Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Dolmance καλό θα ήταν να μείνει έστω και μόνο για να διδάσκει

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 12 Ιουνίου 2006.

1. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Άστα φίλε μου,
    κόπηκε το κέφι, πάει στράφι.
    Θα τα πούμε σύντομα, πιστεύω, εμείς.
    Πιθανότατα όχι εδώ.
    Δεν με απασχολεί καθόλου το (bd)sm ως "τεχνική" ή μέθοδος χειραγώγησης όσων είναι πρόθυμοι να την υποστούν.
    Ειλικρινά, επίσης, δεν με ενδιαφέρει αν για να γαμηθεί οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε
    πρέπει να πάρει άδεια και από ποιόν πρέπει να τη λάβει και ποιό πρωτόκολλο πρέπει να τηρήσει - στις πόσες μοίρες γέρνει ο υποτακτικός για να μην τον πιάσει η θάλασσα;
    "Πού να τοποθετήσω το καλώδιο"; Στην πρίζα ή στον πισινό μου;
    Κανέναν δεν επιθυμώ να θίξω, πλην όμως όλα αυτά μου είναι εμπροθέτως και συνειδητότατα ξένα και αδιάφορα. Λυπούμαι.
    Με αφορά αποκλειστικά - και θεωρητικά - η σχέση Εξουσίας και Ηδονής.
    Από όσα συζητήθηκαν εδώ, αποκόμισα μιαν αμεσότερη γνώση - αυτό με παρακινούσε.
    Επειδή όσοι μετέχουν έντεχνα, μορφωμένοι ή αγράμματοι, ταλανίζονται από όμοια ερωτήματα. Ο καθείς από τη σκοπιά του και με όσα μέσα διαθέτει.
    Ουδέποτε απαξίωσα όσους κάτι αντιλαμβάνονται αλλά δεν "γνωρίζουν" - ας είναι και "χυδαίοι", καθ΄ότι ευγενεστέρα η θύρα 7, 21, 13 από το φοβισμένο οικογενειάρχη με τις καλτσοδέτες και το ρίμελ στους παντάπασι μεσημεριανούς γαμιστρώνες.
    Εκτιμώ, βέβαια, όσους καταλαβαίνουν και ξέρουν, πιάνει η μύτη των τη μυρωδιά και το τσερβέλο τους κουνά.
    Εξίσου αγαπώ τους βάρβαρους.
    Δυσπιστώ όταν συνομιλώ με τυπολάτρη του "μεσαίου χώρου".
    Όποιος θέλει κάτι να ειπεί, δίχως να γνωρίζει πως θα το διατυπώσει, συνήθως δεν έχει τίποτα να μολογήσει.
    Ακούστε τους αστοιχείωτους ρεμπετομαγκίτες, στα τραγούδια τους, για να νοήσετε πως ο αμαθής γροικάει τη σοφία.
    Δεν υπολήπτομαι, συνεπώς, ιδιαιτέρως όσους ούτε κατανοούν, ούτε κατέχουν - αλλά ομαδοποιούνται αδοκήτως και δηλώνουν Χειριστές των Μύθων (χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι).
    Διότι, του μουνιού μας ο χαβάς δεν είν' του κόσμου ο σεβντάς.
    Ποτέ δεν ζήτησα, φερ' ειπείν, για πάρτη μου αλλά ούτε και απαίτησα να δώσω πασαπόρτι της αλληνής, της ιδικής μου έστω αγαπητικίνας, να τονέ ρουφήξει του μπακαλόγατου τον ψώλο ή αιτήθηκα για να τον μπήξω στης τσουλάρας το βαθύ - γιατί ποτέ δεν ήμουν τόσο αφελής ώστε να αγνοώ ότι όποιος γουστάρει παίρνει μόνος του το πάσο, κι ας δηλώνει καρασούμπα ή Μαστροκαύλακας, με το όνομα.
    Ο δανειζόμενος δανείζεται με τη δική του βούληση και ο δανειοδότης λυσσάει από το θυμό του και καυλώνει από Αγωνία (αυτό είναι ο Έρως: άγχος απωλείας του δήθεν κεκτημένου).
    Αλλά θαρρεί πως βάζει την Κυριαρχία πάνω από την Καύλα - επειδή αν δεν την δωρίσει την αποτέτοια του, την γκόμινα την αφοσιωμένη, θα του την κάνει έτσι κι αλλιώς η λεγάμενη, από μοναχή της και ξεβράκωτη από τα πριν. Παρεκτός και τον αγαπά βανιλοειδώς.
    Ή, ο πονηρογαμευτής, ψάχνει να ξενοπηδήξει με έγκριση της Αρχής, ενώπιον δηλαδή της "αποκάτωθε" που τον δυναστέυει - και με τη συμμετοχή της στο καβούρντισμα θηλέων.
    Θλιβερά ανίσχυρος, ο δόλιος, όπως όλοι μας όταν ξεσπάσουν τα τσουνάμια.
    Τα χασαπάκια και οι μπακαλόμαγκες σκάνε απ' τα γέλια σα βγαίνει ο "θειός" στη γειτονιά με τη δουλίτσα αγκαζέ ή "η αφεντικίνα-κανισάκι περιφέρει με λουράκι της διπλανής το αγοράκι" (στίχοι από βυζαντινό ρεμπέτικο).
    Ορθόν ή λάθος;
    Δεν ξέρω - αληθώς.
    Υπάρχουν εξαιρέσεις. Είναι ατομικές και δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη σημασία για την ανθρωπότητα.
    Μάλλον ούτε Ισχύς ούτε Libido εμπλέκονται εδώ.
    Δηλαδή off topic.
    Δεν έχω την παραμικρή έμπρακτη σχέση με το "χώρο" και δεν θέλω να αποκτήσω - δεν χρειάζομαι μαστίγια ούτε στο σεξ ούτε στα αποδέλοιπα. Μόνο ασπιρίνη, άμα έχω πονοκέφαλο.
    Πλην όμως με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα, συχνά, πως υπάρχουν εδωνά αρκετοί σκεπτόμενοι, αξιόλογοι, βαθύνοες και γλυκύτατοι άνθρωποι, που κάτι πάντα τους απασχολούσε, τους τριβέλιζε και το μετρούσανε:
    Το "ξέμπαρκο" βίωμα τους.
    Και όχι το φαιδρό ερώτημα: "Επιτρέπεται να στραπονισθώ αν δεν είμαι λούγγρα;" - ή : "Στις πόσες φάπες γίνομαι μαζόχα;".
    Μερικοί από αυτούς, αποφάσισαν ίσως να αρνηθούν τον εαυτό τους και να υποτιμήσουν την αυθεντική αξία τους.
    Σφάλλουν.
    Ασχολούνται με ελαφρότητες, σαν Ινδιάνοι που κάνουν ικεσίες για να βρέξει, την ώρα που γίνεται κατακλυσμός - Ταινία: "Το μικρό μεγάλο ανθρωπάκι", του Arthur Penn, με έναν εξαίσιο Dustin Hoffman.
    [Τόσο που και μερικές "ψιλο(θέλω]επαγγελματίες" μου γίνονται πλέον συμπαθείς, αφού δεν είναι κολλημένες σε στερεότυπα, παρά μεριμνούν για το βιοπορισμό τους - δεν αναφέρομαι σε εκείνη που νομίζετε οι περισσότεροι, αυτήν ουδέποτε εγώ την αντιπάθησα, τουναντίον, και το γνωρίζετε].
    Λυπάμαι, τώρα, που τις "πήρα από τα μούτρα" όταν γράφαν μιστρεσοπορδίσματα.
    Η "πουτανιά" είναι, άραγε, ευτελέστερη από τον οικειοθελή ψυχαναγκασμό του πάσα "δενξερωγωποιοςείμαι";
    Ως αντιλαμβάνεσαι, KyriosG, τελευτεί η ενεργός συμμετοχή μου.
    Άλλο ο πόλεμος και άλλο τα "στρατιωτάκια", που παίζαμε παιδιά.
    Είμαι "ποδοσφαιριστής" και "πάιζω τόπι" είναι πράγματα διαφορετικά.
    Η ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ, οι φορουμιτζήδες, ποιός χαϊδεύει μπάλα ωσάν μαραντόνας και ποιός κοιτά από τα αποδυτήρια τη γραμμή του "αράουτ" (θυμάσαι τη λέξη .
    Ας μείνουν, λοιπόν, οι αγγελίες.
    Και οι κομποδέτες της αρπαχτής.
    Και οι lifestylers, σαν τον παρισινό καραγωγέα που ζωγράφισες.
    Και - ελάχιστοι - μικροτσογλαναραίοι.
    Και οι "μη μου τακουνιάζετε το βίο, αφού μόνος τον ξενύχιασα''.
    Θα μας μείνουν, όμως, και φίλοι/ες αρκετοί, καλοί, ντρέτοι κι αρχιδομουνοκολαριστοί ,παρά τις όποιες διαμάχες.
    Αν μου ζητηθεί, θα τους κατονομάσω.
    Με τα ψευδώνυμα, προφανώς.
    Δεν είναι λίγοι, και είναι εκλεκτοί/ες.
    Ας λένε και καμιά μαλακία.
    Εγώ είπα περισσότερες.

