Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

1. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Όχι δεν λέω αυτό. Ίσα ίσα. Είπα ότι το κάνω παρόλο που "αν όχι όλοι κάποιοι άλλοι χειρίζονται το θέμα άσκημα". Το μετά του "παρόλο" με ενοχλεί. Δεν με εμποδίζει (τις περισσότερες φορές). Κάποιους άλλους όμως τους εμποδίζει. Τα κατα καιρούς αλλά και τα πρόσφατα ποστς εκείνων ήταν η αφορμή για την έκφραση των σκέψεών μου με αυτό το νήμα.
    Στο δεύτερο, εμμέσως, πλην σαφώς λοιπόν απάντησα  
    Τα περί αιτημάτων αφορούν τους ενδιαφερόμενους.  

-------

Γενικά: Θα λείψω (αναπόφευκτα) για μερικές μέρες, οπότε θα επανέλθω (αν χρειαστεί -που το απεύχομαι, καθώς πάνω κάτω ό,τι είχα να πω το είπα-), μόλις βρω ευκαιρία κατά την επιστροφή μου.

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

@ #27
    Αν πείραξε η λέξη "γκόμενα", βάλε "φίλος" ή "φίλη". Προφανώς και πιστεύω ότι όλο αυτό ξεκινάει επειδή κάποιοι έχουν παραγνωριστεί "εκεί έξω" είτε τα τελευταία 5 χρόνια είτε τα 2 ή τον ένα. Δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω ότι στο σπορ επιδίδονται και άτομα που η ημερομηνία εγγραφής τους είναι ακόμα μικρότερη. Βάλε λοιπόν ό,τι άλλη αιτία θες, το αποτέλεσμα ίδιο παραμένει.
    Κάτι λοιπόν έγινε εκτός φόρουμ (ποσώς με ενδιαφέρει αν ήταν το msn, η καφετέρια ή το κρεβάτι σου) αλλά πρέπει να λυθεί/συνεχιστεί εδώ μέσα για να το βλέπουμε οι υπόλοιποι άσχετοι και θέλουμε δε θέλουμε επειδή πάντα βγαίνει σε διαφωνία επί θεμάτων BDSM, να παίρνουμε έμμεσα μέρος σε όλο αυτό. Μην μου πεις ότι δεν αφορά εμάς και ότι καλά θα κάνουμε να γεμίζουμε ignore lists και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Δεν είναι δημόσιος εξευτελισμός αν δεν έχει και θεατές. Δεν είναι νίκη αν κανείς δεν ήταν εκεί για να την δει και να σου πει πόσο "ανώτερος" είσαι.

Μην πάρεις προσωπικά το 2ο ενικό που χρησιμοποιώ σε όλη την 2η παράγραφο. Πάρε το στην 1η.

3. Master DO

Master DO Regular Member

Έχω εξουσιοδοτηθεί να μιλήσω εξ ονόματος του ίδιου του #27, καθότι το ίδιο κωλύεται.
    Δεν θα μακρηγορήσω.
    Διάλογος τέτοιου είδους (ημιτελή νοήματα, ασάφειες , αδυναμία παράθεσης πλήρους εικόνας) δεν πρόκειται να προσφέρει καμία καλή υπηρεσία στο ζήτημα.
    Και –επίσης- δεν αναφέρομαι προσωπικά (προς το #38).
    Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον.
    Πάντοτε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η φυσική τάξη αποκαθίσταται.
    Στην προκειμένη περίπτωση.
    Όπως στρώσαμε ο καθείς, θα κοιμηθούμε.
    Ό,τι σπείραμε θα θερίσουμε.
    Όσοι έχουν να αναλάβουν ευθύνες, θα το πράξουν.
    Επί προσωπικού.
    Μίλησα για αθωότητα
    Τώρα μιλάω για πιθανή παραπληροφόρηση.
    Αργότερα, αναλόγως, όπερ έδει δείξαι.

4. kati

kati Regular Member

Αυτό λέγεται μεταδιαφωνία (διαφωνία επί της διαφωνίας)

Ενδιαφέρον..

5. Απάντηση: Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Θα συμφωνήσω μαζί σου καλή μου lara  

6. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

αν υπηρχαν εσοδα θα υπηρχαν και μοντς επι πληρωμη. οσο για την dementedjoker θα μπορουσε να πει "επιθυμο το νεο username μου να ειναι το ταδε" χωρις να περιμενουμε 2 μερες να μας πει ποιο θελει να ειναι γιατι αυτο την εχω ρωτησει και δεν εχει απαντησει.