Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρές συμβουλές ομορφιάς .

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 19 Ιανουαρίου 2006.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: RE: RE: Μικρές συμβουλές ομορφιάς .

    Βρε καλά τα λές αλλά γιατί φωνάζεις;
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος όλοι οι καλοί χωράμε
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Δεν είναι δουλειά του azax να καθαρίσει τους χυμούς Του Κυρίαρχου, είναι δουλειά και τιμή της σκλάβας, είναι μια από τις διάφορες χρησιμότητες της γλώσσας μας.... χώρια που μπορεί να είναι και άκρως θρεπτικό και να αποτελέσει ένα γεύμα της... έστω διαιτητικό  

    Όσο για τους σκλάβους, είναι απόλυτα φυσιολογικό να καθαρίζουν το σπέρμα τους με την γλωσσίτσα τους σαν καλά σκυλάκια. Αν είναι τυχεροί θα το κάνουν όσο είναι ακόμα ζεστό, πάντα έβρισκα πως γλύφεται πιο δύσκολα όταν έχει κρυώσει.
     
  3. streidi

    streidi New Member

    Εγώ ξέρω μια μεγάλη σε ηλικία κυρία που φυλάει το σπέρμα του άντρα της στην κατάψυξη για να κάνει μάσκες όποτε θέλει και πράγματι δεν έχει πολλές ρυτίδες. Φυσικά δεν πίνουμε ποτέ φραπεδακι στο σπίτι της..
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: RE: Μικρές συμβουλές ομορφιάς .

    lol
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Χαίρομαι που διευκρινίζεται πως το σπερματοπήλινγκ ,πρέπει να γίνεται από μόνιμο σύντροφο...Να τονιστεί όμως πως είναι πολύ επικίνδυνο να μπει μέσα στο μάτι σπέρμα:το μάτι είναι απροστάτευτο ,οπότε είναι πολύ εύκολο να υπάρξει η άμεση μετάδοση οποιουδήποτε νοσήματος.Προσοχή λοιπόν...
     
  6. serr

    serr Regular Member

    ΣΚΙΣΕ ΜΕ Ν'ΑΛΛΑΞΩ ΡΑΦΤΗ

    Ο Απόλυτος Οδηγός Μόδας και Styling!!!




    ΓΕΝΙΚΑ
    Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες,το "Σκίσε με ν'αλλάξω ράφτη"είναι ένας απόλυτος οδηγός του γυναικείου αλλά και ανδρικού στυλ! Για άτομα που θέλουν να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά Γούστο,στυλ,κομψότητα και όλα αυτά..βήμα-βήμα. Ας δούμε ποιά είναι η τελευταία λέξη της μόδας:

    Στη μόδα φέτος είναι το military,safari και εκδρομικό style.Γενικά το άνετο στύλ με τις πολλαπλές τσέπες και τα διάφορα εκκεντρικά αξεσουάρ.Για Trendy εμφανίσεις λοιπόν επιλέξτε παντελόνια,βερμούδες,πουκάμισα,μπλουζάκια,φορέματα κλπ με στρατιωτικό look..(Υπολοχαγός Νατάσα is back !!) Άν δεν έχετε χρήματα ( μα που διάολο μπλέξαμε εδώ μέσα;Όλοι μπατίρηδες και φουκαριάρηδες είστε  καταταγείτε στο στρατό ή φτιάξτε τα με φαντάρους! Να είστε σίγουροι/ες πως η γκάμα και η γκαρνταρόμπα σας θα μεγαλώσει έτσι! Προσοχή!Μην πάρετε τον οπλισμό του συντρόφου σας,διότι θα σας είναι άχρηστος ως αξεσουάρ(εκτός αν δεν σας θέλουν τα "πεθερικά σας" οπότε ξέρετε τι να κάνετε με αυτά στην επόμενη επίσκεψη σας στο σπίτι τους..). Αντίθετα θα σας φανούν χρήσιμα τα εξής στρατιωτικά αξεσουάρ του αγαπημένου σας: νυχοκόπτες,πριονωτό μαχαίρι (για να μαζεύετε πατελίδες απο τους βράχους στην παραλία), στρατιωτικά μαντήλια(ακόμα και καλαμάτας), φουλάρια και αρβύλες(αν σας έρχονται λίγο μεγάλα,κάνετε πρώτα δύο-τρία βήματα μέσα απο τις αρβύλες και μετά απ'έξω..).

