Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εαν στο λογοτεχνικο αριστουργημα "120 μερες στα Σοδομα¨ περιγραφονται με καθε λεπτομερεια εστω χ, οπου χ θετικος, ακεραιος αριθμος πραξεις βιασμου, να ενοπισετε τις αντιστοιχες πραξεις συνεναισης, συμπεριλαμβανονται και οι βιασμοι ανηλικων. Πραξεις ´´φετιχισμου´´ οπως η βρωση περιττωματων εξαιρειται.

    Απαντηση: Καμια. Μηδεν. Κενο.
    Κατανοητο. Ευχαριστω.

    Οι πρακτικες που περιγραφονται στα λογοτεχνικα αριστουργηματα του Μαρκησιου ειναι εκτος bdsm για τον απλο λογο οτι παρακαμπτουν την ενοια της συνεναισης, απαραιτητη προύποθεση για τις πρακτικες του bdsm.
    Ασχετο εαν εχει ´´δωσει´´ το ονομα του στην εννοια, οι πρακτικες του ειναι λογος να διαγραφει οποιοσδηποτε και οποιαδηποτε απο οποιαδηποτε κοινοτητα bdsm στον πλανητη και να βρεθει οπως ο. Οριτζιναλ πισω απο σιδερενιες κουρτΙνες δια βιου. Στη φαντασια σου βιασε οποιον θες. Τον εχωσες σε ανηλικη, πας μεσα. Τον εχωσες σε ενηλικη που δεν ηθελε, το ιδιο.

    Δεν το ηξερα κυριε Προεδρε.
    Καλα, δε ρωταγες το δολιο το Λυκο, που χε μαλλιασει η γλωσσα του?
    Μα αυτος δεν ξερει ουτε τα βασικα!
    Μουχαχαχααααα
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Ευτυχώς πολλοί μεταγενέστεροι αξιολογοτατοι φιλόσοφοι που εμπνεύστηκαν και αντιλήφθηκαν τη φιλοσοφική και ψυχολογική διασταση των έργων του δεν έμειναν στην απλοϊκή σας ανάγνωση. Πέραν αυτών βέβαια και πολλοί άλλοι.

    Καταλαβαινω ομως ότι ο καθένας φτάνει όπου μπορεί και για αυτό έχετε την κατανοηση μου.

    Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να εκτιθεστε επί του θέματος αλλά μην μπερδευεστε νομίζοντας ότι κάνετε οτιδήποτε άλλο.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Χασμουριεμαι.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Λογικό μου ακούγεται, αφου δεν έχει να κάνει με μπουρδολογία, της οποίας είσαι βασιλιάς εδώ μέσα, τι άλλο να σου προκαλέσει πέρα από χασμουρητό;
     
    Last edited: 29 Μαϊου 2019
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ειναι ανωφελο να προσπαθεις να μαθεις σε ενα ψαρι να κανει ποδηλατο.
    Την καλημερα μου.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Σε συγχαίρω για την αυτοκριτική σου.
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ολη αυτη η εμμονη και καταληξη σε προσπαθειες για "κραξιμο" καποιο λογο εχουν....  
    Ενδιαφερουσα περιπτωση. Like.
    Σημαντικο βεβαια ειναι να κανεις την δικη σου αυτοκριτικη για το πως φτανεις απο μικρες και απλες μη-συμφωνιες σε φραστικους ετροχιασμους και καραμπινατα ad hominem "επιχειρηματα".
    Καλη συνεχεια.
     
    Last edited: 29 Μαϊου 2019
  8. Κάποια στιγμή παρακολούθησα από τη θέση του θεατή μια πολύ όμορφη συζήτηση στο φόρουμ μεταξύ 3 μελών όπου ο καθένας υποστήριζε με επιχειρήματα τις απόψεις του. Υπήρξε πολύ διδακτική σε πολλά επίπεδα! Την απόλαυσα μέχρι τέλους. Θαύμασα τους συγκεκριμένους συνομιλητές, τη ποιότητα και το ήθος τους. Προς το τέλος είχα γράψει στο off topic " Τιτανομαχία". Ο ένας εκ των τριών κατάλαβε τι εννοούσα, μου το είπε.

    Είναι λυπηρό, για μένα, όταν σε δημόσιες συζητήσεις, σε ένα δημόσιο διάλογο μεταξύ μελών υπάρχουν προσωπικές αιχμές με αποτέλεσμα η συζήτηση να εκφυλίζεται.
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σε διαβεβαιω οτι κριτικαρω μονο τις αποψεις και συμπεριφορες και οχι το ατομο.
    Εχω δεχτει τα απειρα ad hominem ακομα και σαν κεραυνος εν αιθρια -ας μην σκαλιζω τα παλια.
    Αυτες οι συμπεριφορες προερχονται απο κενα στην πραγματικη επιχειρημαοτολογια.
     
  10. Τείνω να συμφωνήσω.....
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

     
     
  12. sigh

    sigh .

    Υπάρχει μια σχετική απόσταση ανάμεσα στην εν μέρει αναμενόμενη ευθιξία που παρατηρείται σε συζητήσεις σχετικές με ευαίσθητες προσωπικές στιγμές/επιλογές και στην άνεση με την οποία κάποιος επιλέγει να εκτεθεί δημόσια. Μολονότι ο σεβασμός στην επιλογή του άλλου θα πρεπε να είναι σε γενικές γραμμές αμοιβαίος(πέρα απο παραβατικές περιπτώσεις που ευτυχώς σπανίζουν), αρκετές είναι οι φορές που στο βωμό της ελευθερίας μιας άποψης που όλοι μπορούν να έχουν, θυσιάζονται κάποια όρια στοιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς σε διάφορα μέτρα και σταθμά, μιας εν μέρει αναμενόμενης υποκειμενικής θεώρησης.

    Στιγμές όπου η φαντασίωση του ενός πατά ασυναίσθητα κάποιο κρυμμένο τραύμα του άλλου, στιγμές ακραία δραματικές πίσω απο πληκτρολόγια που εκτοξεύουνε αόρατες φωτιές που χάνονται ή ανακυκλώνονται σε ψευδώνυμες ονλάιν "βεντέτες".

    Παρόλα αυτά, είναι σχετικά ενδιαφέρουσα η διαδικασία μέσα απο την οποία εκφράζεται η ονλινε "ανωνυμία".

    Πόσος "χώρος" για παράδειγμα, δίνεται στον εκάστοτε συνομιλητή και τις προθέσεις του, τους ποικίλους λόγους που κάποιος επέλεξε να συμφωνεί ή να διαφωνεί μέσα απ' το σιωπηλό του κλικ, η αμήχανη παρατήρηση κάποιας κραυγής για αποφόρτιση ενός εικονικού αγνώστου σε έξαρση,
    συνδέσεις, διασυνδέσεις και αποσυνδέσεις που αφορούν μονάχα τους μεταξύ οικείους, σπάνια στιγμιότυπα που θυμίζουν ομαδικά παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, τυφλόμυγα, τα μήλα
    κάποια μεθοδική επένδυση ονλάιν υστεροφημίας με στόχο τυχόν οφλάιν απολαβές,
    και πρόσφορο έδαφος για επικοινωνία στο διαδίκτυο των γρήγορων συνδέσεων και των συντροφικών διαδρομών οπου η ανθρωποποικιλομορφία "ανθίζει" στο φως κάποιας οθόνης.