Υ.Γ. Επειδή κάποια που συμπαθώ πολύ με θύμωσε, θα την εγκαλέσω: Όποιος ντοπιολαλών δεν ξέρει καθαρεύουσα ή αρχαία ελληνικά, δεν ημπορεί, σήμερα, παρά να ομιλεί τη γλώσσα του Η/Υ. Ήτοι, να μένει άφωνος και ανεξόπλιστος, προ των διλημμάτων.
    Τουτέστιν: να εκλαμβάνει τους τριγμούς των μεντεσέδων για Συμφωνίες του Mozart.
    Μην αδικήσεις ξανά τον εαυτό σου Λ., σε παρακαλώ.

Last edited: 12 Ιουνίου 2006
  2. G_E

G_E Contributor

Re: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985

Κρίμα.. χάρισες πολλά εδω μέσα.
    Ακόμα και με το προηγούμενο πόστ.

Συγχώρα με που δεν έχω όρεξη να είμαι πιο περιγραφικός

3. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985

Καλά είναι όλα αυτά Dolmance , δεν λέω ,
    και ίσως να έχεις δίκιο σε πολλά ( σε όλα από την πλευρά σου σίγουρα ) ,
    αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ όμως είναι τον πραγματικό λόγο
    που άνθρωποι σαν και εσένα που δεν ... ‘’ έχουν έμπρακτη σχέση με το "χώρο" και δεν θέλουν να αποκτήσουν ‘’ ,
    παρόλα αυτά βρίσκονται σε αυτό το σαιτ θέτοντας θεωρεία και συζητώντας .

Για να καταλάβουν όπως έγραψες ,
    την σχέση Εξουσίας και Ηδονής , θεωρητικά ?
    ή επειδή όπως επίσης έγραψες υπάρχουν ‘’ αρκετοί σκεπτόμενοι, αξιόλογοι, βαθύνοες και γλυκύτατοι άνθρωποι ’’ ?

ναι ?

Είσαι όχι απλά έξυπνος ,
    είσαι κάτι πολύ παραπάνω , και η μόρφωση σου επίσης είναι σε υψηλό επίπεδο .
    Αντιλαμβάνεσαι την σχέση εξουσία – ηδονή καλύτερα από όλους μας ,
    και σκεπτόμενοι και αξιόλογοι ανθρώποι υπάρχουν και σε άλλα σαιτς .... και το ξερεις πολυ καλα !

Εγώ σέβομαι όλα όσα έγραψες και τα δέχομαι αν θες ,
    ειναι η αποψη ενος ανθρωπου , αλλά μην μας υποτιμάς .
    Δεν είμαστε ηλίθιοι ! Ημαρτον ομως !

Καλη συνεχεια να εχεις ! φυσικα συμφωνω με τον Κυριο , KyrioG , στο οτι χαρισες πολλά εδω και θα χαρισεις και πολλά ακόμα οπου και να πας !

4. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Βρε παιδιά,
    Μη με αποχαιρετάτε!
    Δεν πέθανα ακόμα!
    Κοντεύω, αλλά θέλει λίγο χρόνο για να ωριμάσει.
    Είπα πως θα γράφω λιγότερο, αφου μπορεί να γίνομαι ενοχλητικός.
    Ίσως το διατύπωσα άτεχνα.
    Με άγγιξαν, πάντως, όσα οι δύο τελευταίοι γράψατε
    και σας ευχαριστώ από καρδιάς.
    Αλλά Anasia, καλή μου, πότε εγώ αντιμετώπισα οποιονδήποτε ως ηλίθιο;
    Άλλο η τσαντίλα με κάποιες εκδηλώσεις ή συμπεριφορές κι άλλο η καταφρόνια.
    Την δεύτερη ποτέ δεν την αισθάνθηκα, γι' αυτό και δεν σου κάνω τη χάρη να με απωλέσεις οριστικώς.

5. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985

Φτου ρε γμτ !!!

Δηλαδή θα μείνεις ?

... και περα απο την πλακα ,
    πραγματικα θα ηθελα να μαθω για πιο λογο ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει ο χωρος αυτος , οπως εσενα ,
    ειναι εδω ...
    και please , μην γραψεις ξανα ....
    '' για να καταλαβεις την σχέση Εξουσίας και Ηδονής και για τους σκεπτομενους ανθρωπους ''

θεωρω πως μας υποτιμας γραφοντας αυτα , γι αυτο και εγραψα οτι δεν ειμαστε ηληθιοι !

