Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μόνο μουσική.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 21 Μαρτίου 2008.

1. libra

libra Regular Member

my wine is yours..

2. libra

libra Regular Member

3. libra

libra Regular Member

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

5. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Πέρυσι το καλοκαίρι, στην πιο ηλιόλουστη περίοδο του χρόνου, που η λύπη και ο εσωτερισμός δεν αρμόζουν (ή τουλάχιστον έτσι μας έχουν μάθει...), γνώρισα τον πιο όμορφα σκοτεινό άνθρωπο. Από τη δεύτερη κιόλας μέρα, μου μίλησε για μια ταινία.. Μου περιέγραφε τη σκηνή, την ώρα που με έβαλε να ακούω τη μουσική της. Τον παλμό της... Γύρω βουή, κόσμος, μουσικές, αλλά εγώ έμεινα σε αυτή την περιγραφή. Βούρκωσα και το είδε. Όμως εγώ δεν ήθελα να το παραδεχθώ...
    Έβαλα να δω αυτή την ταινία, κάπου το Πάσχα, και εκεί γνώρισα τον Φ. όπως δεν τον είχα γνωρίσει τόσο καιρό.. Που μοιραστήκαμε το ίδιο σπίτι και τις μεταμεσονύχτιες κουβέντες ανάμεσα στο σαλόνι και στο δωμάτιό του.. Παρέα με το γάτο του.

Φ., πρακτικά δε βλέπεις αυτά που σου γράφω, αλλά, θέλω να ξέρεις πως, με έκανες να αγαπήσω τα δάκρυά μου και το καυτό μου μέτωπο... Με έκανες να αγαπήσω τη μοναξιά, χωρίς να με πλακώνει. Με έκανες να δω μέσα στο σκοτάδι. Με έκανες να μη φοβάμαι να προχωρήσω το βράδυ μόνη μου στο σπίτι.. Να μη φοβάμαι τη σκιά μου.
    Ήσουν και θα είσαι πραγματικός Φίλος. Και σου ζητώ συγγνώμη για τότε.. Για τον τοίχο και για την απόσταση..

Για σένα.. Για τις Αρμονίες και την ομορφιά τους... Και για την πιο όμορφη εισαγωγή που έχω δει ποτέ...

János Valuska: But Mr. Hagelmayer. It's still not over.
    Marlen

6. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

I think you are crazy..... I think you are crazy like me..... yeah...

7. libra

libra Regular Member

Marlen Daudaux:

Σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια του επίλογου της αφιέρωσής σου που διαβάζω τώρα, αλλά κυρίως για την υπέροχη μελωδία. Μακάρι ν ακούσει και να διαβάσει αυτός στον οποίο απευθύνεσαι.

Καλημέρα

8. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Να 'σαι καλά libra.. Προτείνω και την ταινία. Αν βρίσκεσαι και σε φάση εσωτερικής αναζήτησης, τότε δεν υπάρχει καλύτερο καταφύγιο από αυτό το αριστούργημα...

9. Jerry4

Jerry4 Dream on your Dreams

10. Jerry4

Jerry4 Dream on your Dreams

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor