Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Νείλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος savra, στις 24 Φεβρουαρίου 2008.

 1. savra

  savra Guest

  Ο Νείλος

  Οι άνδρες μόλις όλοι μαζί την γευτήκαν την ενηλικιωμένη νεαρή κοπέλα την αφήσαν να χαλαρώσει δίπλα στο κύμα. Η Αφρική είναι πάντα ωραία. Στρατιώτες που μόλις έβρισκαν τουρίστρια της έδιναν να νιώσει την διαφορά της αρσενικής αφρικανικής κουλτούρας. Ο τελευταίος φρόντισε να αφήσει τα δικά του αποστάγματα στο αθώο και αγγελικό της προσωπάκι. Η ίδια πάντως αν και τσίριζε στην αρχή, σε όλη την πορεία το απόλαυσε, καθώς σε κάποια χρονική στιγμή παρακαλούσε να μην σταματήσει ποτέ αυτό το θαύμα.
  Την ξύπνησε ένα σκούντημα που ούτε κι ίδια δεν κατάλαβε που ωφειλόταν στο δεξί της χέρι. Μόλις άνοιξε τα μάτια της είδε έναν όμορφο κροκόδειλο να την γλυκοκοιτάζει. Θεώρησε πως μπορούσε να χαϊδέψει την μουσούδα του. Της άρπαξε το χέρι και το έκοψε. Φρίκη! Σφάδαζε από τρόμο και πόνο. Σε μερικά λεπτά έβλεπε και το άλλο της χέρι να καταπίνει αργά αργά ο βασιλιάς των ποταμών και του Νείλου. Οι κραυγές της ήταν εκκωφαντικές, ενώ οι στρατιώτες έβαζαν στοιχήματα για το πόση ώρα θα επιβιώσει η πιτσιρίκα. Η ίδια πλέον (ειρωνεία) ευχόταν το μαρτύριο να τελείωνε όσο πιο σύντομα γινόταν. Της είχε ακρωτηριάσει τα δύο χέρια και το ένα πόδι. Ανώφελο. Σπαρταρούσε άδικα και ευχόταν ο κροκόδειλος να την κατασπαράξει το συντομότερο δυνατόν. Ανώφελο και πάλι. Ο κροκόδειλος είχε πια χορτάσει!   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 2. Vermilion

  Vermilion Regular Member

  Σπλαττεριάααααααααααααα.......... Μέτρησε  
  Και μέσα σ'όλα ο Axl να αυτοαποθεώνεται...... Take me down to the paradise city.......