Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που ειναι ο Sudden?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tangerine, στις 24 Ιουνίου 2007.

  1. tangerine

    tangerine Regular Member

    Που ειναι ο Sudden ωρε παιδια?

    Γιατι ακουστηκε οτι αποχωρει ο Sudden ωρε παιδια?

    Και αν ισχυει γιατι δεν μας λεει τους λογους του ε?

    Πολυ εγωιστικο εκ μερους του ε?

    Και αυτος που τα λεει ολα αυτα ποιος ειναι ε?

    Κανει καλα που τα λεει αυτα ε?

    Ποιος ξερει ε?

    Ωωωωωω Suddennnnn, που εισαι Suddennnnn!!!!!!!

    Μη φευγεις ετσι καλε μας Suddennnnn!!!!
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2007
  2. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?


    Ωδή στον αδικοαποχωρημένο Sudden.... Υψηλής ποιητικής αξίας αναμφίβολα   για μια αποχώρηση, προσωρινή, και όχι ένα τέλος.....Είπε ο Άνθρωπος ότι θα μας βλέπει όχι ότι θα ρίξει και μαύρη πέτρα πίσω του

    .....Στο ίδιο έργο θεατές εσείς και εγώ τραγουδιστές φανατικοί της ποιο μεγάλης εξουσίας, οι στιχοι μας διαδηλωτές και ταστιχάκια εμπρηστές αυτό το έργο είναι παιχνίδι φαντασίααααας....
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2007
  3. Κρίμα αν έφυγε γιατί έγραφε πολύ καλά και με χρήσιμους προβληματισμούς
     
  4. tangerine

    tangerine Regular Member

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?

    Τελικα μετα απο επιβεβαιωμενες και επαληθευμενες πληροφοριες... αρα μαλλον εγκυρες, ο Sudden τελικα δε φευγει παιδια!

    Απλα θα μεινει λιγο καιρο εκτος για να παει να μαζεψει κρεμμυδια!

    Πολυ φυσιολογικο... Εμεις να φανταστειτε το εχουμε απο το σοι της μητερας μου!
     
  5. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?

    Πού'ναι ο Sudden, ΟΕΟ !!!
    Στη Ν. Μάκρη κάνει τα μπανάκια του.. Έτσι δεν είναι Sudden;   

    @slaveboy: σε πείραξε η ζέστη μικρέ και μας το παίζεις Dom; DOM; Κόψε την πλάκα και ξαναγύρνα το status σου άμεσα... όχι τίποτ'άλλο αλλά και η Πρωταπριλιά απέχει πολύ ακόμα!!   
     
    Last edited by a moderator: 25 Ιουνίου 2007
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?

    Κάποιοι το καλοκαίρι κάνουν και διακοπές,ξέρετε....
     
  7. tangerine

    tangerine Regular Member

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?

    O Sudden ειναι ενας ανθρωπος που πραγματικα τηρει στο επακρο τον μεγιστο τιτλο του "Dom ΚαραDom". Tον βλεπεις να ερχεται απο μακρυα αγερωχος γεματος ενεργεια οπου λες τωρα απλα θα φυσηξει με το στομα του και θα ριξει το κτιριο διπλα του. Το βλεμμα του με νευρικοτητα τηρει και παρατηρει τα παντα και τους παντες γυρω του. Μεσα σε κλασματα δευτέρων εχει σχηματισει το πατερν που λεμε, και το συμπερασμα ως αποτελεσμα στο πως θα κινηθει το επομενο δευτερολεπτο. Πιστεψτε με αν ποτέ εφευρούταν (γιατι περι εφευρεσης προκειται και οχι κατασκευης), ο πιο γρηγορος επεξεργαστης κουμπιουτερ τοτε θα λεγοταν "Σαντεν Ιντελ Εντερπραιζεις" με λογισμικο το "Σαιντενσοφτ" και η ενεργεια κινησης των νευρωνων δεν θα ηταν τα φωτονια αλλα τα σαντεόνια.

