Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνομιλητές «Κακαουνάκηδες»....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος wanderer, στις 13 Νοεμβρίου 2007.

 1. wanderer

  wanderer Regular Member

  Καινούργια στο forum, και προσπαθώ αρχικά να εγκλιματιστώ περισσότερο θα ‘λεγα με τον τρόπο που συναναστρέφονται οι άνθρωποι της παρέας Σ/σας μεταξύ Τ/τους σε αυτή τη μικρή κοινωνία που λέγεται BDSM, παρά με την ίδια την κοινωνία. Δεν έχει σημασία σε ποιο βαθμό έχω γνωρίσει, έχω σταθεί ή έχω υπάρξει σε αυτή τη κοινωνία. Ίσως η παρέα Σ/σας να είναι για μένα το πρώτο στάδιο, ίσως και όχι. Και στις δύο περιπτώσεις (με την δική μου λογική πάντα και στα πλαίσια μιας προσωπικής διαδικασίας) δεν αλλάζει κάτι, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παύει η παρέα Σ/σας να είναι ένα μέρος του BDSM. Όπως δεν θα κρίνω το BDSM σαν τρόπο ζωής με γνώμονα την παρέα αυτή, έτσι δεν θα κρίνω και την παρέα αυτή με γνώμονα τον Κ/καθένα/μία ξεχωριστά. Εν κατακλείδι, σκοπός μου δεν είναι να κρίνω. Το αποσαφηνίζω προς αποφυγή εξηγήσεων και παρεξηγήσεων.

  Ο ουσιαστικός λόγος που με αφορά προσωπικά το forum είναι η επικοινωνία, και αυτό συνίσταται στο «εκφράζομαι, διαφωνώ, συμφωνώ, ρωτάω, απαντάω, ακούω, μαθαίνω, προβληματίζομαι, απορρίπτω, κρατάω, ψάχνομαι, μοιράζομαι», ακόμα και (γιατί όχι) «κάνω χαβαλέ», …. «εμπλουτίζομαι» γενικότερα.

  Παρατηρώ πως μετρημένα στα δάχτυλα άτομα εδώ μέσα, σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας Τ/τους, έχουν μία έπαρση σε οτιδήποτε κι αν εκφράζουν, είναι ο τρόπος Τ/τους αυτός.

  Πάμε τώρα στο πως εγώ εισπράττω αυτήν την έπαρση. Σ’ εμένα μεταφράζεται σε μία αγωνία του στυλ «Γαμώτο….. με παίρνει η κάμερα;». Και με αυτήν την αγωνία ξεκινάει το «Show του Κακαουνάκη».

  # Αν συμφωνήσουν, έχει καλώς. Θα προσπαθήσουν (αλίμονο!!!) να δείξουν τον «όγκο» Τ/τους σε σχέση με Τ/τον/ην ίδιας απόψεως συνομιλητή, γιατί η «κάμερα» εστιάζει σε έναν, αλλά για καλή τύχη Τ/του τύχη ο συνομιλητής θα γλιτώσει την χλεύη.

  # Αν διαφωνήσουν, εκεί κι αν προσπαθήσουν η «κάμερα» να μείνει πάνω Τ/τους. Και επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ο συνομιλητής για κακή Τ/του τύχη θα υποστεί την χλεύη Τ/τους. Πετάνε και μια χαριτωμένη και οικεία προσφώνηση του τύπου «Γλυκέ μου, γλυκιά μου», έτσι, για να δείξουν καλοπροαίρετοι κι ότι πάνω απ΄ όλα σκοπός Τ/τους είναι ο διάλογος, ενώ στην ουσία σκοπός Τ/τους είναι να πουν την τελευταία κουβέντα.

