Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

1. de7

de7 s

Δεν θέλω να γνωρίζω άλλο τις απόψεις σου.

*με* προσβάλλουν.

2. Χαίρομαι γιατί το ίδιο ισχύει και για μένα.

3. Iagos

Iagos Contributor

Η κουλτούρα του βιασμού και μάλιστα στην τόσο ακραία και χυδαία μορφή της δεν μπορεί να είναι ανεκτή σε ένα bdsm forum

4. de7

de7 s

Οπότε ζητάς συγνώμη για τις προσβολές που έχεις εξαπολύσει στις γυναίκες του φόρουμ που έχουν υποστεί κακοποίηση και δεν γράφεις ξανά τις χυδαίες απόψεις σου.

Προσβάλεις μέλη εδώ

5. Το ίδιο κι εσύ είπα.
    Οπότε δέχομαι την συγνώμη σου κι ανταποδίδω

6. Iagos

Iagos Contributor

Μαζεψου

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Έχετε δίκιο, συμφωνώ απολύτως!

8. Dapom

Dapom Contributor

Θα μου επιτρέψετε να πω οτι εδω μάλλον κάνετε λάθος.

Τα echo chambers οδηγούν στην συρρίκνωση ή στην αποχαύνωση.
    Η φυση απαιτεί την ύπαρξη του αντίθετου, απαιτεί την ύπαρξη του ακραίου.
    Χωρίς αυτά δεν υπάρχει εξέλιξη.
    Ενας οργανισμός, για να μπορέσει να εξελιχθεί - να επιβιώσει - και να υπερισχύσει πρέπει να γνωρίζει τι αντιμετωπίζει και να μαθαίνει απο πρώτο χέρι πως αυτό το ακραίο λειτουργεί/σκεφτεται ώστε να μπορεί να το αντιμετωπίζει με επιτυχία, μέχρι αυτό να πάψει να υπάρχει ή να απομονωθεί και να πάψει να υπάρχει απο μόνο του.
    (αν ηταν ντροπή να εκφράζονται αντίθετες και ακραίες απόψεις τότε δεν θα είχαν υπάρξει ποτέ οι διάλογοι του Πλατωνα)

Για τη δεύτερη πρότασή σας, μάλλον την γράψατε σε στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης και μάλλον δεν την εννοείτε;
    Και το λέω αυτό, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω οτι θεωρείτε οτι μια άποψη μπορεί να χαρακτηρίζει ένα σύνολο. εκτός και αν θεωρείτε το σύνολο ανίκανο να έχει κριτική σκέψη και θέλετε να το προστατέψετε ή θεωρείτε οτι οποιεσδήποτε ακραίες απόψεις (οξύμωρο για ενα BDSM forum) εκφράζουν το σύνολο.

9. Iagos

Iagos Contributor

Δεν είναι ανεκτές απόψεις που προσβάλουν μέλη.

Τελεία.

Αν είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι γυναίκες που έχουν κάνει άμβλωση μετά από βιασμό είναι δολοφόνοι.

Είμαι κάθετος και δεν το συζητώ.

Ντροπή είναι για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Iagos

Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2025 at 12:38
  10. elfcat

elfcat . Contributor

Δεν είναι άποψη αυτό που εκφέρει ο @ChrisZab11 .
    Δεν είναι ακραίο.Ειναι άμεση επίθεση στις γυναίκες, εναντίον στα σώματα, στο δικαίωμα της αποφάσης για αυτά και για τη ζωή τους. Αποκαλεί τις γυναίκες που έκαναν έκτρωση δολοφόνους.
    Ο @ChrisZab11 εκφέρει φασιστικές απόψεις που σε αυτό το φόρουμ από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα δεν είναι ανεκτές.
    Ο @ChrisZab11 να πάει στα βοθροsite που πάει και ο @Alucard και να γράφει εκεί τις απόψεις του. Μια χαρά θα τον αποδεχθούν και θα τον αγκαλιάσουν.
    Ειναι ντροπή για την ιστορία αυτού του συζητηρίου να ανεχόμαστε τους @ChrisZab11 αυτού του κόσμου.

Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2025 at 13:58
  11. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

@All

Βρε σεις, πόσα αδέρφια λέτε να 'χει ο φιτ-λάβερ; Και μας έρχονται κι ένας-ένας σαν τους αδερφούς Ντάλτον;

Δεν δέχονται πού δε δέχονται την άμβλωση, πάππου προς πάππου, βάλτε ρε γμτ και καμμιά καπότα, άνθρωποι είμαστε κι εμείς, πόσους να αντέξουμε δηλαδής;

--------------------------------------------------------------------------------

@ChrisZab11

Εχετε την καλοσύνη να μου πείτε (είδες; εγώ το πιάνω ότι είσαι κόρη ναυάρχου και σου μιλάω στον πληθυντικό, να σε υποχρεώσω) τί ισχύει κατά την άποψή σας στην περίπτωση που η κύηση έχει προέλθει από αιμομικτικό βιασμό (ή και συνουσία) εντός της στενής οικογενείας;

Το σωστό θα είναι να κρατήσει η σύζυγος το παιδεγγόνι ή η κόρη το αδελφοπαίδι / παιδανίψι, επειδή ο θεός και τα λοιπά, και τα λοιπά, και δεν μπορούν να γίνουν "δολοφόνοι";

Προσέξτε παρακαλώ ότι η ερώτηση δεν είναι παγίδα, είναι μια ερώτηση που βάζω ως τοπικό κριτήριο για το αν πρέπει να γίνει ήδη επίκληση ειδικών ή να συνεχίσουμε τα μέλη να προσποιούμαστε ότι εσείς "συζητάτε" κάτι μαζί μας, ενώ απλώς επαναλαμβάνετε τις ίδιες "άστεκες" παπάτζες.

Dream

12. de7

de7 s

Εκτός από την άμεση επίθεση στο πρόσωπο *μου*, φρονώ ότι οι επιπτώσεις που έχουν τα λόγια του σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση, είναι άμεσες καθώς επανατραυματίζουν.

Δεν είναι μόνο η εγκυμοσύνη από βιασμό που θεωρείται δολοφονία από τα φασιστικά μυαλά του καθένα.

Η αγωνία μετά από έναν βιασμό να μην έχει προκύψει εγκυμοσύνη είναι το ίδιο επώδυνη με τον βιασμό.

Καμία ανοχή σε τέτοιες απόψεις.

*είμαι* σε ένα φόρουμ που θέλω να αισθάνομαι ασφαλής όχι να έρχεται ο κάθε @ChrisZab11, όπως ο feetlover παλιότερα, αλλά και άλλοι για να μην ξεχνάμε κιόλας τους μισογύνιδες που έχουν περάσει από εδώ, και να δημιουργεί ενοχές και επανατραυματισμό.

Να φύγει από εδώ να πάρουμε ανάσα.

Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2025 at 18:58