Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα Πλάσματα Της Φύσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος savra, στις 29 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. savra

    savra Guest

    Τα Πλάσματα της Φύσης

    Ο Trivial
    Είναι γνώστης της φύσης. Ξέρει όλα τα πνεύματα και όλες τις αισθήσεις. Του αρέσει να διαφθείρει και να βάζει χυδαία δαιμόνια μέσα στις συνειδήσεις. Είναι πολυδιάστατος. Έχει γνώσεις και λατρεύει την αρχιτεκτονική και τη γεωμετρία.

    Ο Λακωνικός Εξυπνάκιας
    Τον λένε Ντίνο, όχι ο δεινόσαυρος. Μισεί τα ερπετά. Είναι πολεμοχαρής. Μιλάει λίγο. Είναι πάντα παντού. Δεν πτοείται. Έχει πάντα έτοιμη κουβέντα. Έχει ένα σαρδόνιο χαμόγελο.

    Ο Tec Marine
    Το σάιμποργκ της παρέας. Είναι ψυχρός. Είναι τεχνολογικά υπερεξελιγμένο ον. Μιλάει cir. Είναι αδιάφθορος. Μιλάει μόνο όπου είναι απαραίτητα. Δεν αλλάζει. Δεν διχογνωμεί. Δεν νιώθει τύψεις. Για αυτόν μετράει μόνο η πράξη και το αποτέλεσμα.

    Ο Γλυκύτατος Κύριος
    Φοράει πάντα μαύρα. Εμφανίζεται μόνο τη νύχτα. Είναι ταχυδακτυλουργός και τζογαδόρος. Είναι ο άρχοντας της μαγείας και της ψευδαίσθησης. Διχάζει, είναι σαδίσταρος, απαρνιέται την στέρηση της απόλαυσης. Έχει τραγίσια πόδια. Έχει κέρατα. Φοράει καπέλο. Συχνά πυκνά έχει ειρωνικό χαμόγελο έτοιμο για σαδισμό. Το γέλιο του αντηχεί παντού.

    Η Πάπια
    Όλη μέρα κάνει κουάκ κουάκ. Κουάκ και ξανά κουάκ. Κουάκ και πάλι κουάκ. Είναι κακιά. Φαίνεται στο σαδιστικό κουάκ κουάκ της. Όπου ψυχούλα καημένη τρυφερή και πληγωμένη από πίσω ακούγεται κι ένα σαδιστικό κουάκ κουάκ. Όσο το κλάμα αυξάνεται το κουάκ κουάκ γίνεται κι αυτό πιο σαδιστικό.

    OΚαρχαρίας
    Είναι πλάσμα του βυθού. Ό,τι δεν κατανοεί το δαγκώνει! Τα δόντια του είναι η αφή του. Καταβροχθίζει όλα τα ψάρια του βυθού. Οι φάλαινες τον τρέμουν. Οι γοργόνες τον λατρεύουν. Τα καλαμάρια τον αποφεύγουν. Πάει εκεί που κανείς δεν πάει.

    Η Γλυκιά
    Η καλή. Η ανοιχτή. Η θετική. Η τρυφερή. Το πνεύμα των πλασμάτων. Η στυλοβάτης. Η γνωστικιά. Η έμπειρη. Η πανέξυπνη. Η γνήσια.Η σαγηνευτική. Η καλή!

    Ο Απόμακρος
    Είναι σπάνιος. Εμφανίζεται για να εξαφανιστεί. Είναι πάντα εύθυμος. Είναι όμορφος. Είναι ο παρεξηγημένος. Είναι καλοκάγαθος. Είναι διαφορετικός. Είναι σωστός.

    Ο Μοντέρνος Χωρίς Μιλιά
    Είναι μουγγός. Τα λέει όλα χωρίς μιλιά. Είναι μόνο καλός. Είναι εξελιγμένος και πολύ μοντέρνος. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτόν γιατί είναι πάντα καμουφλαρισμένος. Είναι για δύσκολες αποστολές.

    Ο Πιτσιρικάς (ή αλλιώς τσίπυ)
    Τα ανατρέπει όλα. Είναι κόπανος. Είναι ΚΔΟΑ*! Είναι εγωιστής.

    Η Κυρία
    Φοράει μόνο κόκκινα. Την θέλουν όλοι. Είναι σέξυ. Είναι cosmopolitan. Είναι trendy. Απελευθερώνει τους ντροπαλούς. Τολμάει και δεν μασάει. Είναι επαναστάτρια. Είναι ηγέτης. Είναι για (μερικούς  )ο άνθρωπος-κλειδί.

    Ο Δράκος
    Είναι ο έκπτωτος άγγελος. Είναι σκοτεινός και έχει στρατιά δαιμόνων. Τα πτώματά του τα κατασπαράζει μαζί με την δαιμονική του φάλαγγα. Τους αιχμαλώτους τους σέρνει σταυρωμένους από πίσω. Είναι γεννημένος κατακτητής.

    Ο Κυνηγός
    Είναι αδίστακτος. Είναι φαλλοκράτης. Είναι κυρίαρχος. Είναι ευγενικός. Είναι φαλλοκράτης. Είναι ηθικός. Έχει αρχές. Δεν φοβάται.



    Το Ερπετό
    N


    *ΚΔΟΑ: Κτηνώδες Δύναμη Ογκώδες Άγνοια