    Το μονο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι η κληση του ως προς τη γερμανικη φιλοσοφικη σχολη. Η γερμανικη μηχανη λογικων συμπερασματων δεν αφηνει και πολλα περιθωρια στη φαντασια και στην ελευθερη εξελιξη των καταστασεων. Τρανο παραδειγμα το περιστατικο με τον μαθηματικο Καιζερ Φον Ζιμπεν.

    Ο Καιζερ διδασκε στο δημοτικο πανεπιστημιο της Βοννης στα μεσα του 19ου αιωνα. Μετα απο χρονια ερευνων ειχε εφευρει μια μαθηματικη φορμουλα ωστε να την χρησιμοποιησει σε ενα μαθηματικο παραδοξο για να βγει ετσι ενα λογικο αποτελεσμα. Αυτο το μαθηματικο παραδοξο χρονολογουταν απο την Αρχαια Ελλαδα της εποχης του Αρχιμηδη και θεωρουταν αδυνατη η ευρεση λυσης του... (λογικο συμπερασμα κατα την γερμανικη μηχανη)> γι αυτο και ονομαστηκε "παραδοξο"!!!! (Γουαουυυ!).

    Ο Καιζερ ισχυριστηκε οτι με τη δικη του φορμουλα ειναι δυνατον να βρεθει μια λογικη λυση σε αυτο το παραδοξο. Και μαλιστα συγκεκριμενη λογικη λυση. Η παραθεση του θεωρηθηκε μαθηματικη ιεροσυλια απο τους συναδελφους του, απο την Ευρωπαικη Μαθηματικη Κοινοτητα, "ΕΥ.ΜΑ.Κ" για συντομια, αλλα και απο τους φοιτητες του. Κοινως εφαγε το κραξιμο της ζωης του. Η κοντρα συνεχιστηκε για μηνες και λιγο ελυψε να χασει τη δουλεια του αλλα και το κυρος του ως επιστημονας απο την επικειμενη διαγραφη του απο την Ευρωπαικη Μαθηματικη Κοινοτητα, "ΕΥ.ΜΑ.Κ" για συντομια.

    Η ολη κατασταση ειχε αναχθει σε μια ευχαριστη ρουτινα ψυχαγωγιας και απομακρυνσης των σκεψεων τους απο τα καθημερινα προβληματα. Καθε μερα το μεσημερι, μετα το τελος των μαθηματων και ως αργα το απογευμα, το αμφιθεατρο του πανεπιστημιου κατακλειζοταν απο καθε λογης πανεπιστημιακους, ακαδημαικους, προσωπικο γραφειων (κλητηρες) και λοιπους φοιτητες ωστε να συνεχισουν την κοντρα με τον Καιζερ ακριβως απο εκει οπου την ειχαν αφησει την προηγουμενη μερα.

    Καθε μερα το ιδιο σκηνικο. Ο Καιζερ ορθιος μπροστα απο τον πινακα να γραφει και να σβηνει, να ξαναγραφει και να ξανασβηνει και το υπολοιπο αμφιθεατρο να του φωναζει και να τον αποδοκιμαζει, να του πεταει σαιτες και αλλα μικροαντικειμενα με αποτελεσμα να κριθει απαραιτητη η καθημερινη παρευρεση νοσοκομειακου προσωπικου οταν ενος μια μερα καταλαθος του εφυγε μισο καρπουζι απο τα χερια και καταλαθος πετυχε τον Καιζερ στο δοξα πατρι.

    Μια μερα ομως και ενω η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο μεσα απο τον πανζουρλισμο και τη φασαρια ακουστηκε "Κα..... δ.ν. ...νετ.... δ..ιμ... ει...?". Τιποτα δεν αλλαξε ομως και ο χαμος συνεχιστηκε. Μετα απο λιγο ακουστηκε παλι "Κ.ι.. γι. τ... δε.... φην..τε.... δ.κι..φ.ρ.α.ου?". Αυτη τη φορα κατι σαλεψε. Οι τονοι πεσαν λιγο σε ενταση σαν ξαφνικα καποιος να πεθανε που λεμε. Καποιοι μαλιστα καναν νοημα ηχητικο "Σουυυ σουυυυ" στους υπολοίπους να βγαλουν τον σκασμο γιατι καινουργια προταση ακουγεται απο καποιον εκει μεσα.

