Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα παιδία παίζει

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dominastella, στις 1 Ιουλίου 2008.

  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Τα παιδία παίζει

    Στην ελληνικη.. υπάρχει κ το τελικό ες για το τέλος των λέξων

    ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς





    υγ: (τα υπολοιπα.. αστα να πανε ... όπου πάνε)
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ισως να ξεφυγω λιγακι απο το νημα ομως θα ηθελα να πω αυτο που θελω.
    Δεν ξερω εαν πισω απο την dominastella κρυβεται εκεινη η ιδια ή ο μεγας ποδολαγνος ομως σιγουρα υπαρχει κατι που προσπαθει απεγνωσμενα να επικοινωνησει.
    Πισω απο τις ανορθογραφες και χωρις συνταξη προτασεις μπορει να κρυβεται καποιο προσωπο που μπορει ειτε να μην γνωριζει ελληνικα καλα, ειτε που μπορει να ειναι αναλφαβητο χωρις αυτο να θεωρειται ντροπη.
    Το σιγουρο ειναι πως το προσωπο αυτο μοιαζει σαν ιχνος, σαν ουλή, σαν μια πληγη που περιμενει ενα χαδι για να ανακουφιστει.
    Εχω και εγω πολλες φορες συμμετασχει στην "επιθεση", κακως βεβαια, ομως ισως αυτη η γενικευμενη επιθεση δημιουργει στον αλλον-ην, μια επιθετικοτητα προκειμενου καποιες φορες να αμυνθει.
    Ολοι μας λιγο -πολυ το ξερουμε οτι μας θυμωνει η απορριψη.
     
  3. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Τα παιδία παίζει

    Μιρέλα, εξαιρετική η παρατήρησή σου με την οποία συμφωνώ απόλυτα  
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    Συμφωνώ απόλυτα με τη Μιρέλα και τη Σαπφώ. Ειδικά εδώ, υπάρχει ιδιαίτερο προβλημα και θα έπρεπε να είμαστε ανεκτικότεροι ή αν δε μας βγαίνει, ας σωπάσουμε. Μια χαρά είναι και η σιωπή.

    Ασχετα πάντως απο τη συγκεκριμμενη περίπτωση που δεν εχω να πω τίποτε μου ρθαν στο νου μερικές σκέψεις που μου γεννήθηκαν μόλις διάβασα αυτό που έγραψε η Μιρέλα: "Ολοι μας λιγο -πολυ το ξερουμε οτι μας θυμωνει η απορριψη".

    Τρυφερά μεν όλα αυτά, όμως όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου, θα έπρεπε να έχουμε εξασκηθεί στις καθημερινές μας ματαιώσεις και απορρίψεις. Αν δεν μπορούμε να τις δεχτούμε, μάλλον δεν μεγαλώσαμε ακόμα , μείναμε ανεξήγητα (στους άλλους) θυμωμένα κι απαιτητικά παιδιά που χτυπούν το πόδι κάτω και τα θέλουν όλα τώρα - τώρα- τώρα!! Κι η ζωή κάθε άλλο παρά δίκαιη είναι. Μανούλες που θα μας προφυλάσσουν εσαεί, θα μας καταλαβαίνουν και θα μας αγαπάνε, ακόμα κι αν είμαστε τα χειρότερα σκατόπαιδα, δεν υπάρχουν πολλές. Ο καθένας μας μία είχε και ακόμα κι αυτή ό,τι προφύλαξε, προφύλαξε. Τώρα καλούμαστε εμείς να γίνουμε οι μανούλες του εαυτού μας πρώτα και των απογόνων μας (αν έχουμε) μετά..
     
  5. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Αχ Μαρία σαραντάρα τι τραβάμε για χάρη σου τα ζωντανά... Γύρνα στον ποδολάγνο-Στέλλα-κρατάω-μαχαίρι για το κοινό καλό...
    Στέλλα λάγνα ποδολάγνα κάθε σου ποστ είναι κι ένας βαθμός στραβισμού για τα τσακίρικα μάτια μου. Καλού κακού γράφε τα πρώτα στο word, κάνε κι έναν ορθογραφικό έλεγχο και μετά copy paste, αλλιώς ξαναγράψου στο δημοτικό. Εκτός κι αν το κάνεις επίτηδες. Τόση ανορθογραφία και τόση ασυνταξία δε μας επιτρέπει να συμμεριστούμε το πάθος σου για την Απόλυτη, την Αιώνια (?) Μαρία.