    Επίσης πολύ στη μόδα φέτος είναι και το look rock star! O i Htypa & cabanna , Pucci, yves Saint Papar και Strapace έχουν φροντίσει να κυκλοφορήσουν τις collection τους με το απόλυτο αυτό glamorous style..
    Δυνατός πολυμορφικός σεξουαλισμός,πομπώδες ροκ προσωπείο και wave αίσθηση της ανατολικής ακτής.( τι σκατά λέω πάλι η άτιμη 
    Tα φετινά χρώματα της μόδας περιλαμβάνουν το λευκό,γαλάζιο,έντονο μπλέ,τερακότα,μπέζ,βερικοκί,ροζ,μουσταρδί,σκατί,δαμασκηνί.(Y.Γ. για τους άντρες. Το βερικοκί και το δαμασκηνί είναι χρώματα όχι φρούτα!!)
    Υπόψην: όσο πιο πολύ δείχνετε σαν αληταράδες του MTV τόσο πιο trendy θα είστε!!

    Για να διατηρήσετε και να συντηρήσετε τα παπούτσια σας,ανοιξτε την κατάψυξη και βάλτε τα δίπλα ακριβώς από τα μπριζολάκια και τα κατεψυγμένα ζαρζαβατικά Μπαρμπα-στάθης (Αν όταν φάτε τα μπριζολάκια διακρίνετε μια περίεργη γεύση-μυρωδιά τότε καιρός έιναι να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό ή οξύ για τον καθαρισμό των βρωμοπόδαρων σας!).






    ΑΝΤΡΕΣ





    Φέτος στη μόδα όπως ήδη θα ξέρετε είναι τα ριγέ κοστούμια.Άν δεν έχετε,αλλά θέλετε να αποκτήσετε ένα,για να είστε in, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε.
    Άλλωστε όλοι περνάμε μεγάλες οικονομικές κρίσεις τελευταία.. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα οποιοδήποτε παλιό σας κοστούμι (φτάνει να μην το έχει φάει ο σκώρος..) και να πάτε σ'ένα δημόσιο πάρκο και να περιμένετε τους υπαλλήλους του Δήμου της περιφερείας σας, να βάψουν τα παγκάκια.
    Διαλέξτε το πιο φρεσκοβαμμένο παγκάκι και πηγαίνετε να ξαπλώσετε επάνω του με φόρα και δύναμη,φωνάζοντας "Αέραααααααα"!! Πείτε το "πάτερ ημών " 3 φορές και μετά αλλάξτε μεριά.(δεν είπα να πάτε απέναντι..Να ξαπλώσετε μπρούμυτα εννοώ!).
    Άν η ιδέα να σας πάρει όλο το πάρκο στο ψιλό δεν σας ενθουσιάζει,τότε μπορείτε να το κάνετε και με τον εξής εναλλακτικό τρόπο : Παίρνετε την τοστιέρα σας,την περιχύνετε με μπογιά( δεν χρειάζεται στοκάρισμα πριν την βαφή..) και βάζετε το κοστούμι σας μέσα. Το αφήνετε να ξεροψηθεί σε χαμηλή θερμοκρασία και κατόπιν το σερβίρετε στην κρεμάστρα. Άν ούτε κι αυτός ο τρόπος σας αρέσει...ε τότε.... άει στο διάολο! Πουλήστε το pc ή το αμάξι σας (ή το κορμί σας αν βρεθεί καμιά τρελή να το αγοράσει) και πηγαίνετε να αγοράσετε ένα!Τσιγγούνηδες!Αμάν πια!




    Γραβάτα. Το πιο αρρενωπό και απαραίτητο αξεσουάρ για έναν άντρα.. Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν ενός άντρα! Αγοράσατε λοιπόν τη νέα σας γραβάτα αλλά δεν ξέρετε να τη δέσετε.. Θα κάνετε λοιπόν το εξής : Θα πάτε σ'ένα παιδικό σταθμό,κρατώντας στο χέρι τη γραβάτα σας και θα παίξετε μαζί με τα πιτσιρίκια το γαϊτανάκι.Αφού βεβαιωθείτε πως παίξατε τουλάχιστον 11-12 γύρους με τους μπόμπιρες,κάντε δυο-τρείς γυροβολιές ακόμα,σφιξτε την καλά στο λαιμό σας και είστε έτοιμος! Αν με τις γυροβολιές και το παιχνίδι,ξεχαστήκατε ή χάσατε το ραντεβού που είχατε με τη ξανθιά θεογκόμενα,σφίξτε ακόμα περισσότερο τη γραβάτα στο λαιμό σας ή δέστε την πίσω από ένα taxi και πείτε του οδηγού να πατήσει γκάζι μέχρι να πάθετε ασφυξία!(η μέθοδος"αυτοκτονία με γκάζι" απο'δώ πήρε την ονομασία της..)