  Στα μάτια μου προσωπικά, ένας τέτοιος άνθρωπος όσο, μα όσο, και να είναι ενδιαφέρουσα η άποψή του, καταντά ένας «μαϊντανός», που τελικά καταφέρνει όσον αφορά εμένα δύο πράγματα. Καταρχάς καταφέρνει να μην εισπράττω σε καμία περίπτωση αυτό για το οποίο παλεύει, το πόσο «ογκώδης» είναι δηλαδή, και κατά δεύτερον καταφέρνει πολύ απλά να μην με αφορά γιατί με «κουράζει» και τον προσπερνώ. Αυτό δεν αφορά τον συγκεκριμένο χώρο, αφορά οποιονδήποτε κύκλο εγώ συναναστρέφομαι.

  Συγκεκριμένα για τον χώρο αυτόν του forum τώρα. Σκοπός μου δεν είναι με αυτό το νήμα να μπω στην διαδικασία του κουτσομπολιού για το Π/ποιοι/ες είναι Α/αυτοί/ές. Σκοπός μου δεν είναι όπως είπα από την αρχή να κρίνω. Ίσως όμως Κ/κάποιοι/ες αναρωτηθούν σαν άνθρωποι, κι έτσι αυτός ο χώρος του forum να γίνει πιο εύκολα προσβάσιμος από κάθε νέο μέλος που θέλει μπει στην παρέα Σ/σας. Εγώ στην περίπτωση που στο δελτίο που θέλω να παρακολουθήσω και να συμμετέχω παίζει σε παράθυρο ο Κακαουνάκης, δεν τρελαίνομαι. Σέβομαι το γεγονός ότι κουβαλάει κάμποσα εγκεφαλικά κι όσο κι αν μου σπάει τα νεύρα, δεν θέλω να του ανεβάσω την πίεση και να χρεωθώ το επόμενο. Απλά χαμογελώ και τον αφήνω να κάνει τον αγώνα δρόμου και το show του λέγοντας την προτελευταία κουβέντα, αφήνοντάς την τελευταία σ’ εκείνον: «Γλυκέ μου Κακαουνάκη!!!».

  <Gro Plan στον Κακαουνάκη>
   
 2. Kits

  Kits Contributor  Ναι!!

  ποιος??? με φωναξε κανεις???? 
   
 3. L_Strike

  L_Strike Contributor

  Εκτιμώ πως η φωνή και το "μελετημένο τουπέ" δεν είναι αρκετά να πείσουν και κουράζουν. Κάποιος που δεν χρησιμοποιεί επιχειρήματα (λογικά ή βιωματικά) δεν μπορεί να σταθεί σε ένα πλαίσιο συζήτηση και, μοιραία, θέτει τον εαυτό του εκτός διαλόγου, παρά την θέλησή του.

  Απορία: θα λειτουργούσε ανασταλτικά στην επιθυμία σου να συμμετέχεις σε ένα thread η παρουσία ενός εκ των λίγων όπως είπες "Κακαουνάκιδων" ή θα κατέθετες την θέση σου, προσπερνώντας αυτόν και τα σχόλιά του;
   
 4. wanderer

  wanderer Regular Member

  Απάντηση: Re: Συνομιλητές «Κακαουνάκηδες»....


  Όπως είπα, εγώ δεν τρελαίνομαι. Αφήνω την τρέλα για Α/αυτόν/ήν και στην προσπάθειά του να αποδείξει ό,τι πιστεύει πως μπορεί να αποδείξει. Σε Ά/άλλους/ες μπορεί να τα καταφέρει ν' αποδείξει ό,τι επιδιώκει. Εγώ θα προσπαθήσω να καταθέσω την γνώμη μου προσπερνόντας. Αλλά αυτό μέχρι το σημείο που η συμμετοχή μου στο νήμα αφορά την γνώμη μου, με ότι αυτό συνεπάγεται (τον διάλογο δηλαδή), και δεν περνάει στην διαδικασία του να παίξω το παιχνίδι Τ/τους. Δεν θα προσπαθήσω να προσαρμόσω τον οποιονδήποτε Ά/Άλλο/η σε μένα, ούτε θα μπω στην διαδικασία να προσαρμοστώ εγώ με Κ/κανέναν/μία.
   
 5. hugger

  hugger Regular Member

  Παντως αποτι καταλαβα wanderer τον Κακαουνακη τον παρακολουθεις   Ειναι και τεκνατζης ακουγεται.
   
