Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πες μου, αν θέλεις, τι φοβάσαι στις γιορτές;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 22 Δεκεμβρίου 2007.

1. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Ορμώμενος από στίχο ελληνικού τραγουδιού (που ούτε ξέρω ποιο είναι, ούτε ποιοι το λένε αλλά το έχω ακούσει πολλές φορές στο ραδιόφωνο και μου αρέσει) θέτω αυτό το ερώτημα.

Εγώ φοβάμαι την μοναξιά ετούτες τις μέρες. Το έχω πει σε πολλούς αλλά (για ένα περίεργο τρόπο) δεν το καταλαβαίνουν πως μπορεί να βρεθείς μόνος.
    Φοβάμαι όλη αυτή την (δήθεν) χαρά και αγάπη που θα δοθεί και 8α τελειώσει σε 20 μέρες.
    Φοβάμαι όλες αυτές τις ευχές που θα πουν, αλλά, που κανείς δεν τις λέει άλλες μέρες του χρόνου.
    Φοβάμαι τον ερχομό της νέας χρονιάς που θα με "αναγκάσει" να κάνω απολογισμό της προηγούμενης.

Εσείς?
    Φοβάστε κάτι?

(και όποιος ξέρει το τραγούδι και μπορεί να μου το πει για να το βρω, θα του είμαι ευγνώμον) 

Με την βοήθεια της soutzoukakia (μιαμ μιαμ) που την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Απάντηση: Πες μου αν θέλεις τι φοβάσαι στις γιορτές;

(Αλμπουμ: Τα δοκάρια στο γρασιδι περιμένουν τα παιδιά -Πυξ Λαξ 2001)

Τίτλος: Για κεινη μη μου λες
    Στίχοι: Μάνος Ξυδούς
    Μουσική: Μάνος Ξυδούς
    Πρώτη εκτέλεση: Πυξ Λαξ & Θεοδοσία Τσάτσου ( Ντουέτο )

Αν έρθεις απ ‘το σπίτι τα χαράματα
    θα έχω το κλειδί πάνω στην πόρτα
    αν θέλεις θα γκρεμίσουμε τα φράγματα
    δυο ταχυδρόμοι που ξεχάστηκαν στην βόλτα

Πες μου πες μου αν θέλεις
    τι φοβάσαι στις γιορτές

μόνο για κείνη μη μου λες
    την έχω κλείσει μες το χθες
    μόνο για κείνη μη μου λες

Αν έρθεις απ ‘το σπίτι τα χαράματα
    να πεις τις πιο καλές σου ιστορίες
    αυτές που ζωντανεύουνε τα αγάλματα
    και κατεβάζουν τα ρολά στις απορίες

Πες μου πες μου αν θέλεις
    τι φοβάσαι στις γιορτές
    Μόνο για κείνον μη μου λες

3. zou

zou

Re: Πες μου αν θέλεις τι φοβάσαι στις γιορτές;

Φοβαμαι ποσο γρηγορα περασε αυτος ο χρονος οπως και καθε χρονος...
    Ποσο μου λειπουν ατομα που θα ηθελα να ειναι κοντα μου...
    Ποσο φοβαμαι οτι μπορει να νιωσω μονη μου μεσα σε τοσο κοσμο!!

4. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

φοβαμαι μην ειναι σαν τις περσινες και δεν θα εχω να θυμαμαι τιποτα απολυτος!!!

5. Zondag

Zondag Regular Member

μην τις περασω με πολύ κόσμο χμμμ

ξερετε βεβαια το ποιηματάκι που ένα τετραστιχο του ξεκινάει με τις λέξεις "Μη την εξευτελίζεις..."

είμαι σίγουρος...

6. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Παρακαλω Afentis_Epi8ymiwn  
    Ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια
    και το συγκεκριμενο cd καταπληκτικο
    Για την ερμηνεια δε της Τσατσου δεν εχω λογια ...Απλα ΥΠΕΡΟΧΗ!