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Κάποτε ,μιλώντας γενικά,είχα πει αυτό:

Τώρα λέω...πως αν και συνεχίζω να συμφωνώ,παρόλα αυτά βιάστηκα...

Τα συμπεράσματα δικά σου φίλε Dolmance...

7. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Απάντηση: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985

Αγαπητέ (φίλε?) Dolmance, προσωπικά βρίσκω το μήνυμά σου αρκετά προσβλητικό για όλους του χώρου μας (και αυτού του foroum). Νομίζω πως δεν είσαι και τόσο καλός «χειριστής» κάποιων Αξιών και Αντιλήψεων, όσο είσαι του Λόγου.

Θεωρώ απαράδεκτο να ανακοινώσεις την αποχώρησή σου μέσα από ένα θέμα που, στους περισσότερους από εμάς, μας ξύπνησε όμορφες, «χαμένες» στιγμές των παιδικών μας χρόνων. Άλλη μια Αξία που ίσως να μην καταλαβαίνεις και που με πολύ και «ποιοτικό» μπλα-μπλα το «ισοπέδωσες».

Σου εύχομαι να βρεις αυτό που επιθυμείς, θα σε «απασχολήσει» και θα σε «ενδιαφέρει» κάπου αλλού.

Και μια «συμβουλή» από έναν επίσης «γέρο»:
    «Μην μπαίνεις σε forum που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Εκεί μπορεί να μην είναι τόσο «ευγενικοί» ώστε να σε δεχτούν, και στο τέλος να σε αποχαιρετήσουν, όσο αυτοί οι «καλωδιομένοι» εδώ μέσα»

Καλή τύχη.

8. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Re: Απάντηση: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985

Afentis_Epi8ymiwn, το να τονίζεις σε κάποιον πόσο εύψυχος και ευγενής είσαι που του φέρθηκες με αβρότητα,
    ορίζει την επίπλαστη αστική ευγένεια. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
    α! αδυνατείς να το αντιληφθείς και
    βου! προσβάλεις με εψιμμυθιωμένο (!) τρόπο

Η προσβολή δηλεί αδυναμία, Afentis_Epi8ymiwn κι η μίσερη πλάγια, εξωραϊσμένη προσβολή είναι αποκρουστική ωσάν φτιασιδωμένη γριά σαντέζα. Επί προσθέτω δηλεί ρουφιανιά και αυταρέσκεια, στοιχεία κάθε ιντελεκτουέλ ανθυποκρετίνου. Φρονώ πως το ανωτέρω ατόπημα εμπίπτει στα πταίσματα της κατηγορίας α! και εκφράζω απογοήτευση για την αδύναμη κρίση σου στην παρρούσα στιγμή- που ουδόλως ταιριάζει με τις, κατά τεκμήριο, μετρημένες και εύστοχες τοποθετήσεις σου.

Dolmance, κάθαρμα, εν-ε πέσει η συμμετοχή σου κάτω από το όριο (αυθαίρετο και προσδιορίσιμο κατά το ημέτερο δοκούν),
    σου δίνω λόγο πως θα σε μπαλωτάρω!

Last edited: 12 Ιουνίου 2006
  9. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Όσο για το προκείμενο θέμα, κατέστεσε πλια γλυκανάλατο κι από softcore αμερικάνικη bdsm ιστοσελίδα.
    Αναγουλιαστικό ωσάν ποιήματα γερμανών ρομαντικών. (εξαιρώ τον αγαπητό σου, Μανόλη)

Ομορφότερη ηλικία είναι αυτή που ζω κάθε στιγμή.

10. Dom80

Dom80 Regular Member

Η κουβέντα τείνει να μετατραπεί σε ερώτημα του τύπου "Υπάρχει αγάπη;"
    και αν υποθέσουμε πως υπάρχει δεν είναι υποκειμενική;
    ποιά η απαίτηση να μιλήσεις για κάτι που αγαπάς αντικειμενικά;
    όπως και για κάτι που μισείς...

11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δάσκαλε δεν μπορείς να φύγεις ακόμα   . Θα έχεις διαγνώσει ότι πλησιάζουμε σε μία κορύφωση , δεν νομίζω ότι θα ήθελες να την χάσεις   ... Όχι πριν σε γνωρίσω κιόλας και προσπαθήσω να σε διαφθείρω , δεν θα μου στερήσεις τέτοια χαρά ...
    Ένας από τους μαθητές σου...

12. Kits

Kits Contributor

Δασκαλε??????????????????????
    γιατι??