Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρες Μουσικες Περιπλανησεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος BadMaster, στις 3 Ιουλίου 2017.

  1. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης

  2. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης

  3. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης

  4. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης

  5. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης


    Πάνω μου γέρνει ένας σακάτης ουρανός ριγούν τ' αστέρια, πέφτουν στο αδιάβροχό μου. Είναι συνήθεια που έχω από μικρός ν' αγαπάω ό,τι με σπρώχνει στο χαμό μου. Υφαίνω σάβανα με ήλιους παιδικούς, αναρωτιέμαι αν θα βρω κάποιο σου χνάρι. Μαθαίνω νέα σου από δαίμονες τρελούς, απ' αστροναύτες που σε είδαν στο φεγγάρι. Κάνω παρέα με λεπρούς που θέλουν χάδια, μ' άγια ρεμάλια και μυαλά σακατεμένα, κατατρεγμένους που αγκαλιάζουνε σκοτάδια μήπως ακούσω και μου πουν κάτι για σένα. Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ' απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος. Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ' την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω.
     
  6. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης


    Σου στέλνω αυτό το γράμμα βγαλμένο Απ΄τα πιο σκοτεινά υλικά του θανάτου της ψυχής μου. Το σώμα μου, ένα κοχύλι που κάποτε μέσα του πλάγιαζες Αργεί τώρα, κάτω από βρώμικα σεντόνια Αποζητώντας τα μέλη του στ΄απομεινάρια μιας θυσίας. Οι μέρες εδώ κυλούν σαν μικρά πεπρωμένα του τίποτα Που κατεργάζονται την εκμηδένιση μου Θρυμματίζουν όλα μου τα άστρα Και μ' αποδίδουν ξανά στο κενό διάστημα Στα ερωτηματικά και τους τρόμους Στα γράφω όλα αυτά , αυτή τη νύχτα Καθώς πίνω το τελευταίο μου ποτό με το Διάβολο Και φυσάει μι' αργόσυρτη βροχή Φορτωμένη μ΄αναμνήσεις κι αποχαιρετισμούς Και την ανία της ζωής χωρίς εσένα....
     
  7. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης

  8. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  9. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης