Starchannel που ήσουν εκείνα τα χρόνια.