    Το αμφιθεατρο σταθηκε σιωπηλο, ο Καιζερ παραπαιε αμιλητος μπροστα απο τον πινακα με το κεφαλι του τιγκα στους επιδεσμους, και οι μισοι περιμεναν με αγωνία και κρυο ιδρωτα να περιδιαβαίνει τη ραχοκοκαλια τους, να επαληθευτει η υποψια απο τους αλλους μισους που τους εκαναν να σωπασουν. Οποτε ελαχιστα λιγο πριν ανοιχτει καινουργιο μετωπο κατι φανηκε να σαλευει στο βαθος. Μια γραμμη ανοιχτηκε κατα μηκος και μια μυστηριωδης μορφη κινηθηκε προς τον Καιζερ. Ηταν η Γερμανοαργεντίνα πυγμαία καθαριστρια. Σταθηκε περηφανα διπλα στον Καιζερ, γυρισε προς το κοινό και με βλεμμα ολο νοημα ειπε απλα "Και γιατι δεν τον αφηνετε να δοκιμασει τη φορμουλα του?", με τσιριχτη στριγγλια.

    Καμποσα μερονυχτα αναλωθηκαν εις την επεξεργασια του ειπωμενου της πυγμαιας ωστε να εξακριβωθει αν προκειται για λογικο συμπερασμα ή απλα ως ενα ιντερλουδειο της ολης καταστασης.

    Τελικα επεικρατησε η αποψη οτι η πυγμαια ειχε δικιο. Ο Καιζερ επρεπε να αφεθει να δοκιμασει τη φορμουλα του. Ειδικη αποφαση εκδοθηκε απο το υπουργειο πολιτισμου (τμημα ειδικων και εφαρμοσμενων επιστημων) ωστε απο σημερα Τριτη το Σωτήριο Ετος 1839 ο Καιζερ εχει την αδεια για την εφαρμογη της φορμουλας του.

    Ειδικη ανακοινωση εις το θεμα εκδοθηκε και απο τη Ρωμη (παραρτημα Βατικανού), οπου του ευχοταν καλη τυχη. Μαλιστα ο ιδιος ο Ποντίφηκας, γνωστος εις του κυκλους ως γνησιος υποστηρικτης της εξελιξης και προοδου καθε λογης επιστημων, κατι που αλλωστε τονιζεται και απο την ξεκαθαρη σταση της εκκλησιας στον παρελθον, εγραψε οτι θα αφιερωνει τεσσερις ωρες της μερας του προσευχομενος για το ευτυχες αποτελεσμα της αποπειρας του Καιζερ. Φημες ακουστηκαν οτι κρυφα ανεθεσε και ορισμενα Χερουβίμ στο πλευρο του Καιζερ ως βοηθους του στο δυσκολο εργο του. Τελος ειδικη αποφαση εκδοθηκε οπου καθοριζε τους ορους της ολης διαδικασιας απο την "ΕΥ.ΜΑ.Κ", ή αλλιως Ευρωπαικη Μαθηματικη Κοινοτητα.

    Οι οροι λιγο πολυ απλα κατεγραφαν τα λεγομενα του Καιζερ οτι δηλαδη, "Ισχυει μαθηματικη φορμουλα οπου φερνει ενα και μοναδικο αρα συγκεκριμενο λογικο αποτελεσμα ως λυση του συγκεκριμενου μαθηματικου παραδόξου", και οτι "Αυτη η φορμουλα ειναι ο μοναδικος τροπος επιλυσης του συγκεκριμενου μαθηματικου παραδοξου", αρα "Ειναι μαθηματικα, λογικα και φυσικα αδυνατο να υπαρχει αλλος τροπος επιλυσης του συγκεκριμενου μαθηματικου παραδόξου".

