Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Αλυσίδες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος savra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2007.

 1. savra

  savra Guest

  ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

  Κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα του. Ήπιε μόλις δυο γουλιές από το περίφημο ουίσκι που του έκαναν δώρο πριν 24 χρόνια, χαμένοι φίλοι. Άναψε ένα τσιγάρο. Ρούφηξε μία τζούρα, ώσπου θεώρησε απαραίτητο πως πρέπει να το επαναλάβει. Άρπαξε και την δεύτερη ρουφηξιά, και προτού φυσήξει τον καπνό του στράγγισε ελαφρά την γλώσσα του στην γυάλινη επιφάνεια του ποτηριού ρουφώντας και μικρές-μικρές γουλιές από το ουίσκι, γεμίζοντας μέχρι την μέση το στόμα του. Όταν κατέβασε και τις τελευταίες καυτές γουλιές άρχισε αργά-αργά να βγάζει τον καπνό από το στόμα του, χωρίς όμως να το έχει ανοιχτό, υποχρεώνοντας τον να διαπεράσει τα δόντια του.

  Κοιτούσε μαγεμένος, ερωτικά και γεμάτος θαυμασμό μπροστά και ψηλά στο ταβάνι. Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν ένας προβληματισμός που του είχε δημιουργηθεί πρόσφατα και δεν κατάφερε, δυστυχώς, να αγνοήσει. Έβλεπε πλέον διαπεραστικά και έπαιζε με τον εστίαση των ματιών του. Κοίταξε φευγαλέα το ταβάνι μέχρι που έφτασε στον κρίκο που έδενε τον σοβά με την κρεμασμένη αλυσίδα. Άρχισε να την ακολουθεί με παιδικό χαμόγελο, θαυμάζοντας παιδικά, το επίτευγμά του. Το βλέμμα του κατέβαινε όλο και πιο χαμηλά, μέχρι που έφτασε στο τέλος. Άλλος ένας χαλκάς δεμένος με ένα δοκάρι, το οποίο είχε κρεμασμένα χρυσά γυναικεία περιδέραια από τα πιο ακριβά. Μαζί με αυτά, μπόλικα αίματα που τον δυσκόλευαν να διακρίνει την απαρχή του πετσοκομμένου λαιμού που ως προέκταση είχε το ανάποδο μισοφαγωμένο γυναικείο κεφάλι από τις μύγες. Το ένα μάτι είχε ήδη φαγωθεί.

  Ο προβληματισμός του πλέον είχε κορυφωθεί. Άραγε πως θα μπορούσε να το επαναλάβει διατηρώντας την ζωντανή? Τι έκφραση θα είχε αν εφόσον την έτρωγαν οι μύγες ήταν παράλληλα και ζωντανή?

  [nomedia="[/COLO"]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014