    ΓΥΝΑΙΚΕΣ






    Αν παντρεύεστε και δεν διαθέτετε αρκετά χρήματα και θέλετε άμεσα (πριν σας πάρει χαμπάρι και το σκάσει ο βλάκας ο γαμπρός) κάτι φτηνό και οικονομικό μην ανησυχείτε!Το club Hara σας δίνει τη λυση:
    -Κλέβετε την λευκή κουρτίνα της γιαγιάς σας,περιτυλίγεστε μ'αυτήν και κρεμάτε επάνω της,διάφορα όπως :
    -Κορδέλες (γιατί η Sartab καλύτερη είναι που την τράβαγαν στην Eurovision με ροζ κορδέλες  
    -Παραμάνες (μην τυχόν και σας ξετυλίξει η κουρτίνα και γίνετε ρόμπα..)
    -Καραμέλες (μήπως σας πιάσει καμιά λιγούρα την ώρα της τελετής..)
    -Αποξηραμένα σύκα ( βλέπε "λιγούρα τελετής" )
    -Παστέλι (βλέπε "λιγούρα τελετής", αλλά και για μια τελευταίας στιγμής αποτρίχωσης-halawa στο μουστάκι σας που ίσως με το πολύ τρέξιμο και τις προετοιμασίες του γάμου δεν προλάβατε να κάνετε....).






    -Τσίκλες ( για την κακοσμία του στόματος..Ο παπάς δεν έχει φόβο λόγω απόστασης να πάθει ναυτία από την δυσoσμία..αλλά ο γαμπρός που θα είναι δίπλα σας τι σας φταίει;Θέλετε να τον μαζέψετε ξερό από κάτω .
    - Προφυλακτικά (δεν πιστεύω να μην κάνετε sex την πρώτη νύχτα του γάμου σας .
    -Κομποσχοίνια (μπας και πίασει η προσευχή και δεν το σκάσει στο μεταξύ ο γαμπρός απο την εκκλησία).
    -Χαρωπά λουλουδάκια από τον κήπο της διπλανής σας..( δεν μου έρχεται κάτι άλλο κουλό αυτή τη στιγμή..) Αν μάλιστα τα λουλουδικά έχουν και διάφορα ζουζούνια επάνω,ακόμα καλύτερα!
    -Φροντίστε επίσης να περάσετε με το άχρωμο βερνίκι νυχιών δυο τουλάχιστον περασιές το δχτυλίδι των αρραβώνων μπας και γυαλίσει λιγάκι και πιστεψουν οι καλεσμένοι σας πως ο "Τζουτζούκος" σας,σας πήρε αληθινό μονόπετρο!






    - Το νυφικό σας θα προφασιστείτε πως το έραψε ο διάσημος οικολόγος και φιλόζωος μόδιστρος Λάκης Κουνελάς.
    -Πριν ξεκινήσετε για την εκκλησία ψεκάστε το νυφικό με εντομοκτόνο,μην τυχόν αρχίσουν τα ζουζούνια και πετούν μεσ'στην εκκλησία και τσιμπήσουν τον παπά και διακόψει την τελετή..(γιατί μετά..πάει και ο γαμπρός!.....).






    -Άν κανείς διαμαρτυρηθεί για το εντομοκτόνο πείτε του πως είναι η λακ για τα μαλλιά σας και να βγάλει το σκασμό!
    -Στο χέρι αντί για ανθοδέσμη να κρατάτε καλού-κακού και μια μυγοσκοτώστρα!(αν δεν χρειαστεί για τα έντομα μπορεί να χρειάστει σε τυχόν απόπειρα του γαμπρού να φύγει)
    -Κανονίστε να μην είστε γκαστρωμένες και προπάντων να μην ξεγεννήσετε μεσ'στην εκκλησία γιατί θα σας ξεχέσει ο παπάς και η καντηλαναύτρα που σφουγγάριζε 2 ώρες!!!Επίσης προσέξτε να είστε σεμνή και μαζεμένη και να μην την πέσετε του Παπά ή του κουμπάρου (ελάτε τώρα που μου το παίζετε εμένανε σεμνότυφες Νυμφίδια!!)






    -Φροντίστε να έχετε φέρει μαζί σας χειροπέδες για να μην τη γλιτώσει ο .."λεβέντης" σας!Επίσης μιας και θα βρίσκεστε στην εκκλησία προσευχηθείτε πολύ μην τυχόν ξαναβρεθείτε εκεί οριζόντια,έτοιμη για τα πευκάκια,όταν ανακαλύψει ο γαμπρός ότι τα είχατε με τον αδερφό του 2 μήνες πριν και ότι δεν ξέρετε να μαγειρεύετε!Τώρα είστε έτοιμες!Άντε και η ώρα η Καλή! ( Για σας μπορεί,αλλα για τον γαμπρό πολύ αμφιβάλλω!....... )








    Τo κείμενo έγραψε η LOLITA_Q
    ειδική ενδυματολόγος και image maker, γνωστή και ως ΛΟΛΑ ΣΙΤΑΡΙΩΤΗ

    http://clubs.pathfinder.gr/Hara/341706