    Ο ιδιος ο Καιζερ μαλιστα απολυτως σιγουρος για την ορθοτητα της φορμουλας του, μυστικο στοιχημα εβαλε με τους υπολοιπους οτι αν τελικα ειχε αδικο θα εκοβε τη γλωσσα του, τα δυο του χερια και θα εβγαζε τα ματια του (οχι απαραιτητως με τη συγκεκριμενη σειρα), ωστε να μην μπορει πια να διδαξει την αγαπημενη του επιστημη που σε αυτην ειχε αφιερωσει ολη του τη ζωη, αφου θα ηταν πια αναξιος της.

    Εν συντομια ολος ο μαθηματικος κοσμος υποστηριζε οτι "Αυτο ειναι αδυνατον να γινει!".

    Ο Καιζερ εργαστηκε συνολικα οχτω και μισο μερονυχτα.

    Κατα τη διαρκεια των εργασιων του Καιζερ ολος ο μαθηματικος κοσμος ψυθιριζε "Ναι ισως μπορει και να ισχυει. Ε τωρα ξερετε πως ειναι αυτα..."

    Το αποτελεσμα ηταν συναταρακτικο και εφερε τα πανω στον κοσμο των επιστημων. Ο Καιζερ ειχε δικιο. Η φορμουλα ισχυε και εφερε το επιθυμητο αποτελεσμα.

    Ετσι στο τελος ολος ο μαθηματικος κοσμος φωναξε "Βεβαιως και ισχυει... Μα εμεις αλλωστε το λεγαμε απο την αρχη!!!"

    Ειδικοι κληθηκαν απο ολη την Ευρωπη για να επαληθευσουν τη φορμουλα του Καιζερ και μετα απο πολλες μερες και νυχτες αδιακοπης εργασιας, επαληθευσαν το αποτελεσμα της φορμουλας εξακοσιες τριαντα οχτω φορες. Τελικα ναι, ο Καιζερ ειχε δικιο.

    Η φορμουλα του επεκτεινοταν σε τριακοσιες εικοσι δυο σελιδες μαθηματικων πραξεων και θεωρηθηκε οτι πιο συνταρακτικο και πρωτοποριακο στα χρονικα της ιστοριας των επιστημων. Ακολουθησε δεξιωση και γιορτη, συγχαρητηρια απο ολες τις μαθηματικες κοινοτητες της Ευρωπης και προταθηκε η Βοννη να αναχθει ως η μαθηματικη πρωτευουσα της Ευρωπης αρα και το κεντρο του κοσμου. Ο ιδιος ο Καιζερ θεωρηθηκε ο υπερμαθηματικος των πεντε ηπειρων και οτι η φορμουλα του θα αλλαζε την πορεια του κοσμου αν οχι και του γαλαξια ή και του συμπαντος ολοκληρου!

    Δυο μερες μετα ενας πρωτοετης φοιτητης και ανιψιος του Καιζερ, ο Καιζερ Φον Ζιμπεν τζουνιορ ανακαλυψε κατι συνταρακτικο. Αλλαζοντας ενα κομμα στην τριακοσιοστη σελιδα της φορμουλας του θειου του το αποτελεσμα που συνεπαγοταν αυτης της αλλαγης αν και λογικο ηταν διαφορετικο.

    Ο κοσμος παγωσε. Ο Καιζερ τελικα ειχε διαπραξει σφαλμα. Η φορμουλα του ηταν δυνατον να παραγει περισσοτερες απο μια λογικες λυσεις του μαθηματικου παραδοξου. Ολοι ξαφνικα του γυρισαν την πλατη... μεχρι και τα Χερουβίμ...

    Ο Καιζερ το πηρε βαρεως. Σταματησε να τρωει, να κοιμαται και σπαταλουσε ολη του τη μερα προσπαθωντας να βρει που εκανε το λαθος.