7. dora_salonica

dora_salonica Contributor

1. Τίποτα πια.
    2. Σταματείστε να με κάνετε να κλαίω από ευτυχία. Έχω λιώσει.
    3. Ο Βόγλης αντιπροσωπεύει τον πρώτο μου οργασμό. Είστε και κωλόφαρδοι γαμώτο.
    4. Αυτό το σκυλάκι είναι τόσο μα τόσο τυχερό.
    5. Γαβ.

8. wanderer

wanderer Regular Member

Πάντα ο φόβος μου στις γιορτές ήταν αυτή η αδικαιολόγητη μελαγχολία που νιώθω. Ο φόβος ότι δεν μπορώ αυτή τη μελαγχολία να την εξηγήσω. Με μελαγχολούν οι στολισμοί, τα φώτα, τα δέντρα, ο Άγιος Βασίλης, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα καμπανάκια, οι τάρανδοι... Όλα αυτά που σώνει και καλά πρέπει να με βάλουν στο κλίμα, και σώνει και καλά πρέπει να είμαι χαρούμενη.
    Με φοβίζει μήπως η ευχή που κάνω κάθε Χριστούγεννα μέσα μου στη προσπάθειά μου να λύσω τα μάγια αυτής της μελαγχολίας και να την ξορκίσω, δεν πραγματοποιηθεί. Με φοβίζει αυτή η προσπάθεια να έχει ως αποτέλεσμα άλλο ένα χαστούκι αυτοτιμωρίας κραυγάζοντας «πάρε και τούτη για να έχεις λόγο ουσιαστικό να είσαι και να νιώθεις σκατά».
    Από τον φόβο να είμαι και να νιώθω σκατά, προτιμώ τον φόβο να μην μπορώ να δικαιολογήσω την μελαγχολία μου. Ίσως αν σταματήσω τις ευχές και τις προσπάθειες, πέρα από το να μην τρώω χαστούκια, να λυθούν και τα μάγια ως δια μαγείας. 

9. Lasia

Lasia Regular Member

Απάντηση: Πες μου, αν θέλεις, τι φοβάσαι στις γιορτές;

Τά εξοδα...

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

εγω ενα πραγμα εχω καταλαβει διαβαζοντας διαφορα ποστ σε διαφορα νηματα!διακρινω ενα συναισθηματικο μαζοχισμο σε μεγαλο βαθμο!ηδικα απο 30αριδες και πανω!δεν θελω να αναφερω ποτηρια μισογεματα η μισοαδεια γιατι θα φαω κραξημο αλλα δεν μπορω τη λογικη ε αφου ειμαι σκατα οτι και να κανω γιατι να προσπαθησω να γινω καλητερα?εξαλλου φτανει καποια στιγμη που θα πιασεις πατο αρα χειροτερα δεν γινετε 

11. Emma

Emma Contributor

Πολύ καλό νήμα.

Δεν φοβάμαι κάτι ακριβώς... αλλά με στενοχωρεί/πληγώνει που αρκετοί άνθρωποι στις μέρες που ζούμε (δικαιολογημένα ίσως - δεν ξέρω τις καταστάσεις του καθενός αλλά αν κρίνω γενικά... ναι είναι δικαιολογημένο από μια άποψη) βάζουν τους πάντες στο ίδιο "καζάνι" και αντιμετωπίζουν πλέον την ανθρωπιά και ειλικρίνεια με καχυποψία, επιφυλακτικότητα και άρνηση.

Υ.Γ. Πολύ καλό και το τραγούδι στο αρχικό post (απ' τα πολύ αγαπημένα μου). Εξίσου αγαπημένο όμως είναι και ένα απ' τον Βασίλη που πάει κάπως έτσι: "Νιώθω μεγάλη μονάξια μέσα στο πλήθος..."

Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  12. Maley

Maley Contributor

.τιποτα..τις εχω ξεπερασει τις γιορτες..