Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Καραγάτσης Αυτοβιογραφείται

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 13 Απριλίου 2006.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Γιούγκερμαν.Η τριλογία που πραγματικά σκιαγραφεί έναν άντρα,αντικείμενο πόθου των γυναικών και ζήλειας των αντρών.Μόνο που ο άντρας αυτός δεν είναι ρομαντικός,δυναμικός και ερωτικός.Είναι ισοπεδωτικός,τυχοδιώκτης και άπληστος.Ο άντρας που ανέβηκε κοινωνικά,ικανοποιώντας τον συνεχή και
    ιδιόρυθμο σεξισμό του,σε μια περίοδο που οι κοινωνικές αρχές ήταν καταπιεστικές.Σε μια περίοδο που και η ελληνική λογοτεχνία,δύσκολα αναφερόταν σε ανάλογους χαρακτήρες..

    rolfo,μπράβο.Καταπληκτικό το thread!
     
  2. gaby

    gaby Guest

    rolfo το εκλαμβάνω ως προσωπικό δώρο αυτό το νήμα και σ ευχαριστώ ιδιαίτερα  

    Ο Καραγάτσης είναι ο ένας από τους δύο πιό αγαπημένους μου συγγραφείς.

    Ένα απόγευμα, παραμονή εξετάσεων γεωμετρίας της δευτέρας λυκείου επειδή ήθελα να κάνω διάλειμμα από το διάβασμα, πιάνω στο χέρι μου τον πρώτο τόμο του Γιούγκερμαν, που κοίταζα με μισό μάτι στη βιβλιοθήκη μας, επειδή είχε παιχτεί παλιά στην τηλεόραση κι εγώ τηλεόραση δεν βλέπω. Άφησα το βιβλίο αργά μετά τα μεσάνυχτα, την άλλη μέρα έγραψα γεωμετρία εκ των ενόντων και μετά όλο το καλοκαίρι διάβαζα ότι είχε γράψει ο Καραγάτσης.

    Ως γυναίκα πλέον, έχω να δηλώσω ότι

    Ευτυχώς που δεν υπάρχει Μαστερ που να λειτουργεί ως Γιούγκερμαν ή ως Κωστής Ρούσης του Κίτρινου Φακέλου ή ως Ανδρέας Εχελπίδης του Αμρι Α Μούγκου. Παραείναι ανυπέρβλητοι και αδιαπέραστοι στην ατομικότητά τους. <χαμόγελο> Και αγαπούσαν. Ερωτικά - κτητικά ο πρώτος, αγαθοποιά ο δεύτερος, θανατερά ο τελευταίος.

    Δυστυχώς υπάρχουν λιγοστοί Παίκτες Dom προδιαγραφών Τασάκου, πάλι του Κίτρινου Φακέλου. Και αυτός αγαπούσε αλλά κάπως διεφθαρμένα, ενεπεξέργαστα, κυρίως κρυπτικά.

    Η εποχή που παρήγαγε τις τραγικές μορφές τύπου Λιάπκιν μάλλον έχει περάσει.

    Αλλά και ότι η ανάλυση του έρωτα και "της αντικειμενικής σημασίας της ηδονής στη ζωή του ανθρώπου" που γίνεται στο "Η Μεγάλη Χίμαιρα" μου φαίνεται ανυπέρβλητη και

    Οτι ο αισθησιασμός που αναδίδει το "10" με καθηλώνει ακόμα και σήμερα.

    Και πάλι ευχαριστώ rolfo.
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Α ρε rolfo..Θησαυρός εισαι..