    Τελικα μια μερα ομορφη ο Καιζερ φανερα αδυνατισμενος απο την κακοπεραση, ατημελιτος και με εμφανη δοση αξυρισιας, εκοψε τη γλωσσα του. Εκοψε ομως το ενα χερι του και τρια δαχτυλα απο το αλλο και εβγαλε μονο το ενα του ματι. Ο λογος που το εκανε αυτο αποκαλυφθηκε οταν ειδαν στον πινακα του αμφιθεατρου γραμμενο με παιδικους χαρακτηρες τη φραση "Ανάξιος", και απο κατω τη μιση υπογραφη του Καιζερ. Στο πατωμα κείτοταν σπασμενη μιση κιμωλια και το σφουγγαρι του πινακα γεματο κοκκινα φλεγματα.

    Λεγεται οτι καμποσα χρονια αργοτερα ειδαν τον Καιζερ να παραπαιει αραια και που στους προαστιακους δρομους της Βοννης, προσπαθωντας να πουλησει ασχημα φωτοτυπικα μηχανηματα που κανεις δεν ηθελε!

    Η Γερμανοαργεντίνα πυγμαια καθαριστρια εξαφανιστηκε μυστηριωδως και δεν την ξαναειδανε ποτέ.

    Το θεμα αναχθηκε ως αγαπημενο στους κυκλους της φιλοσοφικης και των μοναχων του Θιβετ συζητοντας κατα ποσο τελικα μπορει ενα κομμα να αλλαξει ετσι τη ζωη ενος ανθρωπου και να φερει τα πανω κατω στην πορεια του κοσμου, του γαλαξια και γιατι οχι, του συμπαντος ολοκληρου. Συζητηθηκε με μεγαλη φαγωμαρα μεταξυ τους αν τελικα πρεπει να προχωρησουν στην καταργηση του κομματος και αλλων σημειων στιξης ή στην αφεση κρισης του εκαστοτε και οποιουδηποτε συντακτη ωστε αν θελει ο ιδιος να τα χρησιμοποιει ή οχι και που.

    Τελικα συμφωνησαν σε μια μεση λυση, τη χρυση τομη που λεμε, η οποια συνηστουσε την αμμεση απλοποιηση των γλωσσων. Ετσι γεννηθηκαν τα Αγγλικα!

    Η παραπανω ιστορια θα μπορουσε να ηταν αληθινη. Σιγουρα υπαρχουν αληθινες ιστοριες ακομα πιο τραγελαφικες.

    Το θεμα φιλε Sudden ειναι οτι δεν εχω ιδεα....

    Δεν γινεται μερικες φορες κατι να το θελω και να το θελω τωρα. Απλα δε γινεται. Απλα θα πρεπει να βρουμε ενα τροπο να δαμασουμε την τρομερη ενεργεια που εχει ο καθενας μεσα του. Και τροποι ευτυχως υπαρχουν πολλοι. Ενα φορουμ δεν μας αλλαζει τη ζωη. Η αλλαγη ερχεται μεσα απο κοπο και εργασια ετων. Αν ειχαν περισσοτερο μυαλο οι Γερμανοι θα ελεγαν απο την αρχη το περιφυμο "τα καλα κοπης κτωνται". Χρειαστηκε ομως να υποβιβαστουν στο απολυτο μηδεν δυο φορες για να το καταλαβουν αυτο. Και για μην παρεξηγηθω, η Γερμανια ειναι μια χωρα την οποια λατρευω. Λατρευω την κουλτουρα της και ολη την συνυσφορα τους στον πολιτισμο γενικα. Εξού και το nick μου.

    Η ιστορια αρχισε οταν δημοσιευσα αυτο το θεμα για την αποχη του Sudden γιατι θεωρω οτι ο Sudden ειναι απο τα λιγα ατομα που μπορουν να συνυσφερουν πραγματικα στο χωρο του bdsm. Εννοειται οτι με εκραξε ελαφρως μεσα απο πμ και μου ξεκαθαρησε οτι δεν αποχωρει αλλα οτι διαφορες υποχρεωσεις θα τον κρατησουν μακρυα για καποιο καιρο. Φημες ακουστηκαν για προγραμματισμενη εγχειρηση αλλαγης σπάλας και κατι τετοια. Οτι και να ναι ευχομαστε ολα να πανε καλα...

    Η απαντηση που ακολουθει στο πμ που του εστειλα και η ιστορια που το συνεπαγει ειναι περα για περα αληθινη...

