Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΟΛΥΣ ΧΑΜΟΣ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astir, στις 18 Απριλίου 2006.

 1. Astir

  Astir Guest

  Μια φορά κι έναν καιρό, σ' ένα μικρό χωριουδάκι, στην άκρη ενός θερισμένου χωραφιού με ξερά στάχυα, υπήρχε μια μυρμηγκοφωλιά.
  Όχι τίποτε σπουδαίο, μια συνηθισμένη μυρμηγκοφωλιά, όπως όλες οι άλλες σε κάθε χωράφι του χωριού και κάθε χωριού.
  Όλα δούλευαν κανονικά, δουλειά,κουβάλημα, σπίτι, σεξ το βράδυ, καμιά ταινία στην τηλεόραση, τα γνωστά.
  Λίγο όμως το λιοπύρι, κάτι η ξηρασία, κάτι κι ένα περίεργο φάρμακο που χε ραντίσει ο οικολόγος αγρότης, έκαναν τα μυρμηγκάκια να μην αισθάνονται και πολύ καλά.
  Δεν τα χώραγε πια η φωλιά τους, ήθελαν άλλα πράγματα, πιο σπουδαία, πιο σημαντικά απ το να κουβαλάνε, να αποθηκεύουν και μετά... τα γνωστά βραδινά, να μην τα ξαναλέω.
  Έτσι έκαναν συμβούλιο, ίδρυσαν συλόγους, κατέβηκαν σε εκλογές, χωρίστηκαν σε παρατάξεις και σε φατρίες και μπήκαν νέοι κανόνες...
  Με τη βοήθεια βέβαια των "ειδκών", παντού υπάρχουν τέτοιοι, "ξέρουν" αυτοί!
  Κι η ζωή τους άλλαξε ή έτσι πίστευαν, τουλάχιστον, τα μυρμηγκάκια.
  Μπήκαν βέβαια κάποια ΠΡΕΠΕΙ κάποια ΜΗ κάποια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, οι "ειδικοί" αποκεφάλισαν και μερικά ανυπάκουα μυρμηγκάκια διότι δεν συνεμορφώθειν προς τας υποδείξεις κι η ζωή έστρωσε!
  Έστρωσε τρόπος του λέγειν... γιατί πιά δούλευαν με επιθεωρητή πάνω απ τα σκυμένα κεφάλια τους, αποθήκευαν με ελεγκτή πάνω απ τις βαρυφορτωμένες πλάτες τους κι όσο για τα βραδινά... άλλο δράμα... χειρότερο.
  Κι εκεί ελεγκτής να υποδυκνείει στάσεις και συμπεριφορές, αυτό είναι IN, αυτό είναι MUST, αυτό είναι OLD FASHION να μην επαναληφθεί σας παρακαλώ, δεν ταιριάζει στην αναβαθμισμένη κοινωνία μας, κι άλλα χειρότερα που δεν τολμώ ούτε να τα αναφέρω.
  Κάποια μυρμηγκάκια είχαν αρχίσει να το μετανιώνουν, σιγομουρμούριζαν στα διαλείμματα, που κι αυτά παρεμπιπτόντως γινόταν με επιτηρητή, δυσανασχετούσαν με τη νέα τάξη πραγμάτων.
  Αλλά λίγο η τηλεόραση, λίγο ο φόβος του να χαρακτηριστούν εκτός κλίματος και κατ επέκταση κι εκτός μυρμηγκοφωλιάς, τα έκανε να παρακάμπτουν όσες αντιστάσεις κι αν είχαν.
  Πέρασε όμως ο καιρός, ήρθε ο Σεπτέμβρης, έπεσαν οι πρώτες ψυχάλες, οι "ειδικοί" την "έκαναν" πριν έρθουν οι μπόρες και τα αναβαθμισμένα μυρμηγκάκια έμειναν μόνα στη μικρή αναβαθμισμένη μυρμηγκοφωλιά τους.
  Ύστερα ήρθε ο χειμώνας....
  Και τέλειωσαν όλα...
  Οποιαδήποτε σύμπτωση με ονόματα και καταστάσεις κι αν υπάρχει στα ανωτέρω είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την πραγματικότητα.
  Η πραγματικότητα είναι χειρότερη.
  Α.
   
 2. Astir

  Astir Guest

  Κυρία tender lilly, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
  Αλλά με θεωρείτε τόσο σημαντικό, ώστε η δική μου ξεκούραση και διασκέδαση να μετέβαλλε τρόπν τινά τη κατάσταση στη μυρμηγκοφωλιά;;;;
  Επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις επ'αυτού.
  Α.
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Κύριε Astir καλημέρα Σας,

  Στη μυρμηγκοφωλιά ίσως να μη μεταβαλλόταν η κατάσταση ανάλογα με το κέφι του οποιουδήποτε. Και ευτυχώς, εδώ που τα λέμε <χαμόγελο>

  Απλά, το συγκεκριμένο μυρμήγκι θα περνούσε καλύτερα, για όσο περνούσε καλύτερα και αυτό θα ήταν καλό πρωτίστως για το ίδιο το μυρμήγκι.

  Θα μου πείτε, βεβαίως, ότι τα μυρμήγκια παραδοσιακά καμμία σχέση με τη φιλοσοφία δεν είχαν...

  Αλλά, άλλο οι κυνικοί και οι μηδενιστές και άλλο οι επικούριοι φιλόσοφοι. Και οι μεν και οι δε στα ίδια (καζάνια της κόλασης) κατέληγαν. Απλά οι δεύτεροι είχαν περάσει καλύτερα στο μεταξύ.
   
 4. zinnia

  zinnia Contributor

  οι συνειρμοι θα με φανε..

  Ακουσα πως σκεπτονται να τοποθετησουν Μανατζερς στα Πανεπιστημια, εξ ου και οι κινητοποιησεις...

  Δεν ειναι κριμα να βαζουμε και εποπτες και συμβουλους και καθοδηγητες στη λιμπιντο μας?