Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Απριλίου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Την ωρα που στις ΗΠΑ ολες οι μορφες της ερωτικης μπιζνας γνωριζουν ανθηση, στην Ευρωπη παραδοσιακα προπυργια του σεξ γκρεμιζονται το ενα μετα το αλλο.

    ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ. Οικοι μοδας γινονται οι παλαι ποτε φημισμενοι οικοι ανοχης της Ολλανδικης πρωτευουσας,καθως στις βιτρινες τους δεν καθονται πλεον τα ημιγυμνα εμπορευματα....που ηταν <<ετοιμα για ολα>>, αλλα καλοντυμενες κουκλες που λανσαρουν την τελευταια λεξη της μοδας.

    Το δημοτικο συμβουλιο αποφασισε να <<καθαρισει>> μια απο της μεγαλυτερες τουριστικες ατραξιον του Αμστερνταμ, την γνωστη παγκοσμιως συνοικια με τα κοκινα φαναρια.
    Προκειμενου να το πετυχει, η πολιτεια αγορασε 23 οικους ανοχης, τα οποια επι του παροντος νοικιαζει ως εκθεσιακους χωρους σε φωτογραφους και ανερχομενους σχεδιαστες ρουχων,τον περασμενο γεναρη αποφασισε μαλιστα να βαλει λουκετο στο ερωτικο θεατρο <<Casa Rosso>>, καθως και στο γνωστο στριπτιτζαδικο <<Banana Bar>>.

    Στοχος της ειναι να αντικατασταθουν οι οικοι ανοχης στα ιστοτικα στενοσοκα της πρωτευουσας απο γκαλερι, μπουτικ, πολυτελη εστιατορια και ξενοδοχεια.

    <<Δεν επιτιθεμεθα στην πορνεια καθ' αυτη,αλλα σε ολα οσα την συνοδευουν, την μαστροπεια, το ξεπλυμα βρωμικου χρηματος, και το συγχρονο δουλεμποριο>>,δηλωνει απο την μερια του ο δημαρχος της πολης Γιομπ Κοεν.

    Πολλοι ειναι, ωστοσο,εκεινοι οι οποιοι αντιδρουν στα κυβερνητικα σχεδια, χαρακτηριζοντας ""υποκριτικη" την σταση των αρχων, με πρωτους και καλυτερους τους ιδιους τους επιχειρηματιες της περιοχης, οι οποιοι εχουν συστησει μια ομαδα διαμαρτυριας ονοματι Platform 1012.

    Στο Αμστερνταμ εκδιδονται σημερα περι τα 10.000 ατομα το 75% των ιεροδουλων προερχονται απο την ανατολικη Ευρωπη, την Αφρικη, και την Ασια, μεταξυ των οποιων και 1.000 ανδρες, 142 οικοι ανοχης,και 500 ερωτικες βιτρινες υπολογιζεται πως λειτουργουν στο Αμστερνταμ.

    Φαινεται ζηλεψαν ξαφνικα τους Ελληνες οι Ολλανδοι και εγινα πουριτανοι.......ιδωμεν, το S/M ομως ευτυχως δεν το εχουν πειραξει ισως ειναι ανωμαλοι... γι' αυτο δεν το πειραζουν..... 
     
    Last edited: 7 Απριλίου 2008
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    MasterPerris απο τα πιο ωραία θέματα που έχεις κάνει, προφανώς εκεί η κυβέρνηση κάτι θα κερδίσει από αυτό για αυτό αυτός ο ζήλος να κλείσει τα μπουρδέλα   πάντως το Αμστερνταμ είναι γνωστό για την βαριά βιομηχανία του σέξ που έχει, είδωμεν τα καλόβουλα ή κακόβουλα σχέδια που ετοιμάζουν εκεί  !