    Υ.Γ. Είμαι κακός άνθρωπος και στο σχολείο πάντα κορόιδευα τα άλλα παιδάκια. Είμαι αντικοινωνικιά. Έχω και πιτυρίδα.
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Τα παιδία παίζει

    Το δοκιμασε αλλα εκανε απεγκατάσταση το 'word' μονο του απο τον υπολογιστη... δεν αντεξε!!!
     
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    auto-uninstall /quit windows

    by word ...
     
  8. dominastella

    dominastella Regular Member

    καλα πολι γελαω καταρχασ καμια αποριψη δεν νιοθω απο κανεναν δευτερον ουτε αναλφαβητη ειμαι ουτε αμορφωτη τριτον πια επιθεση αυτα που γραφουν καπιοι για την γραφη μου καν δεν τα κοιτω απλα θεωρο τι να πο καποσ χαμηλου πνευματικου επιπεδου αυτα τα ατομα αυτα εινα ασοβαρα που γραφουν επιπλεον οπιοσ με λιπαται δεν ξερει τι του γινεται ειναι αστειο ειμαι πολι ικανο και επιτηχημενο ατομο και ολα αυτα με κανουν και γελο δεν περιμενο απτον καθενα να μου δειξει την αξια μου εχο επιγνωση τησ αξιασ μου
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    σουραχ εσυ που θελεις να επικοινωνησεις ριχνεις μια μεταφραση αν εχεις την καλωσυνη;
     
  10. dominastella

    dominastella Regular Member

    λοιπον ειχα σκοπο να μην ασχολιθο πια μαζι τησ αλλα με την γιατρινα με την οποια εχω τελοια συναστρια παιζω λοιπον με αυτην και τοτε αρχιζει το μαρηριο ζηλεια επιθεσεισ και φλερτ απο μερουσ τησ ε λοιπον παλι αλλαξα γνωμη παλι με τιληξε η σκορπινα ασε που ειχε φτιαξει μαλλι τελοιο και κατι οραια σκουλαρικια μου λεει νομιζεισ οτι ειμαι αυστηρη τισ λεο πωσ το λεσ σου ειπα κατι μηπωσ αισθανθικεσ εση οτι εισαι αυστηρη και μου το λεσ καθολου μου απαντα εγωιστρια λεμε ειναι ερωτευμενη και εγω δεν λεω κατι εγινε για μια εξεταση και τησ λεω δεν πρεπει να γινει ετσι γιατι η γιατρινα μου ειπε οτι πρεπει να γινει αλλιωσ και τησ τονισα το ονομα τησ χαχα τρελαθηκεμεταξι τουσ ιπαρχει ηλεκτρισμοσ γιατι ομωσ μαρεσει εμενα αυτο εγω θα επιμηνο με την γιατρινα αν εχει το θαρροσ να παραδεχτει τα συναισθηματα τησ οποσ εγο στην αρχη
     
  11. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    Last edited: 9 Ιουλίου 2008
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον που γνωρίζει καλά την Ελληνική γλώσσα να ξεχάσει κανόνες συντακτικού και ορθογραφίας. Και αν υποθέσουμε ότι ο/η dominastella είναι κάποιος που γνωρίζει καλά την Ελληνική (γιατί πώς θα μπορούσαμε να ξέρουμε τις γνώσεις του ή την ταυτότητά του, εκτός εάν παρουσιαστεί σε κάποια συνάντηση, έτσι δεν είναι) θα πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια στην περίπτωση αυτή, που μας δίνει τόσο όμορφα και επιτηδευμένα ανεπιτήδευτα στιγμιότυπα της σκέψης κάποιου ατόμου που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να υπάρχει.

    Τώρα που το λέω, μέχρι πέρσι πήγαινα σε ένα καταγώγιο, εκεί στην Καμάρα, ένα παλιό σκυλάδικο, υπόγειο, έκλεισε τώρα. Εκεί "ιπήρχαν" τέτοιοι τύποι, ατόφιοι. Η καλύτερη ζεϊμπεκιά. Οι τραγουδιστές ήταν γεροξούρες, χωρίς δόντια, και οι τραγουδίστριες άστα να πάνε. Τα ποτά μπόμπες. Έστω και μόνο ως κοινωνιολογική έρευνα άξιζε τον κόπο. Σε λίγα χρόνια, αν δεν είχε κλείσει, ίσως και να ταίριαζα απόλυτα κι εγώ στο ντεκόρ και να με μελετούσαν και μένα οι νεότεροι...