 6. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  και τη εχει ο κακαουνακης?μια χαρα κανει την δουλεια του!οταν αλαξεις καναλι ποιον θα θυμασαι εστω και αρνητικα? 
   
 7. africanmaster

  africanmaster New Member

  des ta pragmata ligo pio apla.
   
 8. wanderer

  wanderer Regular Member

  Απάντηση: Re: Συνομιλητές «Κακαουνάκηδες»....

  Απλά τα βλέπω   Το ότι κάτω από αυτό που φαίνεται και βλέπω, αναρωτιέμαι τι υπάρχει, δεν σημαίνει ότι δεν είναι απλά.
   
 9. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Αγαπητή wanderer,

  Επειδή εγώ το κάνω αυτό που λες, και συχνά το κάνω ασυναίσθητα γιατί έχω δικό μου ειδικό βάρος (όχι σωματικό), θα σου απαντήσω ότι προτιμώ να ακού(σ)ω την κριτική σου παρά να αδικήσω το ύφος του λόγου μου, το οποίο είναι επιλογή μου, με εκφράζει απόλυτα και δίνει την δυνατότητα στους φίλους μου και γνωστούς μου να επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά τί κουμάσι είμαι και πόσο δίκιο έχω (συνήθως).

  Είδες, πάλι το έκανα.  

  Ευτυχώς είμαστε όλοι διαφορετικοί. Θα πεθαίναμε από πλήξη αλλιώς, και πρώτη και καλύτερη εσύ. Έτσι κι αλλιώς, η γνώση μπορεί να κατακτηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ακόμη και ένα ανέκδοτο μπορεί να μεταδώσει γνώση. Ακόμη και η διαφορετικότητα των συνομιλητών σου. Ακόμη και τα λάθη τους (όπως έκφρασης, έπαρσης κλπ.)

  Τί τσούζεσαι λοιπόν; Όποιος μπορεί και θέλει να μάθει θα μάθει. Θα ξεκλέψει τη γνώση από εκεί που θα επιλέξει ο ίδιος. Προτιμώ να ακούγομαι σαν χοιρίδιο παρά σαν εγχειρίδιο. Case in point. 
   
 10. wanderer

  wanderer Regular Member

  Απάντηση: Συνομιλητές «Κακαουνάκηδες»....

  Αγαπητή dora_salonica,

  Δεν φωτογράφησα Κ/κανέναν/μία, ούτε θα σου απαντήσω αν είσαι ή όχι μέσα σε Α/αυτούς/ές όπως εσύ αναγνωρίζεις για τον εαυτό σου. Εξάλλου, δεν νομίζω πως θα περίμενες να το κάνω. Όχι για λόγους στρατηγικής, αλλά γιατί διευκρίνισα ότι σκοπός μου δεν είναι το κουτσομπολιό..

  Δεν έχω την απαίτηση από Κ/κανέναν να αδικήσει τον λόγο Τ/του, πόσο μάλλον να αλλάξει τις επιλογές Τ/του, θα ήταν ουτοπία.

  Δεν απαξιώ να συνομιλήσω με Α/αυτούς τους λίγους που αναφέρω, ούτε ανέφερα ή άφησα να εννοηθεί ότι η άποψή Τ/τους δεν μου είναι χρήσιμη. Ακόμα και τον χαβαλέ θεωρώ εποικοδομητικό. Απλά στο σημείο που ο διάλογος φτάνει να είναι επίδειξη όγκου, εμένα με κουράζει, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι, και εν τέλει, στη φάση που συμμετέχω αρνούμαι να παίξω αυτό το παιχνίδι, επειδή προσφέρει σε Α/αυτόν/ήν το ο,τιδήποτε. Και στη φάση που θα αποχωρήσω και δεν θα συνεχίσω να «παίζω», δεν θα χρειάζεται να ούτε να εξηγηθώ, ούτε να παρεξηγηθώ.

  Είδες; Παρόλο που λες πως το κάνεις κυρίως εσύ, εγώ σου απάντησα