Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλια από το " Η Φαντασίωση της D."

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tsouknida, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

  1. tsouknida

    tsouknida Regular Member

    Ερώτηση: Αυτό είναι αλήθεια ή είναι μια φαντασίωση που θέλεις να τη ζήσεις?
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    ..no comments..
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Η Φαντασίωση της D.

    Ο τίτλος λέει "Φαντασίωση". Οι φαντασιώσεις δεν είναι πραγματικές ιστορίες αλλά μπορεί να εμπλουτίζονται και με αληθινά στοιχεία. Σίγουρα το "μουγκό" υποσυνείδητο υψώνει το ατίθασο κεφάλι του και τα κουδουνάκια του γελωτοποιού ηχούν κάτω από τη μύτη μας. Γελάστε, βάψτε ένα σαρκώδες κόκκινο χαμόγελο κλόουν στα όνειρά σας. Δεν υπάρχει λόγος να κλαίμε επειδή είμαστε άνθρωποι με τις επιθυμίες μας, τις αδυναμίες μας, τα απωθημένα μας. Ας τα αντικρίσουμε. Είναι η δικιά μου φαντασίωση, μπορεί να αρέσει σε μερικούς, μπορεί να μην αρέσει σε άλλους. Όποιος δεν θέλει να συνεχίσει να διαβάζει, σταματάει εδώ. Προειδοποιώ ότι δεν πρόκειται να την χαλιναγωγήσω. Θα καβαλικέψω την φαντασία και όπου με βγάλει.

    Ας πούμε ότι σε ένα ευφάνταστο role-play μπορεί μια γυναίκα να έχει τον ρόλο του παιδιού και ο άντρας τον ρόλο του Πατέρα. Ας δούμε τι θα εξελιχθεί (δεν ξέρω ακόμη, απλά ακολουθώ τους χαρακτήρες μου). Αν κάτι σας ενοχλεί ή προσβάλλει τα ήθη σας, το συζητάμε. Είναι απλά μια σεξουαλική φαντασίωση. Κατακρίνω και την παιδεραστία και την έλλειψη συναίνεσης σε οποιαδήποτε σεξουαλική συνεύρεση. Στις φαντασιώσεις όμως κατακρίνω την λογοκρισία. Και επαναλαμβάνω, επειδή δεν έχω σκοπό να μετριάσω την ορμή του λόγου μου και του φαντασιακού μου δυναμικού, αν τυχόν ξεφύγω από τα όρια του φόρουμ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι οι advisors θα επέμβουν πριν διαμαρτυρηθούν τα μέλη.

    Ευχαριστώ.
     
  4. μελίνα

    μελίνα Guest

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    go for it D., don't let us wait!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση ταξιδιώτισσα. Προτείνω τα ταξίδια με τρένα, όχι άθλια τρένα, αλλά όπως αυτό που πήρα πρόσφατα, με παράθυρα με ορίζοντες, μεθυσμένες φίλες που κλαίνε στον ώμο μου, εστιατόρια με αληθινά πιάτα και μαχαιροπήρουνα, καρέκλες ξύλινες - όπως στο Ακρόπολις Εξπρές πριν χρόνια - κι ένα γράμμα από κάποιο σημαντικό άτομο, τσαλακωμένο στην τσάντα, από τότε που ταξιδεύαμε μαζί στο Ελσίνκι, χωριστά και όμως μαζί, πάνε μήνες τώρα.

    Συνεχίζω...
     
  6. tsouknida

    tsouknida Regular Member

    Απάντηση: Η Φαντασίωση της D.

    Οκ εγω μια ερωτηση εκανα δεν χρειαζοταν να απολογηθεις. Τουλαχιστον απο το δικο μου νημα.
    Εν πασει περιπτωση.. Απλα πιστευω οτι θα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι γιατι ειμαστε μεσα σ ενα δημοσιο forum και υπαρχουν ανθρωποι που εχουν υποστει σεξουαλικη βια μεσα στην οικογενεια κ το εχουν μοιραστει μαζι μας.. Οποτε καλο ειναι να δειξουμε τον απαιτουμενο σεβασμο σε τοσο λεπτα θεματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου κ φυσικα δε δικαιολογειται η αναφορα στον θετο πατερα αντι του βιολογικου..
     
  7. roulis

    roulis New Member

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    εγω θα ερθω κ θα συμφωνησω με την tsouknida κ ενα μονο θα τονισω..
     
    Last edited by a moderator: 3 Δεκεμβρίου 2007
  8. Emma

    Emma Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Μήπως να ψάξεις για κανένα vanilla forum να γίνεις μέλος; Κάπου έστω που το στυλ είναι "ό,τι είναι taboo απαγορεύεται να το φαντασιωνόμαστε καν" ή "μιλάμε μόνο για ιεραποστολικά (οι τολμηροί μόνο - οι υπόλοιποι δεν αναφέρονται καν στο σεξ)".

    Δεν διάβασα ακόμη ολόκληρη την ιστορία της Δώρας. Κατάλαβα με τί έχει να κάνει στο περίπου όμως. Not my cup of tea ΑΛΛΑ είναι δικαίωμα της να φαντασιώνεται ό,τι θέλει. Τουλάχιστον:
    1ον Αυτή ξεκαθάρισε ότι είναι φαντασίωση (και δεν μας το πάσαρε σαν αληθινή ιστορία όπως κάποιοι άλλοι/ες)
    2ον Δεν νομίζω ότι στην ηλικία που είναι η Δώρα διατρέχει ΚΑΝΕΙΣ κανένα κίνδυνο από κάποιο έγκλημα. Καιρός μερικοί να μάθουν τη διαφορά μεταξύ role playing και real life.
    3ον Μπράβο και στη Δώρα και σε όσους άλλους δεν "κολώνουν" να "μοιραστούν" στο "δημόσιο" αυτό χώρο φαντασιώσεις που αλλού θα χαρακτηριζόταν ως "ανώμαλες". Κρίμα κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα που ακόμη κι εδώ υπάρχουν στενόμυαλοι. What is next? Να κατηγορείται ως "ανωμαλία" και το ίδιο το bdsm, ή έστω στοιχεία αυτού, από κάποια μέλη;
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Εμένα μου άρεσε το γράψιμό της. Η φαντασίωση, πάντως, απαγορεύεται μόνο από άρωτα μυαλά και σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, όχι σε ένα φιλελεύθερο κλαμπ σαν αυτό. Ας την αφήσουμε να συνεχίσει.
     
  10. roulis

    roulis New Member

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Αφου ειναι φιλελευθερο το club τοτε γιατι να μη μπορουμε να διατυπωσουμε κ τις αντιθετες αποψεις?
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Άλλο αντίθετη άποψη κι άλλο να κατηγορείς/χαρακτηρίζεις ως ανωμαλία την φαντασίωση κάποιου άλλου μέλους σε χώρο που δεν (θα έπρεπε να) υπάρχουν taboo (ειδικά ενώ μένουν στο μυαλό, είναι δηλαδή role play).
    Κι εγώ έχω ως φαντασίωση π.χ. να κάνω σεξ μέσα σε εκκλησία. Υποθέτω, κατ' εσέ, είμαι κι εγώ ανώμαλη ε;
    Και ας μη μιλήσουμε καν για ουρολάγνους, κοπρολάγνους και όλα τα άλλα -λάγνους ή γενικά τα extreme S&M παιχνίδια έτσι;
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    αγαπητέ rouli, θα μας πει αν έχεις και εσύ κάποια φαντασίωση ή δεν φαντασιώνεσαι ή δε φανταζέσαι. Αν όχι τότε υπάρχει πρόβλημα (με εσένα), γιατί κάθε άνθρωπος έχει μια φαντασία, εκτός και αν εσύ φαντάζεσαι ότι... δε πρέπει να φαντάζεσαι. Ασε το ευατό σου ελεύθερο.