    Αρχική Δημοσίευση από Sudden,

    "Καλά βρε μα.....κα tangerine , τι άνοιξες ολόκληρο thread με το που είναι ο sudden. Πιστεύεις ότι χρειαζότανε ?
    Και ποιος σου είπε βρε ημίτρελε ότι φεύγω.Απλά σταματάω να γραφω για λίγο καιρό.Κακό είναι ?
    Σιγά τη μορφή που θα χάσει το φόρουμ...Μπα που να σε πάρει και να σε σηκωσει συνεννοημένοι είστε όλοι?
    Άσε τι κάνω εγώ και κοίτα να γράψεις τίποτα βρε αχρηστο υποκείμενο (γελάει).

    Θα τα πουμε την πεμπτη ουτως η αλλως βρε μα....κα. Παλιο perv της συμφοράς.

    Έχε χάρη που σε συμπαθω ρε άτιμο πλάσμα!"
    ....

    Aκολουθει η απαντηση απο tangerine,

    "Συγχωραμε Ντομανθρωπε αλλα να, προς στιγμην τρομαξα.

    Να, ελεγες την αλλη φορα οτι φευγεις απο το φορουμ οτι βαρεθηκες και τετοια διαφορα, ε και τρομαξα...

    Ξερεις και παλιοτερα ενας ξαδερφος απο το σοι της μανας μου, ο Παυλος ο Ματσολας, ελεγε κατι τετοια. Τον ειχαμε τραπεζι που λες φιλε τον Παυλο και μας ελεγε ποσο εχει βαρεθει και οτι τιποτα δεν τον εκφραζει και σηκωθηκε που λες μια νυχτα και πηγε Θιβετ σε εκδρομη εταιρικη.

    Και τελικα εμεινε εκει. Ειπε στον οδηγο του λεωφορειου την μερα που γυριζανε να σταματησει για να μαζεψουν κρεμμυδια. Τελευταια φορα τον ειδαν να τρεχει αλαφιασμενος στις στεπες του Θιβετ. Αρχικα νομισαν μηπως στο Θιβετ υπαρχουν σαρκοβορες κρεμμυδιες. Αυτη η ιδεα ομως εγκαταληφθηκε αβιαστα γρηγορα....

    Μια φορα μετα απο χρονια τον πηραμε τηλεφωνο τον Παυλο και το μονο που μας ειπε ηταν "Νι Χαο. Τσοιγκιουν ζε μας λενγκ... τσοκ", και το εκλεισε. Ετσι καταλαβαμε οτι τελικα βρηκε το δρομο του και οτι ηταν πολυ ευτυχισμενος....

    Μετα ομως η μανα μου φιλε σε εναν καζαμια διαβασε οτι η προφητεια με τα κρεμμυδια ισχυει. Και επειδη, ακου συμπτωση φιλε, τη μερα που μας τα ελεγες αυτα το ιδιο βραδυ σε ονειρευτηκα οτι μαζευες κρεμμυδια σε μια στεπα, λεω παει αυτος, θα μας την κανει και θα παει να βρει τον Παυλο τον Ματσολα.

    Γι αυτο φιλε μου Sudden, απλα πηγα να προλαβω το κακο..."
    ....


    Οποιος διαβαζει αυτο το ποστ περιμενοντας να μαθει γαργαλιστικες λεπτομερειες για τις εμπειριες του Sudden, καλυτερα να διαβασει κατι αλλο. Δοξα τους Θεους υπαρχουν και τα περσοναλ εξπιριενς...

    (Ωχ! Στην αρχη επρεπε να το γραψω αυτο!! Σορρυ!). 
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2007
  8. nefeli

    nefeli Guest

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?

    Εγω λεω να αφησετε τον Sudden ησυχο!!! Απο τοτε που εμπλεξε μαζι σας (ξερετε ποιοι) επαθε ψυχολογικα!!  
     
  9. ilektra

    ilektra New Member

    Απάντηση: Που ειναι ο Sudden?

      ..Σίγουρα δν είναι τυχαίο!!