Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς πέθανε ο γιος του Στάλιν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 22 Ιουνίου 2008.

  1. female

    female Contributor



    Δόξα, τιμή και ηρωικοί θάνατοι...


    Νεαρό αγόρι -- ένα από τα πολλά -- ηρωικά σκοτωμένο στον Πρώτο Παγκόσμιο σ' ένα χαντάκι.


     

    Νεαρός Βέλγος στον Πρώτο παγκόσμιο που πέθανε από ηλεκτροπληξία στα ηλεκτροφόρα σύρματα, πρπσπαθώντας να διαφύγει.

     




     
  2. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    στον πολεμο υποθετω δεν θα μετραω
    και στις κακουχιες θα κανω πισω...
    δεν ντρεπομαι και πολυ ομως γι'αυτο.

    θα ντραπω μονο αν δεν πουλησω ακριβα το τομαρι μου.
     
    Last edited: 26 Ιουνίου 2008
  3. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Πώς πέθανε ο γιος του Στάλιν

    Φιλε lost boy ξερεις οτι παντα καλοπροαιρετα προσπαθω να κατανοησω οτι καταθετεις.Ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω.Ελπιζω και συ το ιδιο να αντιμετωπιζεις την δικια μου γνωμη.
    Εχω δε φιλικα να σου προτεινω να μην ταυτιζεσαι τοσο πολυ με τους ''ηρωες'',ειναι προτιμοτερο να ταυτιζεσαι με τις ιδεες.Αυτο που ονομαζεις ''πατριδα'',''εθνος''κ.λ.π. ειδικα στις μερες μας δεν εχει αναγκη απο ηρωες,αλλα περισσοτερο πιστευω απο ιδανικα.Τα συμβολα ετσι και αλλιως παντα καθοριζονται απο τους δυνατους ή τους ''νικητες'' των πολεμων και ειναι πολυ πιθανο να αλλαζουν ή να προσαρμοζονται,αντιθετα απο τα ιδανικα που οτι και να γινει παντα θα ''διδασκονται''στα ''κρυφα''σχολεια!!!!!
    Παντως προσωπικα σκορδοκαηλα μου πως πεθανε ο γιος του Σταλιν.Ασε που δεν καταννοω το ολο θεμα.Μου θυμιζει το ''κτυπαω το σαμαρι για να ακουσει το γαιδουρι''.Αν καποιος θελει να καταθεσει τα επιχειρηματα του για το ποσο μαλακας ηταν ο Σταλιν ή οχι,ας το κανει απευθειας για το προσωπο του.
    Ασε που επηρεασμενος απο την διαλεχτικη σκεψη(η οποια γεννηθηκε στην αρχαια Ελλαδα)δεν μπορω ποτε να δεχτω μια εξεταση οποιασδηποτε ιστορικης περιοδου με προσωποκεντρικες εξηγησεις.Κατα συνεπεια το ενδιαφερον μου π.χ. για τον β΄ παγκοσμιο πολεμο δεν μπορει να εξαντλειται στη διαπιστωση ποσο καριολης ηταν ο Φυρερ,αλλα στο να καταννοησω το κοινωνικο,οικονομικο,πολιτικο γιγνεσθαι που οδηγησε στην εμφανιση του ναζισμου.Η προσωποκεντρικη ερμηνεια ενος τετοιου γιγνεσθαι ειναι μικροαστικη και σκοπιμη ερμηνεια και μας κραταει ''ολους'' ομηρους της λογικης <<διωχνω τον Κωστακη για να φερω τον Γιωργακη,που ειναι καλυτερος απο τον Κωστακη που ηταν καλυτερος του Γιωργακη>>.....με αποτελεσμα ποιο....και ποιες οι ουσιαστικες αλλαγες;;;;;
    Τελικα ποια θα ειναι η καταληξη στις μερες μας;;;Αν ενα νεο και μορφωμενο παιδι σαν και σενα δεινει τοσο υπερβαρη αξιωση στο ρολο της προσωπικοτητας στο ρου της ιστοριας........τοτε δικαιολογημενα καποια ''αμερικανακια'' που εχουν μεγαλωσει με το Superman σκεφτονται ως εξης.....
    Εχω Μπους...εχω κολαση
    Σκοτωνω Μπους εχω παραδεισο....!!!!
    Δυστυχως δεν τους εξηγησαν οτι δεν ειναι καλο την εξασκηση στα οπλα να την κανουν μεσα στην ταξη και πανω στους συμμαθητες τους!!!!!


    Υ.Γ.....female τι θα γινει με την παρτη σου......καθε μερα μας κανεις ολο και περισσοτερο οπαδους σου....!!!!!Θα καταλαβουν καλη μου οτι ο μονος ''πολεμος'' που αξιζει να πεθανει κανεις ειναι ο ''πολεμος'' για την ειρηνη.Το πολυτιμοτερο αγαθο της ανθρωποτητας!!!!!!
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν νομιζε οτι υποστηριχθηκε μεσα εδω καποια θεση υπερ του πολεμου ή των ηρωων που σκοτωνονται ... απεναντιας ...
    και προσωπικα θεωρω οτι οι "ηρωες" δεν ηταν τιποτα περισσοτερο απο ανθρωπους που απειληθηκαν και προσπαθησαν να αντισταθουν στην απειλη αυτη ... θα μπορουσαν βεβαια να μπουν σε μια βαρκα και να πανε στην Αλεξανδρια ... ή με λιγη καλη θεληση να στηνουν κωλο στον καθε κατακτητη που ενα οπλο θα του εδινε το δικαιωμα να τους πηδηξει μεσα στον δρομο εαν το ηθελε ..
    ολα ειναι θεμα επιλογων που αφορουν αμμεσα τις αξιες σου ... και οχι την ιστορια που θα γραφτει τα επομενα χρονια ...

    ΥΓ ... θα σου πω ενα μυστικο .. ... η Female δεν εχει οπαδους αλλα προκειται για υπαλληλους της απο την βιομηχανια παραγωγης οπλων και εκρηκτικων που διαθετει ...
    ειμαι σιγουρος πως αμα εισαι και εσυ καλο παιδι θα σου δωσει την διευθυνση του νεου της εργοστασιου παραγωγης ηλεκτροφορων καλωδιων τα οποια μαλιστα εκτοξευουν κετσαπ με αλατοπιπερο και κρεμυδακι ψιλοκομμενο πανω στον παραβατη , ωστε το πτωμα να πουληθει για μπαρμπεκιου ...
     
  5. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Πώς πέθανε ο γιος του Στάλιν

    Σταματα ρε ζηλιαρη......καμακι κανω....!!!!!